reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

Wkleje foteczki, które obrobiłam...psiapsiuła robiła to po raz pierwszy, ogólnie kiepsko widać, te z moimi rzęsami są jeszcze w toku obróbkowym, muszę nad nimi trochę posiedzieć

Załączniki

• Tapety1.jpg
    Tapety1.jpg
    36,6 KB · Wyświetleń: 21
  • Fotki kurs 015- retusz 2.jpg
    Fotki kurs 015- retusz 2.jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 25
  • Fotki kurs 013- retusz.jpg
    Fotki kurs 013- retusz.jpg
    37,9 KB · Wyświetleń: 23
  • Fotki kurs 010- retusz a.jpg
    Fotki kurs 010- retusz a.jpg
    30,4 KB · Wyświetleń: 19
reklama
Dotkass fajne:-)
My wrocilismy ze spaceru,Tatus dzwonil ze ma o 4ej rozmowe co bedzie z nim dalej w pracy:sok::szok:strach sie bac:baffled:bedzie mial list tez dla mnie:dry:
Probowalam podgrzac wczorajsza grochowke i tak sie zaczytalam ze spalilam:angry::sory:

Dotkass fajne:-)

Dzięki bardzo...jak obrobię swoje to wkleję...te tylko obrobiłam po swojemu specjalnie na zamówienie przez przyjaciółkę...a z tą grochówką to nieźle, ale musisz mieć teraz smród w domku...współczuję :baffled:

A ja się relaksuję, R już więcej zajmuje się Ami...w poniedziałek został w domu, wziął urlop- ja poszłam do fryzjera na 3 godziny, wczoraj wrócił do domu przed 12:00, więc wyszłam przed 13:00 z domu, wzięłam aparat, buteleczkę z lodówki i pojechałam robić sobie rzęski, stwierdziłam, że jadę autobusem (boszzzzzzz- tak się odzwyczaiłam, że dziwnie się czułam, a jak czekałam na przystanku tylko 5 min, to już mnie nerwica strzelała i miałam ochotę wrócić się po auto, ale tak bym się nie napiła- jej zabrzmiało to jakbym miała problem :zawstydzona/y:), R po mnie przyjechał po 21:00, i świetnie sobie poradził z Ami, a dziś wrócił przed 15:00, zjadł ululał Ami i śpią do teraz razem w sypialni- normalnie luxus- ciekawe ile potrwa ;-):tak::sorry2:

Puchatko, masz rację z tym dermatologiem. Gdyby miał mi kto polecić, to byłoby super. Tak z ogłoszenia to się boję iść, bo znów trafię na takiego, który zainkasuje 100 zł i przepisze jakąś maść, żebym się odczepiła.

Dotkass, ładne, jak malowane rzeczywiście.:-)

shanta - Na moje męża nie działą szantać rozwodem, bo mówi, że mi podpisze jak będe chciałą. Zreszta szkoda słów na Niego, dziś też było niefajnie i znó prace sobie olewa.
Mam nadzieję, że w kinie będziesz bawiła się fajnie :p

Dotkass - Ty masz jakieś kryształki na tych rzęsach też?

Przykro mi, że Kathy z córcią są w szpitalu... tyle bidulki się męczą.

A ja kupiłam dziś wreście córci kubek niekapek. Ciekawe kiedy nauczy się sama z niego pić.

A ja, jako że chodzę ubrana jak szmatławiec, postanowiłam coś sobie kupić na wiosnę. Kupiłam taki płaszczyk :-)

Migotka, śliczny płaszczyk. Tez go kupiłam. Dla siostry. I okazał się... cienkim żakiecikiem :sorry2:
Siostrze bardzo się podoba i nosi go, ale jako żakiet, zamiast sweterka... Na ciepłe dni wiosny - na pewno ok. Ja jednak kupowałam go siostrze jako PŁASZCZ. No i się zawiodłam :dry:
Jak dotrze do Ciebie to napisz czy Ci spasował.

Rany, głowa mnie boli od tego małego wrzeszczącego smyka :baffled:
Nie jadłam obiadu, więc może chociaz zjem kolacje.. :sorry2:

reklama
Kangurka, no to mnie zmartwiłaś :sorry2: Bo ja chciałam taki na chłodniejsze dni. Ale może jak ubiorę pod niego gruby sweter to wystarczy, mam nadzieję :nerd:

Do góry