reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

ja tam @ się nie dziwie, ja zazdroszczę.
Dziadostwo dopadło mnie 3 tyg. po połogu :-(i do teraz mam jak z kranu puścić przynajmniej dwa dni. Trwa ok 7-8 dni, nienawidzę jej:wściekła/y: nienawidzę. Co to w ogóle jest, ewolucja mogła by to już wyeliminować.

U nas miał być dzisiaj grill bo pogoda miała być cacy. Niestety mało łba nie urwie, słońce czasami, buro i tylko lekko ciepło. Jak się Miku obudzi idziemy w teren ale bez spożywczych zamiarów.

reklama
Witam Was,
Nelciu STO LAT KSIĘŻNICZKO:-)
blog1511120421503od3.gif
Szopek, u nas wieczorem tak lało i do tego wiatr że szok:szok: kałuże, potoki wody, a do tego błyskało, dawno takiej burzy nie widziałam:no:
Dziś idziemy na festyn do przedszkola, jest to impreza otwarta dla rodziców z dziećmi, słonko świeci ale zimno jest jeszcze po wczorajszym:-). Zosia mi śpi, ja wstawiłam już rosołek i zaraz kolejne pranie puszczę:-)
Miłego Dzionka Cioteczki:-)

Hej gdzie sie podziewcie?Moje dziewczyny wykapane,najedzone i mlodsza juz spi :-) A nie pisalam ze nie znalazlam w koncu przedszkola dla mojej Vanesski,Sa wolne miejsca ale szok daleko na innych dzielnicach,nawet dzownilam to i tak powiedzieli ze musze poczekac do konca maja jak nadal bedzie miejsce wolne to tak bo nadal pierwszenstwo maja rodzice pracujacy obje:sorry2:
Szopek taka masz @@@ jak i ja:wściekła/y::wściekła/y:
Polka i jak na festynie bylo?

Witajcie.

Wszystkiego najlepszego dla Neli!!

Wreszcie mogę dopiero teraz usiąść przed kompem :dry: Od świtu byłam w szkole, potem z małą i mężem na spacerze i w markecie po zakupy przy okazji, a niedawno wyszła ode mnie manikurzystka :-) Mam zrobione dłonie i stopy - cudowne uczucie!! Ostatni raz chyba pół roku temu miałam, już wstyd mi było komukolwiek pokazać dłonie, a stopy na szczęście i tak chowałam w butach.

U nas lało w nocy, strasznie bębniło w szyby. Oczywiście cała moja rodzinka spała, tylko ja się obudziłam i denerwowałam, że Iga się obudzi. Zawsze tak jest - jak jakieś żule śpiewają pod oknem albo psy szczekają, sąsiad gra pod nami, ja zawsze się wkurzam, że mała się obudzi. Na szczęście ona nic sobie z tego nie robi i śpi w najlepsze :happy2:

Ja @ mam tak jak przed ciążą, czyli niezbyt obficie. Zmiana na lepsze to taka, że już nie jest bolesna jak dawniej. Teraz nawet nie czuję, że ją mam.

Iwonka, miejmy nadzieję, że jednak Vanesska dostanie się do jakiegoś bliższego przedszkola. U Was też korki pewnie, to zanim by się dojechało na drugi koniec miasta, to godzina pewnie mało.

Iwonka, festyn się odbył ale bez nas Zosia jak poszła spać o 12 tak wstała o 14, festyn trwał do 14 tylko, szkoda bo myślałam że się wybierzemy,ale moja Zosia to czasem ma melodię do spania:-)
Panna Migotka, widzę, że większość z nas dziś się wzięła za siebię:-) ja obecnie siedzę w maseczce, całe szczęście manikiurzystki nie muszę odwiedzać bo akurat sama dbam o swoje paznokcie łącznie z malowaniem, bardzo to lubię i nawet koleżankom też robię paznokcie co do stóp to chciałabym położyć sobie żel pod frencha, a to już wyższa szkoła jazdy jak dla mnie:sorry2:

