reklama
panna_migotka
Mama Igusi/Majowe Mamy'08
Tort całkiem smaczny, jedynie ta skorupka z krówką ciężko zjadliwa, bo strasznie słodka. Ale ogólnie jestem zadowolona, lepszego bym nie zrobiła.
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Najlepsze zyczenie urodzinowe dla Majeczki!!!!!!
mm81
Majowe mamy'08
Dziewczyny mam pytanie.Ile kasy daje sie teraz w prezencie slubnym???Mam niedlugo dwa sluby znajomych i idziemy na wesele.
A dla tych co maja komunie w tym roku tu sa propozycje prezentow Prezenty komunijne - Starsze dziecko (5-12) - - Onet.pl Dziecko
A dla tych co maja komunie w tym roku tu sa propozycje prezentow Prezenty komunijne - Starsze dziecko (5-12) - - Onet.pl Dziecko
panna_migotka
Jestem w szoku, jakie teraz dzieciaki prezenty na komunię dostają. Ja dostałam łańcuszek, jakieś książeczki, łyżwy (które na mnie nie pasowały) i pieniądze, za które rodzice kupili mi rower Wigry 3 :-)
Znowu suwaczek mi się spóźnia, mam go już dość, bo ciągle odstawia takie numery
Znowu suwaczek mi się spóźnia, mam go już dość, bo ciągle odstawia takie numery
sylwia85
Majowe mamy'08
Witam,
A ja karteczki które do tej pory wysłałam to tylko z podpisem że od Zuzi. Traba ze mnie przecież jedyna to ona nie jest o takim imieniu wśród naszych dzieciaczków. Także jak doszła jakaś kartka bez nazwiska do Was dziewczynki to od głupkowatego dziubka;-)
:-) Nie wiem Dziubek czy zauważyłaś ale sie smiesznie złozylo bo obie jesteśmy Sylwie i mamy Zuzanki i obie wysyłamy karteczki wiec może dobrze że napisałaś "od Zuzi" bo ja "od Zuzanki i mamusi Sylwi" dopiero dziewczyny miałyby metlik ale i tak można poznać po stemplu pocztowym
My 2 lata temu na ślub dostawaliśmy od małżeństw z dziećmi par zarabiająścych 400 albo 500 zł od chrzestnych 1000-1500 nie wiem jak teraz ale mysle ze podobnie pewnie też dużo od regionu zależy
Najważniejsze
Majeczko z okazji pierwszego ważnego świeta samych małych i wielkich radosci odwaznego poznawania swiata i niezwyklych przyjaciół
Popołudniu powinnam jechać odebrać prezent dla P tylko co ja mu powiem posiedzialabym jeszcze ale musze sie wyrobic przed tym z wszystkim Na razie papa
panna_migotka
Jak ostatnio byliśmy na weselu znajomych, to koleżanka z narzeczonym dali 500 zł, my natomiast 250. Myślę, że nikt nie miał nam tego za złe, bo wiedzą, że mamy małe dziecko, a w luksusy nie opływamy.
Apropos wydatków, jutro Iga będzie miała pierwszą dawkę szczepionki na pneumokoki. Zapłaciłam za nią 290 zł. Do mam, które szczepiły, ile Wy płaciłyście?
Apropos wydatków, jutro Iga będzie miała pierwszą dawkę szczepionki na pneumokoki. Zapłaciłam za nią 290 zł. Do mam, które szczepiły, ile Wy płaciłyście?
kwiateczek
majowa mama `08
Postaram sie nie wpasc w sidla hazardu pensowego
MM dziekujemy za karteczke:-);-)wlasnie doszla
Kondzio sobie drzemie,pogoda sie wyklarowala,jest cieplutko,bez wiatruczasem tez slonko wyglada:-)
MM dziekujemy za karteczke:-);-)wlasnie doszla
Kondzio sobie drzemie,pogoda sie wyklarowala,jest cieplutko,bez wiatruczasem tez slonko wyglada:-)
reklama
kwiateczek
majowa mama `08
Jak ostatnio byliśmy na weselu znajomych, to koleżanka z narzeczonym dali 500 zł, my natomiast 250. Myślę, że nikt nie miał nam tego za złe, bo wiedzą, że mamy małe dziecko, a w luksusy nie opływamy.
My mamy wesele kuzynki w lipcu mamy zamiar dac 150f to jakis 700zl ale od nas wszyscy zawsze oczekuja duuuuzych prezentowniestetyW zeszlym roku u G kuzynki tyle dalismy wiec tym razem tezu nas jeszcze dochodzi podroz i obecnie 3 osoby to tez nie taniomusza sie cieszyc nasza obecnoscia
zapomnialam o szczepionce.Latem jak bylismy w Pl to moj lekarz powiedzial ze te co mamy to praktycznie to samo i koszt ok 1500zlsam standard.Mowil tez ze czesc daja po roku dopiero bo sa tansze wtedy