reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

hejdziewczynki u mnie wszytsko fajnie w pracy tez tylko jestem troche zmeczona i mam duzooo mniej czasu nawet jak maly nocuje czasami u dziadkow to biore sie wtedy za pranie sprzatanie i tak dalej :tak:

WSZYTSKIEGO NAJLEPSZEGO DLA ADASIA przepraszam ze nie wczoraj

Ostatnia edycja:
reklama
hej dziewczyny
ja juz po pracy jutro wzielam wolne bo w sobote komunia ale musze kupic sobie cos i nie mam czasu kiedy jechac:tak::tak::tak:

Dziekuje za zyczenia:-):-) moje dziecko dzis u tesciowej a ja posprzatalam wiec nie mam dzis duzo juz do zrobienia jade dzis po buciki;-);-);-)

Witam po raz drugi po przerwie. Od dziś jednak postanawiam już w miarę regularnie ponownie tu pisać. Mam nadzieję, że na nowo wkręcę się do Waszego toważystwa :)
Tu na ogólnym nie będę nadrabiać zaległości tylko postaram się trochę poczytać na innych wątkach.

Pozdrawiam

tyle napisalam a maly zamknal mi strone:baffled:
witam
dzisdosc pozno ale bylismy na zakupach,ja bylam zdjac szwy z glowy i tak zeszlo.padam troche bo maly nie spal w nocy:no:coraz gorzej znowu,prezy sie itd:no:krostki sie nasilily mam nadzieje ze te masci pomoga:sorry:
Panistepelek co sie z Toba dzialo:sorry:

Joanna fajowe zdjecia:tak:
Dzięki :-)

Poczytałam sobie właśnie o buncie dwulatka i zaczynam się bać :szok: Iwonka, Ola, Joanna - czy Wasze starsze dzieci burzliwie przechodziły ten okres?
Z tym buntem to jest tak, że zawsze jest jakiś bunt. Zależy od dziecka i od wychowania. Ogólnie u nas Ania jest raczej skłonna do buntów więc nie mamy łatwo. Ale nie martw się na zapas :-)

Wczoraj Klaudia zjadla calego duzego nalesnika(wielkosci duzego talerza) z serkiem waniliowym .:szok:
Tak czytam: wczoraj Klaudia zjadła całego dużego ŚLIMAKA z serkiem waniliowym :zawstydzona/y::-D:-D:-D

Idę kąpać starszą.

ale tu pusciutko:szok:
Joanna ja tez tek przeczytalam na poczatku:-D:-D:-Dpomyslalam,znowu:szok:i czytam jeszcze raz :-D:-D:-D
Wlasnie sie dowiedzialam ze kolzanki synek mial stycznosc z dzieckiem ktore ma ospe:baffled:wlasnie sie dowiedziala i zadzwonila do mnie tez:baffled:
oki lece tez co tu bede tak sama......

Witam,

co do Ań to się zgodzę a Hani żadnej nie znam więc nie wiem czy to trzpiotki:tak:

mała wstała o 5.30:szok: Masakra. Marudziła już o 8 więc ja połozyłam no ale już wstała więc nici z odpoczynku. Zdążyłam sobie tylko głowę umyć i kawę zrobić. U nas dzisiaj słonecznie.

Jedziemy na 16.45 do ortopedy. Ciekawa jestm co powie z tymi bioderkami. Może powie co innego niz ten ostatni.;-)

A mi się wczoraj sniło że spałam z tą kuzynką co urodziła. No ale we śnie to jeszcze brzuch duzy miała. No i przysniło mi się że wody jej wyleciały a ja cała mokra przez to byłam. Obudziłam sie i okazało się że @@@@@ pierwszej po ciaży dostałam :-D:tak:

reklama
Witam.U mnie pada:sorry2:a mialo byc i slonce i cieplo:dry:Moj malzon ma dzis wolne.Czekam na 13ta bo ma byc lista wolnych miejsc w przedszkolach,moze cos ciekawego sie znajdzie,a jak nie to znalazlam kilku godzinne mini przedszkole i nie tylko tam jest.
No drugiego slimaka to Klaudia na szczescie nie jadla jeszcze:-D :zawstydzona/y:
Ja znam kilka Ań i znam jedna Hanie ,to ta Hania to fajna babka i taka co nie da sobie w kasze dmuchac.
Panistepelek witaj:tak:
Dziubek ja tez dostalam dzis @@@@:wściekła/y: i to wogole za wczesnie:baffled:

Ostatnia edycja:
Do góry