bossshh jak zle sie czuje,zjadlam obiad i zaczelam sie zwijac:no:oczywiscie jak zwykle tylko moj zoladek czegos nie toleruje:baffled:az mi slabo bylo:balled:
Wpadalam na chwile tylko podzielic ze maly moj dzis patrzyl jak mu robilam kaszke,najpierw rozrabiam mleko w jego butelce:sorry:tak sie zaczal przyc,wolac ze dolozylam kaszki i zjadl cala butle:szok::szok::szok:210ml plus kaszka:szok::-)potem padl:-)tak powinno wlasnie dziecko zachowywac sie,zjesc.umeczyc sie od butli i spac a ne cudowanie z lyzeczka jak juz jest padniety i zly:baffled:zobaczymy czy to bedzie dzialac co wieczor bo jak ostatnio sprawdzalam to :no::no:lece sie polozyc bo normalnie skurcze mam:baffled:

Dzień dobry!
U mnie za to słońce i ciepło.

Dzieci na spacerze, ja przy pracy, standard ;-) Miłego dnia!

No, ja też mam @. Od wczoraj.

Heja no a ja 3 h przed skończeniem przez małą roczku czyli o 22 00 ,8 maja (mała z 9 maja o 00.55 ur.) dostałam @@@@@@@@:szok::szok::-D:-D
Cos strasznego!Człowiek sie odzwyczaił prawie dwa lata nie maiał a tu taki szokkkk:szok:
a A chodzi i się ze mnie nabija,że przezywam ale mnie boli jak dawniej i powiem,że zdycham czekając na koniec a to dopiero 2 dzień!!!!
a ja jak zwykle mam zawsze 7dni!

Z innej beczki:
My po wczorajszej imprezce :-)
Dziękuje za zyczenia w imeiniu córci!
Mała dostała trochę zabawek i trochę kaasy.
No my tez mieliśmy taką krówkę od "Sowy "zamawiać alw juz nie było czasu aby jechać specjalnie do innego miasta i trzeba było na miejscu zamówić .
Szcerze to wszytkim smakowało ale z samego wygladu nie jestem zadowolona ...Było minęło ale żaluje trochę ,że nie zamówiłam tej krówki bo bez porównania normalnie!!!!
ale teraz bedą dwie okazje jedno po drugim czyli najpierw Oli bedzię kończył 6 latek a po nim A 30 -tkę także okazja berdzie aby zamówić heheh:-)

My juz karmienie powoli zakończami a zać mi też daja moje piersi ,że czas "produkcji "się kończy powoli :tak::tak::tak:
A co za tym idzie jestem zupełnie płaska!!!!!!!!!!!
Znmów mam -1 kę:szok::szok::szok::-:)-:)-:)-(
Serio nikt takich niema tzn.niema:-:)zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:Bo ja nie mam nic......
Dla mnie to zajeb.....problem niestety bo nawet stanika cięzko dostać i tak wielkie źle wcale nie mieć jeszce gorzej....

Także miłej niedzieli i pogody(u nas leje od nocy!) i nie takich głupich problemów jak moje życze!!!!Paaaaaa:-)

Witam.
Kwiateczek ja tez w koncu kaszke daje z butli bo tak szybciej i wygodniej i wiecej zjada,a ja nie mam nerwow,nie musze jej ganiac ,nie laduje miseczka na mnie.Wszystko inne je ldnie lyzeczka wiec spoko.Zdrowka zycze!
Hannah no i my chyba dzis smigniemy na festyn.Dobrej zabawy.

reklama
Kurcze, Hania wciąż powtarza KURDE:szok:, chyba oglądam za dużo Kiepskich (lecą 2 razy dziennie). Prócz tego ładnie mówi dziękuję i proszę, kto to, co to:tak:
Ale z tym pierwszym muszę jakoś walczyć, niby nie jest brzydkie słowo, ale ją bawi jak ktoś się śmieje że ona tak mówi:dry::sorry2:

Do góry