reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Witajcie dziewczyny!

Kamilko i Adasiu - wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!
Kwiateczek - i jak było w pracy? ;-)

My dziś znów siedzimy w domu i nudzimy się :sorry2:

reklama
Sto lat, sto lat niech żyją, żyją nam
Sto lat, sto lat niech żyją, żyją nam
Jeszcze raz, jeszcze raz
Niech żyją, żyją nam
Niech żyją nam.
Kamilka i Adaś:tak::-D:-D:-D
54.gif

Witam.My tez dzis w domku bo na dworze jakos zimno,ciemno i wietrznie,moze spadnie deszcz bo nadal nic jeszcze nie padalo a na weekend zapowiadaja wysokie temperatury :-)
Obiad mam z wczoraj.Wstawilam tylko dziewczynkom rosolek bo dawno nie jadly.
Kwiateczek ??????? Alez sie zapracowala ;-)

tort_597.gif

sto lat, sto lat, niech żyją Kamilka i Adaś nam

podłączam sie pod tymi pieknymi zyczeniami:tak:

u nas tez pochmurno.Mała spi a ja lece zrobić jej cos na obiad żeby tylko potem odgrzać trzeba było.

co do mleka to ja pic nadal będę pomimo tych artykułów. Noa mała nie może więc dylemat z głowy;-)

Wlasnie kwateczek co z toboa?? Pewnie zmeczona po 1 dniu?? czekamy na wiadomosci:-):-)

moj spioszek spi w nocy budzil sie co chwile i jeczal:zawstydzona/y::zawstydzona/y: ciekawe co mu bylo od rana jeszcze nie kaslal moze sie cofnie?? Zaczyna mi sie nudzic.

ja Adaskowi i mezusiowi zrobilam ryzanke adas bardzo lubi wiec pojje... i mysle pulpeciki mu zrobic..

Witam:-)
Kamilka i Adas
wszystkiego naj.....dla Was dzisiaj
Zobacz załącznik 132285

Kamilka zdrowka zycze:tak::tak::tak:
witajcie,ja po pracy:tak:bylo nawet fajni;-)przez 2 godz musialam czytac papierow na temat bezpieczenstwa,zasad itd....:baffled:podpisac i tak w kolo dopiero po 4ej siadlam w budce:-)pokazali mi jak segregowac kasiorke by byla gotowa juz jak ktos przyjdzie:tak::tak::tak:nie bylo zbyt duzo ludzi ale zeszlo do 11.30:confused:troche sie mi nudzilo ale bylo milo:-)jeszcze dzisiaj.tesknilo mi sie za mlaym bardzo,marudny byl:baffled:za tydz tez ide we wtorek i srode a on ma szczepionke we wtorek.nie mowie tatusiowi nic bo sie zestresuje:-D:-D:-Djuz mi szkoda jak pomysle ze musze go zostawic:confused::confused:
lece po kawusie:-p

Kwiatczek suwaczki ci stoja w miejscu,musisz zrobic nowe,Jak cos to daj znac to pmoge ;-)

Tez lece po kawusie a co,pogoda taka senna a do kawy moze :
150710e4e4402689685dca4fb43dd942_web.jpg

Ostatnia edycja:
Wiem Iwonka ale co sie zabiore za niego to ciagle cos i nie moge utworzuyc nowego:soory:mam chwile teraz bo tatus jest na spacerze z malym:tak:bylismy u lekarza i oni wracaja pieszo:-)
Bylismy sprawdzic oczka i doktor kazal juz kropli nie dawac:no::-)ale ma znow krostki czerwone na twarzy(nosek,uszy)takie malutkie,bledna i znow sie pokazuja,widac je caly czas tylko ze bledno a buzia taka chropowata jest:baffled:dal nam wlasnie oilatum do kapieli i crem DiproBase na cale cialo:blink:mamy utrzymywac skore nawilzona:nerd:on od urodzenia ma taka sucha,powiedzialam znowu to i tym razem dali mi cos:confused::confused::confused:

reklama
Wiem Iwonka ale co sie zabiore za niego to ciagle cos i nie moge utworzuyc nowego:soory:mam chwile teraz bo tatus jest na spacerze z malym:tak:bylismy u lekarza i oni wracaja pieszo:-)
Bylismy sprawdzic oczka i doktor kazal juz kropli nie dawac:no::-)ale ma znow krostki czerwone na twarzy(nosek,uszy)takie malutkie,bledna i znow sie pokazuja,widac je caly czas tylko ze bledno a buzia taka chropowata jest:baffled:dal nam wlasnie oilatum do kapieli i crem DiproBase na cale cialo:blink:mamy utrzymywac skore nawilzona:nerd:on od urodzenia ma taka sucha,powiedzialam znowu to i tym razem dali mi cos:confused::confused::confused:
hej jestem mamusia prawie rocznego synka(19.05. bedzie mial roczek)
moj synek tez miewal takie krostki-ktore utrzymywaly sie pare dni,a potem bledly-szukalam info w necie i wywnioskowalam,ze moj synek ma atopowe zapalenie skory-na nic zdaj sie kremy i zele do kompieli-bo to wciaz powraca.
ale bede szukac dalej innych produktow-bo szkoda mi zostawic to,ot tak
napewno gdzies jest taki srodek-co usunie te krepujace krostki raz na zawsze.
pozdrawiam

Do góry