Puchatka
Majowe mamy'08
HannaH widzę że Twoja teściowa z tych gadzin co moja no dziura w ścianie ważniejsza niż bezpieczeństwo wnuczki
miłego dnia majoweczki
miłego dnia majoweczki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja sobie nie wyobrazam zeby tak tesciowa powiedziala.Zreszta moja by tak nie powiedziala,Dziury mozna zalatac Wspolczuje Wam tych tesciowych.HannaH widzę że Twoja teściowa z tych gadzin co moja no dziura w ścianie ważniejsza niż bezpieczeństwo wnuczki
miłego dnia majoweczki
Hannah sa takie do ktorych sie dziur nie wiercija mam cos takiego,podobnaTyle się naprosiłam meża żeby zamontował, ale mówił jeszcze mamy czas, no i tak mamy czas że nie mamy bramki. Teściowa nie chce bo dziura będzie w ścianie tylko niech teraz lata pilnować brzdąca.
Moja tez by mi tak nie powiedziala,z wdojga zlego ale dziecko najwazniejszeJa sobie nie wyobrazam zeby tak tesciowa powiedziala.Zreszta moja by tak nie powiedziala,Dziury mozna zalatac Wspolczuje Wam tych tesciowych.
Ja też mam DINO pod nosem, ale jak zrobię małe zakupki to zostawiam tam 100 złWczoraj odkryłam z przerażeniem, że osiedlowy markecik dino został zlikwidowany
Hannah to może sie spotkamy, bo też mamy zaplanowane ZOO na jutro, jeżeli pogoda dopisze
Podłanczam się do życzeń dla dzieciaczków.Hannah sa takie do ktorych sie dziur nie wiercija mam cos takiego,podobna
METALOWA ZASTAWKA ROZPOROWA 73-85 cm (603868573) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych dzieciaaczkow Amelki i Michalka:-):-):-):-)