reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Cześć dziewczynki.

Witam w klubie mamuś z @. Przeczytałam, że Wy dostałyście, po czym wstałam i z wrażenia też dostałam :-D

Iwonka, ślimak z serkiem waniliowym to by było coś :-D:-D:-D

reklama
Dzień dobry!
U mnie za to słońce i ciepło.

Dzieci na spacerze, ja przy pracy, standard ;-) Miłego dnia!

No, ja też mam @. Od wczoraj.

Klub małp :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Ja sobie zakladam suwaczek cyklowy bo juz mi sie myli kiedy co i jak z tym okresem,nie zapisuje nigdzie i juz sie pogubilam,a bylo juz tak jak w zegarku a tu znow rozregulowana jakas jestem:sorry2:

Witam:-)
ja tea sie zapisze do klubu chyba:-D:-D:-D:-D:-D.W SRODE SKONCZYLAM TABLETKI WIEC DZIS LUB JUTRO@@@PRZYBEDZIE:baffled:
Iwonka ja wczoraj ogladalam te suwaczki i ten na cykl tez myslalam sobie wstawic:tak:sprawdzic jak to dziala:sorry::-D:-D
Jejku ale sie wyspalam:-)tatus spal a malym,nie obylo sie bez pobudek ale wzial go do siebie i spali do 8ej:szok::szok:maly terrorysta,z nami to bedzie spal:evil::evil:

Kwiateczek, nasz Mikołaj około północy też ląduje w naszym łóżku. Maks też się pakuje nad ranem (często go odnosimy do jego łóżka, ale nie zawsze). Muszę jednak przyznać, że lubię mieć Mikusia w łóżku, przytulać się do niego we śnie, patrzeć na niego jaki jest śliczny i kochany. Ale jak już jest nas w łóżku czworo to robi się ciasno. Tej nocy nie było męża w domu, Maksio spał w naszym łóżku całą noc, a Miki tradycyjnie od północy.

No tak jak jest z Vanesska,w nocy do mnie przylazi a tatus idzie na drugie wyrko ;-) Blad przeszlosci....:sorry2:Ale Klaudia nadal spi cale noce w lozeczku:tak::-)jestem z tego dumna:-p

U nas było tak, że jak Maks dostał swój pokój to się bez problemu wyniósł, a teraz przychodzi bo u nas w łóżku śpi "konkurencja" (= Miki). Myślę, że jak Miki będzie trochę większy i też go przeniesiemy do Maksia to będzie ok. A co tam w końcu do matury spać z nami nie będa, a już niebawem nie będą mieli ochoty się nawet przytulić czy dać buziaka rodzicom.

kwiateczek - Pojawił się u mnie pewien problem przez który nie miałam wogóle chęci zaglądać i pisać. Potem postanowiłam, że odezwę się na forum dopiero jak wszystko się wyjaśni. W prawdzie jeszcze nadal to zmartwienie trwa, ale nudziło mi się i trochę brakowało mi pisania więc się odezwałam.

dziubek - Dopiero teraz dostałaś pierwszą @@@ od porodu? Długo.

Iwonka - Witaj.

U mnie też dosyć ładnie, ale co i rusz chmurzy się.
Przyniosłam sobie bzu do wazonu i teraz mi ładnie pachnie w pokoju :p

reklama
Panistepelek, oby zmartwienia poszły sobie precz - i pamiętaj, że na Majóweczki zawsze możesz liczyć, nie uciekaj od nas!

Do góry