reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
Niestety slonca juz nie ma,tzn raz jest raz go nie ma.... ale i tak troszke wam go dam
2.gif
.

Zmykam sie przewietrzyc .

kangurka a ja mam czyste niebo piekne slonko i zero wiatru :-p:-p:-p:-p:-D

Wiki, Ty wstręciuchooooo!!!! ukradłaś mi słoneczko :angry:;-)
Oddaj i to już! :-)
Albo przynajmniej sie podziel... jak Iwonka :sorry2:

Kangurka moze zaciazylas....

Chryste!
Az mnie zatkało jak to przeczytałam... Bo dzisiaj powinnam dostac @ :baffled:
No to mi zabilaś klina :dry: Teraz to dopiero będę czekać na @ :sorry2:

No to może ja juz sobie pójde.. do kuchni albo gdzies :zawstydzona/y:

Kinia mama smoka - Moja córcia ma prawie takie samo łóżeczko. Uważam, że ta szuflada to bardzo przydatna rzecz zwłaszcza dla osób które zajmują w 3 jeden pokój.

kangurka - Nie chcę Cię dręczyć, ale i u mnie póki co ładna pogoda taka jak i u Wiktori

Co do tej 13-letniej mamy, to jestem w szoku. Jak takie, dosłownie, dziecko może zajmowac się małym Bobaskiem.

Kangurka, nie przejmuj się, u mnie też paskudna pogoda:dry:

A co do kolejnych dzidziulków, to my dziewczyny jesteśmy strasznie w tyle. Na kwietniówkach kilka dziewczyn już od dawna jest w ciąży :-) Która więc zacznie? (nie mówcie tylko, że ja, bo moja koleżanka przepowiedziała mi tą ciążę, a ja się zarzekałam, że nie, nie, na pewno nie :-D:-p).

kangurka - Nie chcę Cię dręczyć, ale i u mnie póki co ładna pogoda taka jak i u Wiktori

Aga, no to już Cie nie lubie :dry:
:-D
żart oczywiście ;-)

Nooo, na Migotkę to zawsze można liczyć! :-p

A tak w ogóle to NAJLEPSZE ŻYCZENIA I BUZIACZKI DLA DARECZKA I MAKSIKA :-)

Dareczkowi i Maksiowi - garść buziaków!!

Hej u nas słońca ani grama no i Zuzce leje sie z nosa zeby to tylko nie poczatek choroby kiedy ta wiosna:-(

No widzicie slabo sie staramy albo takie leniwe jesteśmy Ja tam nie obstawiam pewnie zaskoczenie bedzie a mi sie tak wydłuzyly cykle o jakies 5-6 dni ze teraz ciezko cokolwiek przewidziec Czasem wtedy sobie mysle ze fajnie byc znów w ciazy a jak tak sie spóznia to mnie przerazenie ogarnia że jeszcze nie teraz :zawstydzona/y: a moja bratowa rodzi teraz w marcu i jak byli w niedziele to sobie mysle dobrze ze nie ja tzn rodze i pierwszy miesiac Ja jestem świezo po @ wiec sie nie pisze na razie;-)

Ja tez ogladałam rozmowy w toku oczywiscie ciezko sobie wyobrazic 14-15nastoletnia mame ale akurat po tej najmlodszej widac bylo ze zdaje sobie sprawe z dzieci i jak sobie radzi z czyjs pomoca to jakos to przeżyja ale jak 18-latka wyskoczyla na końcu ze w wieku 17 lat nie wiedziala co to antykoncepcja to nie wiem czy ta młodzież cofa sie w rozwoju w swiecie mediów i wszystkiego ja miałam 12-13 lat i wszystko wiedzialam mieszkalam na wsi i przedtem internetu nie było Oczywiscie wpadka moze sie zdazyc i przy antykoncepcji i swiadomie w mlodym wieku No i chyba 17lat to juz nie tak wczesnie ale zeby twierdzic ze sie nie zna to dziwne Ale jak widac takie nastoletnie mamy które kochaja swoje malenstwa i troszcza sie to jest ok zamotalam sie sory

Buziole Dla Dzisiejszych Miesięczniaków!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
u nas też dzisiaj ślicznie,w końcu czuć wiosnę i więcej ptaszków śpiewa ale ja dzisiaj bez chumoru:-( wzoraj pokłóciłam się z A.bo poprostu mam już dość tego zadupia,ile można tak wytrzymać:wściekła/y:jak się wkurze porządnie to na święta zjerzdżam do PL

ale małemu nie mogłam odmówić tej pogody więc uśpiłam go w wózku i śpi na dworku:-)

gratki dla Migotki!!!!!!!!!!!!:-)

reklama

A co do kolejnych dzidziulków, to my dziewczyny jesteśmy strasznie w tyle. Na kwietniówkach kilka dziewczyn już od dawna jest w ciąży :-) Która więc zacznie? (nie mówcie tylko, że ja, bo moja koleżanka przepowiedziała mi tą ciążę, a ja się zarzekałam, że nie, nie, na pewno nie :-D:-p).

Ja mowie ze Ty :-p:-p:-p:-p:-p:-p:-D:-D:-Dchoc poczekamy co tam u Kangurki sie szykuje :-p

Ja nie ,juz chyba nie bede miec wiecej dzieci:sorry2:

A tak w ogóle to NAJLEPSZE ŻYCZENIA I BUZIACZKI DLA DARECZKA I MAKSIKA :-)
Tak ,tak buziaki od cioteczek dla Dareczka i Maksia :tak::-):-):-)
u nas też dzisiaj ślicznie,w końcu czuć wiosnę i więcej ptaszków śpiewa ale ja dzisiaj bez chumoru:-( wzoraj pokłóciłam się z A.bo poprostu mam już dość tego zadupia,ile można tak wytrzymać:wściekła/y:jak się wkurze porządnie to na święta zjerzdżam do PL

Wspolczuje.....pewnie i znajomych tam nie masz za duzo? Zreszta ja mieszkam w Pl a tez nie mam w sumie teraz nikogo,oprocz jednej kolezanki.ktora pracuje wiec nasze kontakty sie ukrocily :dry:

No i wlasnie dzis ma do mnie wpasc z malym Kubusiem(rowiesnikiem Klaudii):-) zaproponowala ze moze wypijemy jakas wodeczke ale ja wymieklam i odmowialam:sorry2: Po pierwsze moj malzon przecie w gipsie ma noge wiec nie zajmie sie dziecmi,wszystko ja musze robic,nawet drzewa do kominka przyniesc:angry: wiec musze byc zwarta i gotowa na wszytko.Bedziemy pic tylko jakies piwko,a wodeczke ktorej zreszta nie pilam 1,5 roku juz,zostawimy na inny dzionek :-p:-p:-p:-Dbrr juz mnie az trzesie na mysle o niej.Chyba odwyklam:zawstydzona/y:

A my bylismy w koncu na spacerku i w sklepie,potem na ogrodku siedzielismy.

Do góry