reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
wszystkiego najlepszego z okazji skończenia roczku
dla Martynki
hello-kitty-birthday-cake-candle.jpg

dla Igi
cakes_abigail_birthday_cake_1_04_02_06.jpg

i Mikołaja
baby-shower-cakes-6.jpg
Ładniejszych torcików nie znajdę ale od siebie dorzucam mnóstwo buziaków i dużo zdrówka dla naszych roczniaczków:-):-) rośnijcie ślicznie i zdrowo ku uciesze rodziców i niech Wam świat cały stoi otworem

Hej Dziewczynki Moje Kochane!
Na wstępie wszystkim dziękuję w imieniu Martynki za zyczonka! :* Jesteście naprawdę wspaniale! My rowniez skladamy Idze i Mikołajkowi najserdeczniejsze życzonka w tym ich pierwszym ważnym dniu! Sto lat Słoneczka:*
My już wczoraj imprezowaliśmy :-) Byliśmy na sesji małej na zamku w Pławniowicach :-) Pogoda nam dopisała a Martynka miala w tym dniu naprawde dobry humorek! Dziś zresztą też:-) Jesteśmy juz po wycieczce do Wisły, postanoilismy być w ten dzien sami :-) Tzn teraz jestesmy u moich rodziców i pijemy kawke:-)
Na wąteczku ze zdjęcaimi wkleje kilka foteczek, kto ma ochotę to zapraszam do obejrzenia :-)
A byłabym zapomniała.... DZIĘKUJEMY ZA KARTKI-SĄ CUDOWNE MARTYNKA ZACHWYCONA ORYGINALNOŚCIĄ I POMYSŁOWOŚCIĄ :-)
jutro zajże...teraz wkleje fotki i uciekam :-)
papapaa

Kamilka, Anusiasac, Kwiateczek, Iwonka, Szopek, Minka, Mm81, Polka, Ola, Puchatka i Aniusia - dziękujemy za życzenia!!!!!!!!!!!!!:rofl2: (mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam).

Ja również składam najserdeczniejsze życzenia Martynce i Mikołajkowi :-)​

Aniusia - Martynka ma śliczną sukienkę :tak:

U nas kameralne przyjęcie z babciami, dziadkiem i tortem było wczoraj. Najpierw byliśmy na obiadku w restauracji, a potem torcik i kawka w domku. Dzisiejszy dzień spędzamy tylko w trójkę z mężem. Byliśmy na długim spacerku, a teraz chłopisko moje poczciwe robi spagetti :-), a solenizantka śpi :-p
Jeszcze raz dziękujemy, za karteczki również. Jak obrobimy zdjęcia, to wstawię.

A gdzie te zdjecie Martynki? Ja nie widze..:-(

U nas dzis strasznie wieje, bylismy tylko w sklepie i wrocilismy do domu.Ide szykowac kapiel dla dziewczyn.Pozniej wpadne.

Wszystkiego najlepszego dla roczniaków

Igusii

http://www.obrazki.info/zoom_image....&start=10&limit=12&kategoria=52&fraza=&album=

Martynki

Mikołajka

Chciala bym nadrobic to co piszecie czasami wlece przeczytam dwa trzy posty i musze zmykac maly nie spi popoludniami jak wracam z pracy i wtedy chcem mu czas poswiecic a jak juz pojdzie spac robie troszeczke w domu i sama klade sie spac bo padam po calym dniu ale jestem zadowolona w pracy w pozadku :tak:

Nawet niewiem co wam pisac ech.. az glupio :zawstydzona/y:

Hejka wieczorem.

Najlepsze życzenia dla dzisiejszych roczniaczków: Igi, Martynki i Mikołaja

Ja od jutra słomiana wdowa;-):-). Ide sobie do kina na film Woodego Allena i mam zamiar się zrelaksować.

Sprzedałam też drugi wózek i kupiłam ta parasolkę, o której ostatnio pisałam- ciekawe tylko, czy kurier dowiezie mojej mamie w tym tyg., bo została uziemiona:sorry:
Podjadę też zapisać się na następny termin an prawko, może tym razem się uda;-):eek:

Sto lat dla

Igusi

Martynki

Mikołajka

Hej my dziś wyskoczyłyśmy z Zuzą do wielkiego miasta wózek i dawaj robimy
niespodzianke dla taty z okazji urodzin w niedziele zuzka musi jeszcze poczekać na swoją kolej

Kwiatuszek super ze wózek w drodze

Spadam na razie bo dostalam diabełka na kolana

reklama
Dla kochanych roczniaków Iguni, Martynki i Mikołajka wielkie CMOK z okazji pierwszej świeczuszki na torcie.:-):-):-):-):-)
tort_urodzinowy.jpg

Dopiero co wróciliśmy z krótkiego urlopiku, dlatego nie było nas kilka dni, ale pamiętam o was i nadrabiam ile mogę.:rofl2:

Do góry