kwiateczek
majowa mama `08
Dotkass ale on nie usiedzi na nocnikukiedys robil odrazu,az sie prawie ulewalo po bokach a teraz robi trzywlasnie poszla kolejnau niego to wyglada raczej ze nie ma casu zrobic od razu bo wiecznie gdziec leci
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to zupełnie jak u nas...mój tez pali Sylwia, a co klawiaturki, to naciśnij razem lewy shift i crtl i powinno być okJa dzis w końcu wyspana Zuzka urzadzila dziki placz o 5.30 ale tata ja uđpi i juy dawno tak nie spala bo do 9.30:-)
O palenie to u nas wieczny konflikt juz nie wiem jak dotryec do mojego zebz zucil Owszem nie palil przez ciaze a jak sie urodzila to znow zaczal Teraz po przeprowadzce obiecal ze skonczz ale skonczzlo sie na kolejnzm oszukiwaniu :-(
Sorz ale klawiatura mi powaryjowala i musze kazda litere znajdowac pozniej napisze
Kwiateczek, ja też myślałam, że Ami nie usiedzi, ale znalazłam sposób, sadzam ją i podaję zabawki- bawimy się...zajmuję ją, ale nie trzymam jej na siłe, by nie zrazić, więc jk tylko już zaczyna marudzić puszczam ją, czy zrobione coś w nocnik czy nie ;-)