reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Witajcie dziewczynki!!

100 lat, 100 lat dla naszej kochanej Majeczki z okazji 1-szych urodzin!!!!

Rok temu o tej porze leżałam na sali pooperacyjnej i pierwszy raz mi przynieśli mojego szkraba. :-)

Kwiateczek, gratuluję pracy!:-) Mam nadzieję, że będzie Ci odpowiadać.

Joanna, szczerze mówiąc wczoraj nie zaglądałam do skrzynki, ale na pewno kartka doszła.

Jeszcze raz dziękuję za wszystkie życzenia i wszystkie karteczki. Są przepiękne i wspaniała pamiątka będzie.

Buziaczki i miłego dnia! :-)

reklama
Majeczko

Przy dzisiejszym dniu radości
Który Twym imieniem słynie
Życzę i niech Ci w obfitości
100 lat życia w szczęściu płynie
Wszystkie najczulsze wyrazy
Wiosna na Ziemi i w niebie
Morza i gór krajobrazy
Wszystko to... dla Ciebie

16.gif

Zobacz załącznik 130645

Migotka dzieki,mam nadzieje \ze bedzie dobrze:tak:
Jak u Was nocka bo u nas nie bardzo:no:pobudki ciagle:baffled:nie wyspalam sie:no:zjem i kawusie musze wypic:tak:zostlo mi 45 min do wyjscia,do urzedu:baffled:pada ale to juz norma w tym kraju:sorry:

Kwiateczek, nie chcę Cię dobijać, ale u nas nocki są rewelacyjne. Od czasu do czasu ma takie noce, że się budzi co chwilę, ale to rzadko. Ale ja mimo, że sypiam po 9 godzin bez przerwy i tak budzę się niewyspana.

Dzień dobry!!

Najlepsze życzenia urodzinowe dla Majeczki!!! Sto lat zdrowia, pomyślności i szczęścia!!!

Miłego dnia Majówki.

Kwiateczek, nie chcę Cię dobijać, ale u nas nocki są rewelacyjne. Od czasu do czasu ma takie noce, że się budzi co chwilę, ale to rzadko. Ale ja mimo, że sypiam po 9 godzin bez przerwy i tak budzę się niewyspana.
Masz poprostu za dobrze:-D:-D:-D ja jak przespie 3-4 godz bez przerwy to czuje sie tak wyspana ze moglabym wstawac:-D:-D:-D:sorry:Ostatnich kilka nocek nie byly zle i szczerze mowiat tez jak Ty spalam wiecej a gorzej niewyspana:-D:sorry:
Ola milego dnia;-)

Witam,

wczoraj zajrzałam do Was ale już niezdążyłam nic napisać. Dzień odwiedzin miałam:tak:

A ja karteczki które do tej pory wysłałam to tylko z podpisem że od Zuzi. Traba ze mnie przecież jedyna to ona nie jest o takim imieniu wśród naszych dzieciaczków. Także jak doszła jakaś kartka bez nazwiska do Was dziewczynki to od głupkowatego dziubka;-)
A ja nie mam zdolności plastycznych więc się wycwaniłam i kartki kupiłam. Chociaż uszczuplony mamy budżet i mogłam coś sama zrobić:tak:

Kwiateczek - gratuluje pracy. kasynie to będziesz miała wesoło pewnie:tak: Tylko sama w hazard się nie wciągnij;-)

Składam zaległe życzenia dla wczorajszych roczaników Igusi, Martynki i Mikołaja oraz dzisiejszego rocznego szkraba Maji:tak:

Załączniki

• 222.gif
    222.gif
    31,8 KB · Wyświetleń: 17
Kwiateczek, no coś w tym jest, że im dłużej się śpi, tym bardziej jest się skapcaniałym :-)

Właśnie podcięłam małej grzywkę i schowałam włoski do kopertki :-) Babcia uparła się, żeby podcinać, jak skończy rok (jakieś przesądy :confused2:). Nie wyszło rewelacyjnie prosto, ale przynajmniej włosy do oczu nie wchodzą :nerd:

Dziubek, pewnie się przesypiamy, ale konia z rzędem temu, kto mniez łóżka wygoni.:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry