reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
Witam.W Warszawie pada deszcz jest tak ciemno ze swiatla mam zapalone w domu.Wczoraj bylismy w Tesco ,sa przepiekne ciuszki dla dzieciaczkow!
Hannah Aniusia fajnie ze sie odezwalyscie :-)Tylko miec kase i wydawac...
Niesia oj biedny Michalek zdrowka zycze i 11 buziaczkow posylam na 11 miesiecy :-)
Dotkass A co u Ciebie????????????????????? Buziaczki dla Amelki na 11 miesiecy :-)

Cześć dziewczyny!

Ja dzisiaj nie do życia, głowa mnie boli i dopadła mnie @:baffled:. Muszę się przejść do sklepu odległego o 30 min po cos do jedzenia. Wczoraj odkryłam z przerażeniem, że osiedlowy markecik dino został zlikwidowany:szok:

Hannah to może sie spotkamy, bo też mamy zaplanowane ZOO na jutro, jeżeli pogoda dopisze:tak:

Może wpadne popołudniu, jak jeszcze będę miała siłe.

Tyle się naprosiłam meża żeby zamontował, ale mówił jeszcze mamy czas, no i tak mamy czas że nie mamy bramki. Teściowa nie chce bo dziura będzie w ścianie :wściekła/y::wściekła/y: tylko niech teraz lata pilnować brzdąca.
Hannah sa takie do ktorych sie dziur nie wierci:tak:ja mam cos takiego,podobna
METALOWA ZASTAWKA ROZPOROWA 73-85 cm (603868573) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.

Ja sobie nie wyobrazam zeby tak tesciowa powiedziala.Zreszta moja by tak nie powiedziala,Dziury mozna zalatac :sorry::sorry: Wspolczuje Wam tych tesciowych.:no::no::no::no::no:
Moja tez by mi tak nie powiedziala,z wdojga zlego ale dziecko najwazniejsze:tak::tak::tak:

Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych dzieciaaczkow Amelki i Michalka:-):-):-):-)

Wczoraj odkryłam z przerażeniem, że osiedlowy markecik dino został zlikwidowany:szok:

Hannah to może sie spotkamy, bo też mamy zaplanowane ZOO na jutro, jeżeli pogoda dopisze:tak:
Ja też mam DINO pod nosem, ale jak zrobię małe zakupki to zostawiam tam 100 zł :szok:
Jeszcze nie wiem o której będziemy w ZOO, zalezy jaka pogoda będzie (mam nadzieję zę padać nie będzie, choć zapowiadają). Jak coś wcześniej napiszę, to może będziemy miały okazję się zobaczyć.:-p

Hannah sa takie do ktorych sie dziur nie wierci:tak:ja mam cos takiego,podobna
METALOWA ZASTAWKA ROZPOROWA 73-85 cm (603868573) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych dzieciaaczkow Amelki i Michalka:-):-):-):-)
Podłanczam się do życzeń dla dzieciaczków.
A z tą bramką rozporową to by nie wypaliło, bo z jedenj strony jest ściana a z drugiej nic:baffled:, więc się nie utrzyma. A taką na zasówkę to jeszcze jeszcze, bo do poręczy jakoś by się zamontowało.

Czesc dziewczyny,
w życiu Was nie nadrobie:eek:
Strasznie długo mnie nie było... Ale siadłam na chwilunię, żeby złożyć życzonka dla miesięczniaczków dzisiejszych i wszystkich którzy mieli swój dzień w ciągu ostatnich 2 tygodni kiedy mnie z Wami nie było :sorry:

U nas piękna pogoda przez te 2 tygodnie, toteż non-stop z niunią przed domem.
Niunia robi postępy w chodzeniu - teraz to już doszkala tempo, zaczyna chodzic coraz szybciej, bo wolno to już sobie łazi naokoło po pokoju. Gorzej w butkach - nie daje rady sama chodzic bo jej się nóżki plątają :-( Może ma złe buciki??
Mamy katarek wszyscy - mnie coś wzięło tydzien temu ale w pare dni się wyleczyłam i tylko katar został, ale na jego zniknięcie nie liczę bo alergie mam na "wiosnę". Potem pochorował się M. No a kilka dni temu w nocy Nikolka nie spała, bo taki miała katar że lało jej się po brodzie - bida oddychać nie mogła :baffled:
No ale narazie katarek pojawia się sporadycznie już tylko. I oby nie wrócił.

