reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

Migotka to chyba dobrze jak bedzie ta praca?

Wiecie ,pisalam dzis sms do Natali z zyczeniami od nas dla Soni,(tel znalazlam na odp watku) ale nie odpisala nic.

reklama
Dla kobiet tych duzych i małych ,spelnienia marzen,radosci z naszych dzieci i duzo milosci od mezow :-) (chyba starczy tych roz dla kazdej ;-) )
49611380179651hx3.jpg

A dla naszej Beatki obchodzacej dzis imieniny tez najlepsze zyczenia spelnienia marzen i czego tylko sobie zyczy!!!!!!!
SWLA_10-copy.jpg

Dla Soni zdrowia i usmiechu na codzien :-)
torta%202.gif

triszke juz pozno ale tez sie dolanczam:-)

A mój mąż dziś pozwolił mi rano dłużej posapać, nakarmił i przebrał Igę, a na koniec przyniósł mi śniadanie do łóżka :rofl2: Nawet moje dziecko pozowoliło potem mamusi pospać jeszcze, bo jak się obudziła to siedziała sobie ciuchutko w łóżeczku :-) Wstałam właściwie przed chwilą :sorry2:

Moj tez mi dal pospac,zwazywsze ze wczoraj bylo spotkanie z kobietami i wyjscie na disco:tak::-)powiedzial mi ze kwiatow nie bedzie kupowal a ja na to czy to sa jego zyczenia:baffled:podszedl i dal buzi i zrobil pyszny obiadek:tak::-)nie pozwolil mi do kuchni wejsc:-D:-D:-Dto sobie lezalam:-);-)

lece spac bo praca jutro a spalam ok 4-5 godz ogolnie:sorry2:ale bylo fanie tak inaczej,wybawilysmy sie:tak::tak:tylko buty mialam porazka:dry:zaolzylam dosc ze nowe to i wysokie i wiekoszosci czasu tanczylam na boso:baffled::zawstydzona/y:wszystkie palce sa obdarte:no::baffled:
milej nocki,przespanej bo u nas to nie mozliwe ostatnio.Konradek nie daje nam spac dalej:baffled:

Jestem, jestem.
Pomóżcie mi bo zwariuję.
Zęby idą i jak się przyjrzałam to 3szt a nie 2 ( czyli 2, 3, 4 z lewej z prawej nic, choć to tam po prawej właśnie pcha łapki i tam dźamla smoka ). Nurofen nie działa, zresztą już mu dałam dziś dopuszczalną dawkę.
Koncert od 4 nad ranem, cały dzień męczarnia jakoś tak jęczy dziwnie, spać nie może. A miało być tak pięknie - pierwsze dwa to myk-myk wyszły i bez bólu i męki.

Dziś to latać po nocnych dyżurach aptecznych już nie będę. Mam jakiś żel ale jego to o d**e wytłuc. Aenye wspominała o innym zelu ale czy wasze dzieci tych zelów po prostu nie zlizują? Miko tak robi wiec nie weim czy jest sens kupować.

Kwiateczek wspolczuje po zdzieranej stopy,ale grunt ze sie wybawilas :-)

Szopek,kurcze nie pomoge bo odpukac u moich dziewczynek nie bylo jak dotąd takich problemow.

Szopek, może Dominikowi pomogą czopki Viburcol (można kilka dziennie). My używamy żelu Dentinox i działa - jak w nocy nieraz budzi się ze strasznym rykiem, wystarczy posmarować. Już sama nawet otwiera dziuba i czeka, żeby nałożyć ten żel, a potem śpi dalej. Nie wyobrażam sobie życia bez tego żelu, on nam ratuje zazwyczaj życie (i nerwy).

Kwiateczek, bidoku, wiem co to znaczą zdarte stopy - mnie każde nowe buty muszą obetrzeć tak, że chodzić się nie da. Ale przynajmniej poimprezowałaś :-)

Ostatnia edycja:
Witam:-D

Życzonka dla kobietek składam!!

Ja jestem na wyrywki, ale doczytałam wszystko.
Idę już chyba spać, cały dzień byliśmy u teściowej. Wolny weekend zleciał bardzo szybko a jutro znowu do pracy, uffff nie nadążam ze wszystkim.:baffled:

Jestem, jestem.
Pomóżcie mi bo zwariuję.
Zęby idą i jak się przyjrzałam to 3szt a nie 2 ( czyli 2, 3, 4 z lewej z prawej nic, choć to tam po prawej właśnie pcha łapki i tam dźamla smoka ). Nurofen nie działa, zresztą już mu dałam dziś dopuszczalną dawkę.
Koncert od 4 nad ranem, cały dzień męczarnia jakoś tak jęczy dziwnie, spać nie może. A miało być tak pięknie - pierwsze dwa to myk-myk wyszły i bez bólu i męki.

Dziś to latać po nocnych dyżurach aptecznych już nie będę. Mam jakiś żel ale jego to o d**e wytłuc. Aenye wspominała o innym zelu ale czy wasze dzieci tych zelów po prostu nie zlizują? Miko tak robi wiec nie weim czy jest sens kupować.
Moj Darek tez zlizuje zele i nic nie daja ja mu daje Ibum dawalam urofen ale jest pomaranczowy i wydaje mi sie ze go brzuch bolal (Kiedys pisalas ze Dominik nie moze truskawkowego ) a jesli chodzi o czopki to nie jestem pewna... i czy to moze zbieg okolicznosci ale jak dawalam dwa dni vibrucol to mial takie wzdecia ze sie budzil w nocy i baki puszczal :no: ale ja to mam z tym jego brzuchem czesto cyrki ... wczoraj skonczyl mi sie syrop wiedzialam ze noc bedzie do Bani a tak jak ty nie chcialam latac po nocnych aptekach dalam mu nurofen w czopkach spal ladnie

Spijam kawke ... maly zasypia a jak wam minol wekend ? Mnie tak sobie tyle ze byla fajna pogoda i moglismy spacerowac ogolnie pogode w wekend mielisy sloneczna ;-)

reklama
Ja też się jak zwykle melduję.

U nas noc nieteges była, mała ciągle budziła się z płaczem. Trochę się przypociła, ale to chyba przez te zęby. Za to teraz jeszcze śpi, a ja czekam z przygotowaną wodą na mleko.

Wiktoria, ale wam fajnie, że mieliście pogodę. U nas cały weekend żabami dawało, a teraz też nie lepiej:baffled:

Dostałam maila od merlin.pl, że dziś jest 50 lecie Barbie i lalki są taniej o 50%, ale nie wiem, czy jest sens już kupować lalkę. Iwonka, może Ty podpowiesz w jakim wieku dziewczynki zaczynają się interesować takimi lalkami?

Doczytałam, że Barbie są 6+, więc bez sensu teraz kupować, żeby miało 5 lat leżeć w szafie.

Ostatnia edycja:
Do góry