reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Gdzie się pochowałyście prawie wszystkie?? :-)

żeby nie było, niepochowana jestem ( wampir czy jak?)
Miałam dziś się wcześniej położyć spać i lipa. Jak siadłam to teraz siedzę i klikam a przyszłam na moment sprawdzić na necie ileż to kosztować mnie będą pierwsze prawdziwe butki dla Miku i jaki mam wybór. Dowiedziałam się w 10 minut a na necie już 2 godziny siedzę.

Będę kwiczeć w nocy i o 6 ( bo to takie obowiązkowe punkty w dobijaniu mamusi, wstawanko, piszczanko/ płakanko, szamanko mleczka i jeszcze by chciał pobawić, pobujać, powspinać). Ja nie mogę, jak miał półtora miesiaca to sie nie budził już w nocy i kimał do 9 a teraz taki tor przeszkód.

reklama
Ja tez buszuje,czytam o polskiej szkole i przedszkolu w Czechach.Przegladam fora ....

Bylam dzis w TESCO sa przepiekne ciuszki dla dzieciaczkow :-)

ja zaglądam ale weny brak przyszła @ zżera mnie tęsknota a jak teściowej w końcu nie uduszę to będzie cud:dry:czytam Was na bieżąco tylko jakoś tak nie mam kiedy napisac a jak jest juz czas to sił brak albo lepiej nie pisać tego co mi się w głowie miota :baffled:

Cześć!
Wpadłam na chwilę się przywitać i zameldować, że żyję. Przez ostatnie kilka dni przyznam szczerze zaniedbałam BB, ale nie mogę się z niczym wyrobić. Właśnie popatrzyłam na zegarek, nawet nie wiedziałam, że jest tak późno :szok: Poza brakiem czasu męczy mnie brak snu i łapie mnie jakaś deprecha. Nie włączam się na razie do rozmowy, bo nie jestem w temacie. Dobra. Zameldowałam się to spadam.
Aha. Jeszcze nie. Mój ślubny postanowił w czasach kryzysu wziąć odpowiedzialność za rodzinę i pracuje dodatkowo na zlecenie jako kierowca trolejbusów. Muszę przyznać, że pozytywnie mnie tym zaskoczył, bo jak do tej pory to ja byłam ta bardziej pracowita. Kurde, postarał się chłopak a ja taka franca jestem...

Oczywiście o najważniejszym zapomniałam. Dla wszystkich zaległych i dzisiejszych malutkich solenizantów

miliony buziaków, zdrówka i radości życzą Amelka i mama Amelki

WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ DLA SONII Z OKAZJI UKONCZENIA ROCZKU:))):-):-):-) OBYS ODKRYWALA CORAZ WIECEJ RADOSNEJ STRONY SWIATA:tak::tak:

witam dziewczyny

u nas roznie :sorry2::sorry2: adas grzeczny i kochany dokucza juz troche:dry::dry::dry:

zima sie u nas zrobila brrr zimno a ja chce juz WIOSNE:-):-):-) ale podobno ma byc juz ciplej od tego tygodnia....
chcialabym gdzies wyjechac...

gorzej z tesciowa ostatnio znow dokucza klucimy sie i z moja mama obie podwarzaja ciagle moje decyzje...czuje sie jakbym byla dzieckiem wychowywujacym ich dziecko:angry::angry::angry::angry:

Dla kobiet tych duzych i małych ,spelnienia marzen,radosci z naszych dzieci i duzo milosci od mezow :-) (chyba starczy tych roz dla kazdej ;-) )
49611380179651hx3.jpg

A dla naszej Beatki obchodzacej dzis imieniny tez najlepsze zyczenia spelnienia marzen i czego tylko sobie zyczy!!!!!!!
SWLA_10-copy.jpg

Dla Soni zdrowia i usmiechu na codzien :-)
torta%202.gif

Ostatnia edycja:
Iwonka ja ci dziekuje za te kwiaty choc mam jedne yczenia i piekny bukiet...
ja od rana wstalam posprzatalam wstawilam obiad bo dzis jedziemy do siostry mojej... a maz nawet nie przyszedl nie zlozyl mi zyczen nie przytulil...

a wiecie co zrobil pierwsze co to zadzwonil do mamusi:eek::eek::eek::eek::-:)-:)-:)-( jestem zla i wsciekla i nie wiem co jeszcze...

Adas mi spi.. a ja chyba wypije druga kawe bo od 6 jestem na nogach a pogoda akurat do spania..

reklama
Kamilko moj maz tez mi nie zlozyl zyczen:sorry2: a teraz go nie ma bo pojechal z swoja siostra do szpitala bo wczoraj sobie albo zlamal,albo zwichnal noge.Byl po alkoholu jak sobie to zrobil.Nie zaluje go :-p:evil:

Do góry