Siadamy już bardzo często na nocniczek - czasami z sukcesem, czasami bez..
Mówimy BACH i pokazujemy paluszkiem na kogoś/coś. Jak Nikolce się chce to pokazuje na misiach gdzie mają oczko, czy nosek... Ale poza tym to dobrze wie o co mi biega, tylko leniuszek straszny :-p

Ja dzisiaj posprzątałam sobie autko i błyszczy w środku tak, że jak mi się słońce od deski odbije to na bank mnie oślepi wtrakcie jazdy :confused2:
Jutro zostawiam bobasa z tatusiem i wymykam się z kumpelami na wystawe psów do Częstochowy :happy:

Jak mi się uda jeszcze do Was zajrzeć potem to coś skrobne.

Teskniło mi się za Wami :sorry:

Hej ja też sie witam widze ze pustawo u nas dzis sliczne sloneczko tylko wiaterek ale ok

Niesia zdrówka dla Michalka niech juz nie choruje biedactwo

U nas schody na razie zamkniete na trzy spusty bo nie wykończone więc Zuzka też nie ma gdzie szaleć a u babci zostały jeszcze po moich braciach jakby do baru z dzikiego zachodu sie wchodziło tylko dolem zabudowane tylko robione ale super sprawa i można powiedzieć ozdoba wszystkim sie podoba a maja już 15 lat A mimo wszystko dziecka nie upilnujesz ja czasem jestem przy niej a ona bach i ostatnio zbila mi gipsowa doniczke ozdobna i dobiera sie do drukarki i tatusiowych dokumentów a że cierpimy na brak szaf to wszystko na wierzchu ale babcia obiecala na urodzinki fundnąć szafe do salonu Zuzi to moze to rozwiaze sprawe

Iwonka a gdzie kupiłas ta zabawke ? moze ktoś bedzie miał dostep do podobnych sklepów u nas w miasteczkach raczej nie ma co liczyć choc czasem sie zadziwiam

Aniusia oby wszystko w domku sie układalo do całości:tak:

Ja wyeksmitowałam Zuzke na godzine do teściów i sobie siedze na necie a co raz na tydzień mi sie należy godzina wolnego posprzatałam wcześniej co musze chyba gdzies odnotowac a P.zaginał nie wiem czy maluje dalej zderzak który sam odrapał:-D:-p jakbym to ja zrobiła to byłaby afera:tak:

Niesia - dobrze że zapalenie puc nie dorwało Michałka. Napisz co Wam wyszło z ta alergią.

Ha-NN-aH - no moja też ze słomki pije. Wypija więcej niż z niekapka. Do zoo doWarszawy miałam plan jechać jutro ale stwierdzilismy że jak się wszystko lładnie rozwinie to pojedziemy. Mało brakowałao a może spotkałybysmy się;-)

Wszystkiego najlepszego dla Amelki i Michalka:-)

Kangurka - wracajcie do zdrówka.

A teraz co u nas. A więc Michalinka ma się już lepiej. W końcu wiedzą na co mają ją leczyć. lekarka powiedziała że poprzedniej nocy to mało brakowało a nie byłoby Misi. Dzisiaj mamuska dała jej cyca i nawet się ponoć zassała:tak: Tak więc wszytsko jest na dobrej drodze:-)

A nam się szykuje niezły wydatek. Samochód nam się rozkraczył:-( Byćmoże szykuje się remont silnika:szok: a to nawet ok 4000 wydatku. No iw maju 2 komunie. Masakra. a mieliśmy zbierać na wytyczanie granic na naszej działce i projekt domku. No i plany poszły się....:wściekła/y:

No i wieczorem zdenerwowała mnie mała bo nie chce dać sobie główki umyc. Musiał jej kiedyś szampon do oczek wleciec i teraz nie daje sobie wcale główki umyć. Już kupiłam takie rondo na główkę ale nie chce go załozyć. No i macie jakieś pomysły na mojego uparciucha???

reklama
hej dziewczyny
nie wiem czy wy mie pamietace tak nie mialam czasu po swietach praca maly sprzatanie w dodatku zeby mnie bolalay i skonczylo sie wyrwaniem jednego:-:)-( ale teraz juz ok nic mnie nie boli

dostalam tez @@@@ wiec nie jest tez najlepiej bo wodospad...

jest cieplo to duzo spacerujemy i wychodzimy..

Do góry