Kathy_24
Mamusia Neli i Oliwierka
Kathy my też ostatnio sadziliśmy trawei już rośnie dwa tygodnie ma i już zielono Też najpierw truliśmy a i zasadziliśmy taką na tereny suche bo u nas takie są
Żeby wam tego placu zabaw nie wynieśli zabezpieczcie go tu gdzie teraz mieszkam w tamte wakacje zrobili nowy plac i zjezdżalnia nie miała nawet miesiaca taka ze stali i ja potrafili wykopać i wynieść Takich to ..... jak można dzieciom w tamtym roku jeszcze o to dbali a teraz trawa po kolana :-(a ktoś za to kase dostaje Tam gdzie przedtem mieszkalam też zrobili plac zabaw na wsi (przedtem to nie do uwierzenia)ale już ma kilka lat i wszystko ok i wszyscy dbaja o niego
U na nie ma sie co martwić bo to jest na kolonii i ntam mnikt nie wchodzi na podwórko najbliźsi sasiedzi kilometr od nas heeh.Także w lesie i spookuj i cisza zazdroszce im czasem a latem niebo,raj na ziemi!!!
Tam zostawiają tesciu zze szwagierką kluczyki w aucie na noc i nikt nigdy nie ukradł-zresztą psy sa w nocy puszcane także biada by była jakby kto wszedł na podwórko!!!
Poztym pokaże zdjecia i myslę ,że do konca czerwca coś wkleje!!!1
I ZALEGŁE ŻYCVZENIA DLA JUBILATÓW SKŁADAM!!!!!
Keyko nie mart sie ja już enty raz podchodzę i myslę,że ostatni!!!!!
Tylko kcuki mi trzymaććććććć!!!!