reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
czytałam o tym spacerowiczu niedzielnym...
Rany, normalnie płakać mi się chce jakie te dzieciaczki są biedne. Po prostu nie mogę...
Dzidziuś w taki mróz - jak musiało mu być zimno :-(

Maleństwa bite, bo płaczą..
Zostawiane same, bo starzy idą się schlać...
Tyle nieszczęścia, a one potrzebują naszej miłości tak bardzo! Prawdziwej miłości...

Bu, jakoś smutno mi się zrobiło...

Idę przytulić moje maleństwo, bo też się na nie dzisiaj złościłam.. Zawsze potem mam wyrzuty sumienia straszne :-((((

chyba wszystkie tak mamy,że nieraz nerwy ponoszą,złościmy się na nasze maluszki a po chwili przepraszamy:hmm:

Cześć mówię wieczorkiem;-)

Wszystkiego dobrego dla małych solenizantów wczorajszych i dzisiejszych.

Ale naskrobałyście:szok:. W miare was nadrobiłam, ale padam. Dzisiaj byłam już bite 8 h w pracy. Nie jest tak źle, ale przez klime mam wrażenie, że skóra mi popęka-jest tak sucho i 27 st:baffled:.

Kathy dobrze, że już jesteście w domku. Szkoda tylko, że lekarze nie pomogli:-:)confused:.

M jutro jedzie zakładać firme i pojedzie do Dominiki, a mi dalej pozostają zdjęcia:-(.

Co do pedofilów i takich zaradnych i obrotnych rodziców, to no nie wiem czy kara dożywotniego więzienia byłaby odpowiednia, czy coś drastyczniejszego a zarazem szybkiego, żeby jeszcze nie społeczeństwo nie płaciło za bobyt takich kreatur w więzieniu.

Więcej nie napiszę, bo dopiero co skończyłam robić krokiety i barszczyk dla M- będzie miał szamania na 4 dni no i do dego jeszcze dzisiejszy obiad, ale to jak wróci za chwile:tak:.

Miłej i spokojnej nocy, dobra noc:tak::-)

Wiecie ja nie moge takich rzeczy czytac bo normalnie noz mi sie otwiera..ja bym wszystjkie te dzieci zabrala do siebie:sorry:jak cos slysze na temat dzieci to odrazu krzycze NIE lepiej nie wiedziec bo pozniej przezywam:no:
Moj brat nie moga miec dzieci a tu takie....jak do mnie przyjezdza to mi tak go szkoda..nie moglam nawet powiedziec ze jestem w ciazy,G to zrobil:sorry:oni 5 lat sie staraja a my w ogole:baffled:no ale coz..
oki lece sie polozyc bo znow noc czyli meka:baffled:baffled:
dziewczyny jak berdziecie pisac cos na dzieci ogolnie pedofilia itd to taki wstep nie dla Kwiateczka:sorry::sorry:
dobranoc;-);-)

Witajcie.

Ja też nie mogę słuchać o biednych albo chorych dzieciach :zawstydzona/y: Czasem czytam tu na forum i ryczę potem pół dnia. Mąż się patrzy na mnie jak na ufo, a ja mam spazmy, oczy czerwone i spuchnięte. Ile ja już łez wylałam czytając o ś.p. Kacperku :sad: A jak już poczytam, to wtedy tulę swojego brzdąca dziękując Bogu że ją mam i jest zdrowa.

A z tym psychologiem pedofilem to jestem w szoku :szok: Normalnie jak Hanibal Lecter:dry: Niby taki wykształcony i szanowany, a w środku bydlę normalnie :crazy:

Hej

Dziewczyny ale z samego rana mi doła zadałyście. czytałam wczorajsze posty o tych rodzicach i pedofilu i tak mi się smutno zrobiło. :-(

Nie wiem czy uda mi się dzisiaj odezwać. Może wieczorkiem bo mąż wraca więc na laptopie jego może was podczytam.

Miłego dzionka

hej dziewczyny ja po kawie ... ale zle ze mna poprosze dozylnie :tak:
Maly zrobil taki koncert ze szok .. w nocy darl sie i dopiero M ze daj nocnik dalam nocnik zrobil kupe i poszedl spac,.... nierozumiem :eek:

Co robicie na obiad ? ja mam kapuste chyba zrobie jakis bigos i do zamrazarki a malemu musze cos wymyslic .. musze tez posprzatac mieszkanie tak pozadnie ale jakos sie od wczoraj nie moge zebrac musze wyprasowac firany :baffled: i umyc okna ech jak mi sie niechce :rofl2:

hej dziewczyny
a ja siedze spiaca jak nie wiem
adamowi ida kolejne zeby jest niemozliwy w nocy sie wierci nie spi czasem poplakuje:(:-( a rano wcale nie chce isc spac jak przychodzi jego pora tylko marudzi poklada sie i placze...

a ja juz dzis do pracy wczoraj wysprzatalam mieszkanie zrobilam pranie itp...

reklama
Cześć dziewczyny!
Kamilka współczuję, ale ząbki muszą w końcu kiedyś wyjść. Ja nie chwalę tfu tfu, dzisiaj zauważyłam pęknięcie na dziąsełku i chyba w końcu pierwszy ząb wychodzi (najwyższy czas). Jak narazie spokój.:sorry2:

A pozatym to już mówiłam że siedzę teraz cały czas na tym portalu mojeciuchy.pl gdzie dziewczyny wymieniąją się swoją garderobą. Lepsze to niż seconhandy bo można trafić na takie ciudeńka że głowa boli.
Nie wiedziałam że będzie taki popyt na moje rzeczy i tak oddając leżące na dnie szafy łaszki, czasem nowe z metką, czasem taki założone kilka razy, nigdy stare i zniszczone, w ten sposób mam nowe 2 gorsety, 2 spódniczki, bolerko, bluzkę, tunikę i trochę kasy na koncie ze sprzedaży, jak dla mnie bomba.

Jestem pod nickiem Ha-nn-aH jak ktoś był by zainteresowany.

Ostatnia edycja:
Do góry