reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Agatka, witaj :tak::tak: Fajnie, że dołączyłaś i pisz często!!

A mi hihi ostatnio odkręcili nakrętki do wentyli ze wszystkich kół, a działo się to w moim oficjalnym miejscu zamieszkania, kilku chłopców się tak zabawiało, poodkręcali ze wszystkich samochodów. No ale nic mi się przez to nie stało ;-);-)

reklama
Dla Konrada najlepsze życzenia w dniu Jego wielkiego święta!!!

Witam Agatkę. Napisz coś więcej o Was.

U nas dzisiaj było niezbyt ciepło i do tego wiało. No ale zaliczyłyśmy z młodszą spacer w czasie, gdy starsza spała. Dopiero na podwórku Natalka zmarzła jak sobie spacerowała. Coraz lepiej idzie chodzenie. W ciągu tygodnia zrobiła wielkie postępy. W domu to tak zasuwa, że prawie biega i zakręty zbiera.

O mleku poczytam ale jutro chyba.

Uciekam do wyra.

znowu ja pierwsza...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
witam nową majóweczkę - napisz więcej o sobie i Yasinku, skąd jesteś, czym się zajmujesz,
a wy dziewczynki, śpicie jeszcze?

Anusiasac, ja nie śpię i pracuję już.
Miłego dnia wszystkim!!

U nas ładna pogoda, ale ja dziś znów cały dzień przy kompie, może przed wieczorem trochę wyjdę z chłopcami. Uffffff....!

Witajcie:-)

Widzę, że pracusie już na nogach od świtu ;-) My po południu wybieramy się do centrum, bo ja oczywiście na fitness idę :happy2: Pogoda u nas dziś nieciekawa, zimno i mokro brrr, a ja właśnie kawkę sobie strzelam.
Wczoraj w wolnych chwilach robiłam notatki z wykładów, które nagrałam sobie na telefonie, bo nie chcę uczyć się wszystkiego naraz w czerwcu, zwłaszcza, że mam bardzo mało czasu w czasie drzemki małej.
Dziubasy:-)

Ja tez nie spie od 6:30 ale z lozka dopiero przed chwila wstalam i jem teraz sniadanko ;-)
U nas bylo rano slonko ale juz tylko chmury sa.W sumie to przydalby sie deszczyk.....

Zapomnialam napisac ze wczoraj moja Klaudia zjadla slimaka malego jak byla w piaskownicy.Tzn nie polknela go ale pogryzla :szok::szok::szok::szok::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: to byla chwila jak sposcilam z niej oko :sorry2::sorry2::zawstydzona/y:

Witam Was,
dziś pobudka była o 9:szok: normalnie szok zawsze to koło 7 nas już budziła, to z mężem karpia strzeliliśmy. Chciałam jej podać mleko z rana z nowego kubeczka no i kicha poszła butla:baffled: niedawno chciałam jej podać pić ale niee:no: ona nie będzie pić no to ją przetrzymam może ruszy z tego kubeczka:sorry2:
Witam nową majóweczkę:-)
Iwonka, może mała będzie fanką kuchni francuskiej:-)
Wszystkim Wam życzę ciepłego dzionka u as znowu zimnisko za oknem i do tego deszczowo:sorry2:

Witam.
Dziewczyny przyślijcie do mnie trochę deszczu!! W sumie pranie na dworze, ale co tam ;-) w domu doschnie.
Iwonka :sorry2: ale uśmiałam się z tym ślimakiem :zawstydzona/y:

Mała śpi...

reklama
Witam:-)
Joanna wez od nas ten deszcz:sorry:znowu pada od niedzieli zaczelo:baffled:
Iwonka ale sie usmialam:-D:-D:-D boshh ja bym chyba zwymiotowala jakby Kondzio zjadl:baffled:mam dosc wrazliwy zoladek:sorry:

Dostalismy maila od tych odalismy drugiego tez od szefowej chyba wozka i przepraszaja bo pomylil sie ten co pakowal:baffled:dostalismy tez drugiego od szefowej:szok::happy2:przeprasza i zestala barierka wyslana od razu w poniedzialek tylko ze teraz do nas problem oby poczta nie zginelo:baffled::sorry2:

Nowosc dzisiejsza;;;obcielismy wloski Konradkowi:-):-)ale fajowo wyglada:tak::-Dlysolek taki bo wloski sa dosc jasne wiec nie widac ich tak teraz:-D:-D:-D

Ja dzis do pracy na 14ta:tak::-)kurczaka co to bedzie,co to bedzie...:-D:sorry2:

Do góry