reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
ja dla odmiany poproszę o słonko...u nas wisi od rana, zimno się zrobiło, spać się chce...a tu jeszcze 3 dłuuugie godziny w pracy

Zrobilam dzis na obiad ziemniaczki,kotleciki mielone i mloda kapustke. Bylo przepyszne! Lece pranie rozwiesic.

Kwiateczek zdaj relacje jak w pracy ;-)
Dziubek juz od kilku lat mowia (jakis procent ludzi )ze mleko krowie nie dla ludzi,ale ja osobiscie nabial uwielbiam i nie wyobrazam sobie zycia bez niego,moje dzieci tez jedza i bede jesc.

Witam nowa majoweczke!:-) Napisz cos o sobie.Czemy wczesniej do nas nie zajrzalas;-)

Ostatnia edycja:
Hejka wszystkim wiecie co?Nie wiem jak wy ale jka zaraz usnę piszxąc to.....
Jestem taka senna chyba przez pogodę!
Pada u nas i brzydko ,wieje i tak mroczno jakoś
A dopiero co "lato"mieliśmy:-(
Przepraszam odrazu z góry za nieobecnośc ale znów mam na "głowie" i nawet czasu na zmane suwaczków nie mam o i mudszę leciec mała mi wstała i tyle pospałam:szok::-D

Acha 29 maja trzymajta za mnie kciuki mam egzamin na praawko:-)
Także liczę na was...........;-)
A skleroza moja nie ma granic na ta samą godzine mam tez logopedę z małym
Taką matkę to w tyłek kopnąc
no lece już pa!

Przyszłam sie chociaż przywitać lepiej pózno niż wcale ;-)ale widze że dziś dzień nie forumowy był bo pusto strasznie
My byłyśmy dziś w mieście i kto wymyślił w nowej kostce co 3 metry rowki dla ścieków z rynny to chybA NIGDY WÓZKIEM NIE JEŻDZIL i niech go...jak musi któraś codziennie to wspólczuje

Powodzenia dla Kwiateczka w pracy i Kathy z prawo jazdy

Dobranoc

Witajcie dziewczyny:-):-):-)

ja myslalam ze wczoraj umre w pracy tak mnie bolala glowa az bylo mi niedobrze:-) i do tego spac mi sie chcialo jak:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: troche boli mnie gardlo troche ale przyjelam zapas lekow i mysle ze przejdzie bo to poczatek ehh a Adas kaszle mysle ze to sie tez nie rozwinie bo narazie jest spokojnie i syropek bierze:dry::dry:

dzis tez ide na 2 zmiane ale mi sie nie chce...
u nas pogoda sie pomalu zmienia na deszczowa ale potrzebny ten deszcz bo sucho jest i odbije sie to na warzywach i wogole rolnictwie.. jakos wytrzymamy:cool2::cool2::cool2:

a ja w sobote mam i szkole i komunie :baffled::baffled::baffled: no ale jade na komunie a szkole to jak zwykle sie ominie:-p:-p:-p

tort_597.gif

sto lat, sto lat, niech żyją Kamilka i Adaś nam

Kamilko, przyjmij dla siebie i też przekaż swojemu ślicznemu synkowi tysiące buziaków i najlepsze życzenia od cioci z BB

Ostatnia edycja:
reklama
anusiasac- Dziekujemy

ja wlasnie prasowalam i dostalam power'a na sprzatanie:tak::tak::tak::tak: Adas spi a ja sie lenie moze napije sie kawy bo dzis spada cisnienie i wszystko heh....

mezus w pracy ale jak on wroci to mnie nie bedzie:-:)-( bo ja do 19tej...

Do góry