iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
A ja kupilam dwa tyg temu fotelik dla Vanesski i meilowalismy ze sprzedawca bo okazalo sie ze nia maja koloru tego co ja wybralam ale ze beda miec i takie tam,jeszcze w poniedzialek na potwierdzenie znow sie pytalam czy beda ,tak beda na pewno.A dzis telefon ze niestety nie maja i miec nie beda.Kuzwa tyle czasu czekalam a juz bym dawno miala od innego sprzedawcy.No nic ,dobrze ze nie wplacilam im kasy na konto.
Pola oby goraczka juz spadla Szymonkowi
Migotka u nas w przychodni jak szczepia to tez trzymam dziecko na kolanach,nawet wydaje mi sie ze tak latwiej dziecko utrzymac niz polozyc i trzymac tylko nooge,Klaudia by sie wyrywala.
Kwiateczek to ile dni w tyg bedziesz chodzic do pracy?
Szopek bo zapomnialam napisac wczesniej ze ja mam emulsje dla dzieci ZIAJKI ktora odbija i UVA i UVB promienie i dobrze sie wchlania i rozprowadza choc poczatkowo tez jest bialy nalot.Bez konserwantow,sztucznych barwnikow i alkoholu
Mm spoznione zyczenia z okazji rocznicy slubu!
Pola oby goraczka juz spadla Szymonkowi
Migotka u nas w przychodni jak szczepia to tez trzymam dziecko na kolanach,nawet wydaje mi sie ze tak latwiej dziecko utrzymac niz polozyc i trzymac tylko nooge,Klaudia by sie wyrywala.
Kwiateczek to ile dni w tyg bedziesz chodzic do pracy?
Szopek bo zapomnialam napisac wczesniej ze ja mam emulsje dla dzieci ZIAJKI ktora odbija i UVA i UVB promienie i dobrze sie wchlania i rozprowadza choc poczatkowo tez jest bialy nalot.Bez konserwantow,sztucznych barwnikow i alkoholu
Mm spoznione zyczenia z okazji rocznicy slubu!
Ostatnia edycja: