reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

Witajcie po weekendzie. Nasza wczorajsza imprezka urodzinowa była całkiem udana. Obecnych było 12 osób, obiad z dwóch dań, tort i co nieco na stole. Atmosfera całkiem fajna no i pogda dopisała. Wstawie jakieś zdjęcia ale to jutro albo wieczorem jak "szwagier" mi prześle. Nawet wszystkie gary juz pozmywane (przez moja mame i siostre za co dziekuję).

keyko - Z tego co wycztałam to powinnaś być już po egzaminie. Napisz Nam jak Ci poszło. :)

Widze, że sporo imprezek urodzinowych było w ten weekend.

reklama
Witam:-)
widze ze pogoda udana byla wczoraj wiec imprezki super byly:tak:
Migotka my smoczek nr 3 to tutaj mamy od 6mies:nerd:nie wiem czy mowimy o tym samym:sorry:moj brat to w 3 zrobil juz dziurki bo za maly a wiekszego nie ma bo tutaj uwazaja ze dziecko juz powinno byc na lyzeczce:sorry:
Keyko i jak?????nie masz internetu w telefonie:-D:-D:-D

A u nas dzis swieto,znowu Bank Holiday:-)pogoda sliczna,mielismy jechac do brata ale chyba nad morze czmychniemy:-)

Witam,

SKŁADAMY Z ZUZIĄ NAJSERDECZNIEJSZE ŻYCZENIA WEEKENDOWYM MALUSZKOM. 100 LAT!!!!!!!!!!

Kayko - jak egzamin ??

Iwonko, kwiteczek - fajnie że imprezy sieudały. Ja chciałabym już być po:tak:

Chcialam i rowniez ja zyczyc Hannah i Joannaon spelnienia wszystkich marzen :tak::tak::-):-)
img.php
hehe ja mam w piątek imieniny, w urodziny Hani :-p:-), ale dziękuję, będzie na zaś.:tak::cool2:
Poddałam się i zamówiłam tort krówkę, zobaczyłam na żywo w cukierni i powstrzymać się nie mogłam.:sorry2:

A i dzisiaj już 2 razy złapaliśmy siku do nocnika :):)

hehe ja mam w piątek imieniny, w urodziny Hani :-p:-), ale dziękuję, będzie na zaś.:tak::cool2:
Poddałam się i zamówiłam tort krówkę, zobaczyłam na żywo w cukierni i powstrzymać się nie mogłam.:sorry2:

A i dzisiaj już 2 razy złapaliśmy siku do nocnika :):)

w Magnolii zamawiałaś? bo widziałam że tam jest cukiernia Sowa

nbrawo dla Hanutka za siku

MYkam na pocztę kartki powysyłac, bo dzisiaj dopiero znalazłam te dzieciowe ;-)

A to nie szkodzi ,cos mi sie ubzduralo ze ze teraz w ten weekend robicie imprezke 2 w 1 ;-)

Bylismy na placu zabaw,myslalam ze Klaudia padnie ale gdzie tam jak tylko wyszlismy na powietrze to oczy jak 5 zl i ani myslala spac,i jak wracalismy to mi padle i teraz spi,wiec mam wieczor gwarantowany ze bedzie buszowac do 10ej ....

O wlasnie co do kartek to dzis wypatrzylam takie cudenka i tanie bo po 2 zl tylko ,ale coz juz za pozno....mialam jeszcze wyslac 2 dzisiaj ale nie wzielam ze soba kartki z adresami.Gapa ze mnie.
Cosmo dostaliscie kartke od nas ? Sorry jak juz pytalam.

Cos Szopka nie widac .

Ostatnia edycja:
w Magnolii zamawiałaś? bo widziałam że tam jest cukiernia Sowa

nbrawo dla Hanutka za siku
Tak w Magnoli, był na wystawie krówka i wodny świat, ale wziełam krówkę (wnętrze cookies).

A z nocnikiem tydzień uczyłam. Przed chwilką znowu zobiła siku do nocnika. Już mniej więcej wiem kiedy się mogę spodziewać siurków i kupki.:tak: Ściągam w dzień pieluszkę jak chasa po ogródku i wtedy czaję kiedy.

reklama
Cześć

Oblałam :dry::zawstydzona/y::-( Znowu słupek mnie zaatakował:wściekła/y:. Za tydzień trzecie podejście.

Hannah ja tez się poddałam i zamówiłam taki sam tort:-);-) Chciałam serek z myszkami, ale w okresie komunijnym dostępne sa tylko trzy:baffled:

Ale się odstresowałam na siłowni 2 godz. pod okiem instruktora (jutro pewnie z wyrka się ztocze;-)) i spontanicznie poszłąm do fryzjera i podciełam włosy tak ok 5 cm:cool2:

M mi się rozchorował. Ponad tydzien bolały go plecy, Poźniej mówił że tak jakby nery go szarpia, a wczoraj zdrętwiała mu noga i kostka spuchła, tak że buta niemógł założyć. Boje się, bo już kiedys przez ponad 2 lata miałl reumatidalne zapalenie stawów:-:)no:

No ok, to ja dalej topie smutki w pifku:-p, miłego wieczoru:-D

Do góry