reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

100 lat Adasiu

childrens-birthday-cakes4.jpg

reklama
Dobry wieczór, jestem czerwcówką, ale pozwoliłam sobie tutaj napisać, bo bardzo dobrze znam Adasia i jego mamunię, Kamilkę!!!!
Kochani, w dniu Waszego święta, dużo zdrówka i radości oraz szczęscia pomyslności!!!, dużo miłości i słodyczy, tyle Wam nasza rodzinka życzy!!!! obyście miele zawsze dużo słonka, nie tak jak dzisiaj... Oby Wam się dobrze wiodło!!!! całuski dla Was!!!
Torty Urodzinowe. Torty dla dzieci. Torty Okolicznościowe. TortyWeselne Na Zamówienie | Cukiernia Braci Stykowskich
Najlepszego jeszcze raz, kochani!!!!!

Witam,U nas pochmurno. Ja spijam kawke i biore się za prasowanie. Dzisiaj siedzę z małą w domu bo katar cos jej sie pogorszył i nie chce żeby ją obwiało jeszcze bardziej

Witajcie :-)
Znowu pustostan tu straszny :sorry2: Ja dziś znów do centrum na fitness jadę. Słoneczko niby świeci, ale wieje strasznie. Poczytałam sobie właśnie o buncie dwulatka i zaczynam się bać :szok: Iwonka, Ola, Joanna - czy Wasze starsze dzieci burzliwie przechodziły ten okres?

Witam.A u mnie slonko pieknie swieci do rana,kilka malych chmurek jest ale mamy wiatrzysko. Sprzedaje w koncu wozek po Klaudii ten zielony.
Migotka hmmm co do pytania twojego to powiem Ci ze nie bylo tak strasznie jak to opisuja choc znam dzieci ktore zachowuja sie strsznie ale mysle tez ze i postawa rodzica ma tu znaczenie.Napewno ma wplyw wychowanie odpoczatku i ustalenie pewnych granic przez rodzica.
Ja mysle ze ten bunt dwu latka u nas sie ciagnie do tej pory ale ja raczej bym tego tak nie nazwala,bo takie zachowania sa sporadyczne a na codzien to byla i jest slodka kochana dziewczynka :-) ktora owszem mam czasami ochote wytargac za ucho ;-)

Ale cicho,dziewczyny gdzie jestescie?
Wczoraj Klaudia zjadla calego duzego nalesnika(wielkosci duzego talerza) z serkiem waniliowym .:szok:
Teraz wlasnie nie dawno zasnela na dywanie w pol zgieta:-D,pierwszy raz jej sie to zdarzylo.:sorry2:Mielismy wyjsc do sklepu bo muze szukac kartonu na zapakowanie tego wozka...:dry:

reklama
Panna_Migotka, u nas był bunt trochę wcześniej (jakieś półtora roku miał Maksio), w wieku dwóch lat akurat był słodziutki, a niedawno znów miał fazę wymuszania i próbowania naszej cierpliwości. Teraz jest bardzo przekorny i wszystko chce inaczej, czasem można oszaleć od tego.

Do góry