reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

Gdzie się pochowałyście prawie wszystkie?? :-)

żeby nie było, niepochowana jestem ( wampir czy jak?)
Miałam dziś się wcześniej położyć spać i lipa. Jak siadłam to teraz siedzę i klikam a przyszłam na moment sprawdzić na necie ileż to kosztować mnie będą pierwsze prawdziwe butki dla Miku i jaki mam wybór. Dowiedziałam się w 10 minut a na necie już 2 godziny siedzę.

Będę kwiczeć w nocy i o 6 ( bo to takie obowiązkowe punkty w dobijaniu mamusi, wstawanko, piszczanko/ płakanko, szamanko mleczka i jeszcze by chciał pobawić, pobujać, powspinać). Ja nie mogę, jak miał półtora miesiaca to sie nie budził już w nocy i kimał do 9 a teraz taki tor przeszkód.

reklama
Ja tez buszuje,czytam o polskiej szkole i przedszkolu w Czechach.Przegladam fora ....

Bylam dzis w TESCO sa przepiekne ciuszki dla dzieciaczkow :-)

ja zaglądam ale weny brak przyszła @ zżera mnie tęsknota a jak teściowej w końcu nie uduszę to będzie cud:dry:czytam Was na bieżąco tylko jakoś tak nie mam kiedy napisac a jak jest juz czas to sił brak albo lepiej nie pisać tego co mi się w głowie miota :baffled:

Cześć!
Wpadłam na chwilę się przywitać i zameldować, że żyję. Przez ostatnie kilka dni przyznam szczerze zaniedbałam BB, ale nie mogę się z niczym wyrobić. Właśnie popatrzyłam na zegarek, nawet nie wiedziałam, że jest tak późno :szok: Poza brakiem czasu męczy mnie brak snu i łapie mnie jakaś deprecha. Nie włączam się na razie do rozmowy, bo nie jestem w temacie. Dobra. Zameldowałam się to spadam.
Aha. Jeszcze nie. Mój ślubny postanowił w czasach kryzysu wziąć odpowiedzialność za rodzinę i pracuje dodatkowo na zlecenie jako kierowca trolejbusów. Muszę przyznać, że pozytywnie mnie tym zaskoczył, bo jak do tej pory to ja byłam ta bardziej pracowita. Kurde, postarał się chłopak a ja taka franca jestem...

Oczywiście o najważniejszym zapomniałam. Dla wszystkich zaległych i dzisiejszych malutkich solenizantów

miliony buziaków, zdrówka i radości życzą Amelka i mama Amelki

WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ DLA SONII Z OKAZJI UKONCZENIA ROCZKU:))):-):-):-) OBYS ODKRYWALA CORAZ WIECEJ RADOSNEJ STRONY SWIATA:tak::tak:

witam dziewczyny

u nas roznie :sorry2::sorry2: adas grzeczny i kochany dokucza juz troche:dry::dry::dry:

zima sie u nas zrobila brrr zimno a ja chce juz WIOSNE:-):-):-) ale podobno ma byc juz ciplej od tego tygodnia....
chcialabym gdzies wyjechac...

gorzej z tesciowa ostatnio znow dokucza klucimy sie i z moja mama obie podwarzaja ciagle moje decyzje...czuje sie jakbym byla dzieckiem wychowywujacym ich dziecko:angry::angry::angry::angry:

Dla kobiet tych duzych i małych ,spelnienia marzen,radosci z naszych dzieci i duzo milosci od mezow :-) (chyba starczy tych roz dla kazdej ;-) )
49611380179651hx3.jpg

A dla naszej Beatki obchodzacej dzis imieniny tez najlepsze zyczenia spelnienia marzen i czego tylko sobie zyczy!!!!!!!
SWLA_10-copy.jpg

Dla Soni zdrowia i usmiechu na codzien :-)
torta%202.gif

Ostatnia edycja:
Iwonka ja ci dziekuje za te kwiaty choc mam jedne yczenia i piekny bukiet...
ja od rana wstalam posprzatalam wstawilam obiad bo dzis jedziemy do siostry mojej... a maz nawet nie przyszedl nie zlozyl mi zyczen nie przytulil...

a wiecie co zrobil pierwsze co to zadzwonil do mamusi:eek::eek::eek::eek::-:)-:)-:)-( jestem zla i wsciekla i nie wiem co jeszcze...

Adas mi spi.. a ja chyba wypije druga kawe bo od 6 jestem na nogach a pogoda akurat do spania..

reklama
Kamilko moj maz tez mi nie zlozyl zyczen:sorry2: a teraz go nie ma bo pojechal z swoja siostra do szpitala bo wczoraj sobie albo zlamal,albo zwichnal noge.Byl po alkoholu jak sobie to zrobil.Nie zaluje go :-p:evil:

Do góry