reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

reklama
Panistepelek, no tak ale jak idziesz napalić w piecu to pewnie malucha wkładasz do kojca czy łóżeczka, tak? Więc to coś zupełnie innego niż gdybyś sobie poszła do sklepu, choćby po jakiś drobiazg, co i tak trwa zdecydowanie dłużej niż wyniesienie śmieci.

Jak zostawiam na chwilę córcię to na ogół siedzi na podłodze z zabawkami. Ale teraz jak pomału udaje jej sie przemieszczac to będę wkładac ją do łóżeczka

Szopek - Te kolczyki z pingwinkiem miałam sama sobie od siostry wziąć ale stwierdziłam, że ostststnio i tak nie chodze w kolczykach to niech już sobie sprzeda :D

shanta - póki co siostra z drewna nic nie robi ale może kiedyś, bo co i rusz próbuje czegos nowego.

I na koniec, oczywiście wszystkiego najlepszego dla Ani z okazji 11 miesiączków oraz dla Krzysia i Natanielka z okazji ukończenia 10 miesiączków...

Ostatnia edycja:
witam dziewczynki:-)
dzięki serdeczne za życzonka i również życzę najlepszego Ani i Krzysiowi:-)

mały właśnie zasnął,może po obiadku wybierzemy się na mały spacerek chociaż pogoda nie dopisuje:no: ciemne chmury wiszą nad nami:baffled:
a może pojedziemy do szpitala odwiedzić świeżą mamuśkę i jej kruszynkę:tak: dosłownie bo mała waży 2.600:szok: fajniutko:happy:

Witam :-)

Dziekuje za zyczenia dla Ani :-) Przesylamy buziaki dla Natanielka i Krzysia :-)

My juz po spacerze i Ania spi juz w lozeczku.
Za godzine musze juz do pracy jechac :-(

Anusiasac fajnie masz w pracy, jak widzisz takie piekne niebo jak dzis.

mm81 fajnie fajnie..widok wiele mi rekompensuje...:tak::tak::tak:
a teraz....widok widokiem...ale czas sie zbierać do domku, a potem w drogę.....życzę więc Wam moje drogie i waszym maluszkom bardzo bardzo miłego weekendu...:-):-):-)

panna_migotka - Oj to trochę szkoda... Ale wiesz, możesz napisać do mojej siostry o które kolczyki Ci chodzi to może ma jeszcze takie kamienie i zrobi, albo coś bardzo podobnego.

Anusiasac - I Tobie miłego weekndu życzę.

U mnie dziś wreście cały dzień( a nie tylko do południa) ładna pogoda. Byłam z córcią półtora godzinki na dworze. teraz zjadła cyca i śpi.
Ponoc cały weekend ma byc taki a potem znowu deszcz ze śniegiem.

Tak z innej beczki to próbowałam wczoraj zrobić zdjęcie księżycowi i wyszło mi coś takiego

dziewczyny właśnie czytałam iezły artykuł. wkleję wam fragment

"Mit nr 11 - w drodze do szpitala kobieta wymaga asysty osób trzecich

[...] Zebrałam się, wsiadłam do samochodu i pojechałam. Po drodze zrobiło mi się mokro. Odniosłam dziwne wrażenie, że się posikałam. Pomyślałam sobie, że to straszny obciach, ale potem zrozumiałam, że tego jest za dużo. To były wody płodowe. Zaparkowałam na dziedzińcu szpitala i powlokłam się na porodówkę. Osoba, która odstawiała mój samochód na parking, mogła trafić do niego po mokrych śladach..."

:-):-):-)

jak macie ochotę poczytać to jest link do niego.

Poród: fakty i mity - Poradnik przyszłej mamy - - Onet.pl Dziecko

reklama
Do góry