reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Wszystkiego najlepszego dla Majeczki, kolejnego kwietniowo majowego roczniaczka.

Migotko jak tort urodzinowy Igi??? Smaczny???

reklama
Tort całkiem smaczny, jedynie ta skorupka z krówką ciężko zjadliwa, bo strasznie słodka. Ale ogólnie jestem zadowolona, lepszego bym nie zrobiła.

Najlepsze zyczenie urodzinowe dla Majeczki!!!!!!
yg42.gif

86.gif
geb002.gif

Jestem w szoku, jakie teraz dzieciaki prezenty na komunię dostają. Ja dostałam łańcuszek, jakieś książeczki, łyżwy (które na mnie nie pasowały) i pieniądze, za które rodzice kupili mi rower Wigry 3 :-)

Znowu suwaczek mi się spóźnia, mam go już dość, bo ciągle odstawia takie numery :baffled:

No wlasnie jak poczytalam o tych prezentach na komunie to zastanawiam sie co /ile w prezencie slubnym daje sie teraz.

Witam,

A ja karteczki które do tej pory wysłałam to tylko z podpisem że od Zuzi. Traba ze mnie przecież jedyna to ona nie jest o takim imieniu wśród naszych dzieciaczków. Także jak doszła jakaś kartka bez nazwiska do Was dziewczynki to od głupkowatego dziubka;-)
:tak:

:-) Nie wiem Dziubek czy zauważyłaś ale sie smiesznie złozylo bo obie jesteśmy Sylwie i mamy Zuzanki i obie wysyłamy karteczki wiec może dobrze że napisałaś "od Zuzi" bo ja "od Zuzanki i mamusi Sylwi" dopiero dziewczyny miałyby metlik ale i tak można poznać po stemplu pocztowym

My 2 lata temu na ślub dostawaliśmy od małżeństw z dziećmi par zarabiająścych 400 albo 500 zł od chrzestnych 1000-1500 nie wiem jak teraz ale mysle ze podobnie pewnie też dużo od regionu zależy

Najważniejsze
Majeczko z okazji pierwszego ważnego świeta samych małych i wielkich radosci odwaznego poznawania swiata i niezwyklych przyjaciół

machaa123112082517_gros.gif

Popołudniu powinnam jechać odebrać prezent dla P tylko co ja mu powiem posiedzialabym jeszcze ale musze sie wyrobic przed tym z wszystkim Na razie papa

Jak ostatnio byliśmy na weselu znajomych, to koleżanka z narzeczonym dali 500 zł, my natomiast 250. Myślę, że nikt nie miał nam tego za złe, bo wiedzą, że mamy małe dziecko, a w luksusy nie opływamy.

Apropos wydatków, jutro Iga będzie miała pierwszą dawkę szczepionki na pneumokoki. Zapłaciłam za nią 290 zł. Do mam, które szczepiły, ile Wy płaciłyście?

reklama
Jak ostatnio byliśmy na weselu znajomych, to koleżanka z narzeczonym dali 500 zł, my natomiast 250. Myślę, że nikt nie miał nam tego za złe, bo wiedzą, że mamy małe dziecko, a w luksusy nie opływamy.

Apropos wydatków, jutro Iga będzie miała pierwszą dawkę szczepionki na pneumokoki. Zapłaciłam za nią 290 zł. Do mam, które szczepiły, ile Wy płaciłyście?

My mamy wesele kuzynki w lipcu mamy zamiar dac 150f to jakis 700zl ale od nas wszyscy zawsze oczekuja duuuuzych prezentow:baffled:niestety:baffled:W zeszlym roku u G kuzynki tyle dalismy wiec tym razem tez:sorry:u nas jeszcze dochodzi podroz i obecnie 3 osoby to tez nie tanio:no:musza sie cieszyc nasza obecnoscia:-D:-D:-D

zapomnialam o szczepionce.Latem jak bylismy w Pl to moj lekarz powiedzial ze te co mamy to praktycznie to samo i koszt ok 1500zl:szok::szok:sam standard.Mowil tez ze czesc daja po roku dopiero bo sa tansze wtedy:sorry:

Do góry