reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

Witam wieczorkowo,o godzinie 16ej stalam sie o 1 rok starsza,czyli o jeden rok mam wieksze doswiadczenie zyciowe ;-)
Wszystkiego najlepszego dla Ani,Krzysia i Natanielka :-)

reklama
witam:-)
U nas bez zmian choc Konradek spal lepiej,oczywiscie z nami ale wazne ze przespal noc:tak:ja tez moglam w koncu troche:sorry:Kaszel nadal dusi,boshhh:no:wlasnie zaczelo meczyc:no:a jutro szykuje nam sie male wyjscie bo kolega z pracy odchodzi i wyjezdza stad:sorry:robi pozegnanie i nas zaprosil do klubu:tak::tak:dziadek powiedzial ze zostanie z wnuczkiem:-)bedzie spal i oby sie nie obudzil:-)tak sie ciesze bo to moje drugie wyjscie od wiekow:-D:-D:-D ostatnio tydz temu:-D:-D:sorry:

Ola musze tez tak sprawdzic patyczkiem:tak:dzieki.poza tym byla dzis u mnie kolezanka i przyniosla takie same buciki(nowiutkie) nr 3 po swoim synku:-):-)sa w sam raz wiec tamte pewnie beda dobre niedlugo:tak:to tylko rozmiar wieksze:sorry:

Cos dzis skromnie:sorry:ale chociaz szybko nadrobilam,w weekend jestem z wami jak tylko uporam sie rano z bajzlem w domu:-D:-D:-D musze posprzatac bo jest masakra:szzok:szok:
lece nabierac sil:baffled:wole byc chyba bezrobotna bo po pracy jestem bez sil i checi na cokolwiek:baffled:tatus zauwazyl tez;-):-Dniech zarabia na rodzine sam:baffled:ale mila jestem co:-D:-D:-Ddobranoc;-)

No to ja zagłosowałam:tak:
a majóweczki jak zwykle pojawią się jak mnie nie będzie:-(
dzisiaj postaram się wytrzymać:eek:

Witam wieczorkowo,o godzinie 16ej stalam sie o 1 rok starsza,czyli o jeden rok mam wieksze doswiadczenie zyciowe ;-)
Wszystkiego najlepszego dla Ani,Krzysia i Natanielka :-)

iWONKA WSZYTSKIEGO NAJLEPSZEGO KOCHANA:tak::-):-):-)
Nie jestes starsza tylko dojzalsza:-D:-D:-Dwlasnie przegladalam imprezowy zamiast wczesniej:zawstydzona/y:

zapomnialam dzis jeszcze o jednym

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA DZISIEJSZYCH DZIECIACZKOW
ANI,KRZYSIA I NATANKA.BUZIAKI:-)

no to ja też dokładam życzenia dla Iwonki!!!!!!!!!!!!!!!:-) buziaki i wszystkiego najlepszego:tak:
kwiateczek życze=ę dobrej zabawy jutro:tak:

Iwonko, ja też składam Ci najserdeczniejsze życzenia, zdrowia, radości, miłości, pociechy z córeczek i męża, kasy i czego sobie zamarzysz :-)

Dopiero wróciłam ze szkoły. A jutro znowu na rano :confused2:

Ostatnia edycja:
A dziekuje ,dziekuje :-) Dostalam dzis bon o wartosci 100zl do wykorzystania w Orsey'u i 200 zl od tesciow,a takze jakis ponoc super krem do rak .Mam je w stanie tragicznym,skora mnie pali,swedzi,piecze,peka,czerwona jest i w jakiejs wysypce,normalnie tragedia, a do tego wygladaja jak u minimum 60tki.a raczej 70tki.I jeszcze jakis alkochol,nawet nie wiem bo nie spojrzalam i blache upieczonej karpatki. Ale nic a nic mnie nie cieszylo,a wrecz draznili mnie wszyscy.Mam zle dni od jakiegos czasu i pewne przemyslenia z ktorymi gryze sie i nie wiem jak mam postapic w pewnej sprawie.Dobra juz nie smece Wam i zmykam spac.Kolorowych snow zycze :-)

Iwonko wszystkiego najlepszego :-):-)

Przed chwila ogladnelam wywiad z matka chlopca, ktory byl katowany przez 3 dni przez ojczyma :szok::angry::angry:To wszystko dzialo sie na oczach jego matki a ona nie zareagowala :szok::angry:. Jak o tym opowiadala , to jej twarz zupelnie bez wyrazu byla, jakby opowiadala o jakims nudnym filmie. Zero emocji :no: To bylo jej szoste dziecko.

reklama
Iwonko- wszystkiego najlepszego.

mm- ja czytałam kawałek wywiadu z nią na "gazecie" ( chyba, bo może jest inna aż tak porąbana matka. To ta co w szpilkach szła do szpitala z konającym dzieckiem?). Mam jednak punkt krytyczny masochizmu więc nie przeczytałam całego. Miałam koszmary senne i pół dnia zwalone, zdołowane.

Już tu tyle pisałyśmy na ten temat , ominę wywody typu rozszarpać na kawałki... Jakoś przeraza mnie myśl, ze ona może dostać tylko 10 lat.

Nie wklejam linku, bo to bez sensu, nie chcę nikomu psuć dnia. Człowiek sam nie wie po co czyta, brnie i potem przeżywa.
Wycałowałam mojego Miku ile się dało po tym...

Do góry