reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

kangurka - Owszem, po chodznikach bezpieczniej, ale u ?mnie? w miasteczku na ogół są one wysokie i czasem po takim spacerze bola mnie ręcę od ciągłego wjeżdzania i zjeżdzania z nich.

reklama
Hej ja tylko chcialam sie zameldowac ze zyjemy i u nas wszystko ok. Nie mam czasu teraz czytac ,ale poozniej postaram sie nadrobic,tym czasem zjemy obiadek i uciekamy na spacerek,lapac sloneczko :-)

Dzięki za RADY ALE USG MAIA ŁA NAWET 2 RAZY ROBIONE I NIC NIE WYSZŁO:no::no::no::no:A jad dokłsadnie nazywa się taki szpital o którym piszecie (co pomógł chłopcu)
Watpie aby u nas taki był ale choćby jakiś oddział móógł być .
Bo to już napewno mnie jest z moim mlekiem zwiazane bo inaczej nic bym jesc nie mogła:angry::angry::angry:A zresztą ileż można nie jesc podstawowych rzeczy .Układ pokarmowy dojrzezwa naogól 3-4mc.A moja ma zaraz 10:szok:

Kathy, matko jakie ty masz zmartwienia z tym brzuniem Nelkowym :-(
Nie potrafię ci nic doradzić , a jedynie zyczę z całego serca, zeby ktoś wreszcie znalazł sposób na ukrócenie tego waszego cierpienia :nerd:

Tak mi by szkoda było jej od cyca odciagnąć bo się już zrzyłyśmy i jakoś tak bym nie mogłą .Co jak co ale moje mleko najmniej chyba jej szkodzi , żadko można być uczulonym na mleko matki nawet nie słyszałąm o takim przypadku.A pozatym uparłam się aby w szpiatlu za pierwszym razem zrobili jej z krwi na InG i ma w normie choć nie wiadomi czy mo ze coś z czasem ją uczuli:baffled::baffled::baffled:Tzn.,że nie ma alergii ale to tylko z krwi a na testy za wczesnie....
Czy to możliwe ,że ona ma tak wrażliwy żołądeczek czy jak????
Jeja żaluje ,że nie jestem sama lekarzem-wtedy bym córci pomogła:-p:-(
Ona me ewidentnie kolki (pytanie tylko jakie...?Są róznego pochodzenia)Bo ja już z daleka rozpoznam czy dziecko ma kolkę są to tak typowe objawy ,że nie pomylisz z niczy no chyba , że to wyrostek....:szok::szok::szok::szok::szok::szok:Ale napewno nie bo bym już dawno wiedziaa.

Co do mleka kupimy dzisiaj BEBILON COMFORT ale z cyca nie zrezygnuje :no::no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Już tylę się meczymy to możemy jeszce....
A pozatym kto by w nocy wstawał mleko robić????!!!!!:szok:;-)
Ja nie......:no::no::no::no:
Zobaczymy czy to mleko jakoś pomoże w co watpie znów wywalenie kasy bedzie bo my już z A wszystkiego czego można się chwytali śmy wczesniej nawet pisałąm:tak:
Może na forum BB ktoś ma podobny problem muszę poszukać może coś znajdę.

reklama
Kathy, a próbowałaś na mleko modyfikowane przejść? Może Twój pokarm małej nie służy, już sama nie wiem :baffled:
no wlasnie .. Kathy a ja slyszalam o takiej histori od poloznej ze szkoly rodzenia tylko prosze nie gniewaj sie ze jakies scenariusze tu pisze czy cos .. moze nie uczulenie ale byl problem z dzieckiem nie pamietam co .. nikt nie wiedzial co jest dopiero ginekolog wyslala jej mleko na badanie czy cos takiego okazalo sie ze dziewczyna truje wlasne dziecko bo miala cos pod pacha bo sie kiedys zaciela maszynka niewiem czy chodzilo o wezly chlonne czy co ale mysle ze polozna by nie sciemniala

Do góry