reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Witam

kwiateczek - zazdroszcze ładnej pogody, u mnie właśnie leje. Oby jutro było ładniej.

Jeszcze życzonka z okazji roczku dla Mikołajka rośnij zdrowo.

reklama
Dzień dobry!!!

W imieniu Mikusia bardzo dziękuję za życzenia!! :tak::tak::tak:

Ogólnie jest dziwnie bo jak pisałam dziś urodziny z nianiami, mąż wraca jutro ale atmosfera kompletnie zepsuta.... niekoniecznie przez męża, ale on chce mnie nakłonić do czegoś, co budzi mój bardzo bardzo bardzo głęboki sprzeciw. Może później napiszę o tym gdzie indziej ;-)

100 lat dla Mikołaja!

2724030146_f24a1e8b95_m.jpg

Taki fajny tort, że się podpinam :-). Sto lat, najlepsze życzenia Mikołajku!!!

Mikołajku wszystkiego najlepszego z okazji 1 urodzin !
urodziny18.gif

urodziny31.gif

Szopek i jak pogoda? Mam nadzieje ze sie wypogodzilo u Ciebie.Ciekawe jak bedzie jutro u nas,tylko my mamy mozliwosc zrobienia bibki na hali duzej a gril i tak bedzie stal na zewnatrz i jedzonko bedzie sie pichcic:sorry2:

Ostatnia edycja:
100 lat dla Mikołaja!

2724030146_f24a1e8b95_m.jpg

to i ja się przyłączę do takich życzeń i dla zaległych solenizantów wielkie
100 LAT
jakoś się ostatnio nie mogę wyrobić żeby coś napisać ale czytam Was kobietki na bieżąco :tak::tak: wczoraj byłyśmy na szczepieniu a dzisiaj wykluł się kolejny ząbek więc atrakcji nie brak:dry: pogoda dzisiaj raczej pogoda do niczego więc raczej więcej w domku jakoś to tak marnie że na weekend zawsze pogoda gorsza
miłego wieczorku

Iwonka- grill musieliśmy przełożyć na jutro:-(. Świeci słońce a w 5 minut już ciemno i leje, potem szaruga, słońce, deszcz , itd. itd. wieje mało łba nie urwie, zimno jak diabli.
Jutro nawet jak się pogoda nie polepszy, to robimy grilla. Ludzi w domku upchniemy jakoś a wyciągniemy małego grilla na ganek. Na normalna, sprzyjającą pogodę mamy taki duży ruszt co się układa nad palenisko, ale to na powietrzu jest, bez daszku.

Wszystkiego najlepszego dla Mikolajka i majowych roczniakow obchodzacych urodzinki w zeszlym tygodniu :-):-)

Ostatnio bylam tak zmeczona ,ze tylko zagladalam co u Wa slychac i nie mialam sily na pisanie.
Dzis mialam wolne i w miare wypoczelam chociaz przez wieksza czesc dnia bylam sama z Ania poza domem.
Bylysmy u kolezanki, ktora ma malutkiego kotka. Ania az piszczala i smiala sie z zachwytu bo kotek sie z nia bawil :-) Sam ja zaczepial. Tylko raz jak spal Ania postanowila pociagnac go za lapke :baffled:

Nie było mnie wczoraj, więc składam zaległe życzenia urodzinowe dla Mikołajka, imieninowe dla Iwonki i
Jo-anny-on. To dla was dziewczyny nacieszcie oczy haha ;-):-D:-D.
A teraz dzisiejsze wszytskiego najlepszego dla Klaudusi i Zuzi.

Ostatnia edycja:
Witajcie.

Składam zaległe życzenia dla Mikołajka oraz dla dzisiejszej solenizantki Klaudii!!!
U nas słoneczko piękne, ale wieje znowu buraczany wiatr :dry: Może pojedziemy do centrum do rodziców na obiad :cool2: Miłego dnia!

reklama
Witam
Wszystkiego najlepszego z okazji imienin dla Iwonki i Joanny
Zobacz załącznik 135957

Oraz JEDEN WIELKI BUZIAK DLA Zuzi
268.gif

I Klaudii
263s.gif

Witam sie ze sloneczkiem:-)ale mamy ciepelko:tak::-):-)maly juz z tatusiem na dworze a ja robie rosolek i zupala Kondziowi;-)i chyba skocze na podworko sie troszke pokazac sloneczku;-)
Milego DNIA:-)

Do góry