reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Mozliwe...
A wiecie dzis ogladalam DDtvn i ryczalam normalnie jak byl program o kobietach ktore mimo raka decydowaly sie donosic ciaze i urodzic dziecko,byla jedna matka ktora walczyla z nowotworem piersi i dwoch tatusiow co sami juz niestety wychowuja male dzieci.Jeden to maz Agaty .....
A wiecie dzis ogladalam DDtvn i ryczalam normalnie jak byl program o kobietach ktore mimo raka decydowaly sie donosic ciaze i urodzic dziecko,byla jedna matka ktora walczyla z nowotworem piersi i dwoch tatusiow co sami juz niestety wychowuja male dzieci.Jeden to maz Agaty .....
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Tak....i tak o tej superniani patrzylam ze chyba sobie zakupie jej ksiazki.
panistepelek
Fanka BB :)
Moja Żabka też juz od godziny śpi i już raz się na chwilke przebudziła. Ciekawe jaka będzie noc, oby nie taka jak dzisiejsza :-/.
panna_migotka - Płaszczyk i mi sie podoba.
sylwia85 - Łatwo powiedzieć, trzepnąć... Do męża można mówic i mówić i prosić a on i tak nic. Praca to nie jedyny kłopot z Nim.
cfcgirl - Powodzenia w rzucaniu palenia no i życzę szybkiego powrotu do zdrowia.
iwonka - Nie oglądałam DDtvn dziś ale napewno też bym sie poryczała, bo ja bardzo łatwo się wzruszam.
panna_migotka - Płaszczyk i mi sie podoba.
sylwia85 - Łatwo powiedzieć, trzepnąć... Do męża można mówic i mówić i prosić a on i tak nic. Praca to nie jedyny kłopot z Nim.
cfcgirl - Powodzenia w rzucaniu palenia no i życzę szybkiego powrotu do zdrowia.
iwonka - Nie oglądałam DDtvn dziś ale napewno też bym sie poryczała, bo ja bardzo łatwo się wzruszam.
panna_migotka
Mama Igusi/Majowe Mamy'08
Fajnie, że płaszczyk się Wam podoba :-) Obym ja wyglądała tak samo ładnie w płaszczyku, co raczej będzie trudne przy obecnym stanie rzeczy
Cfcgirl, ja też życzę zdrówka i powodzenia w rzucaniu palenia :-) Mi udało się 5 lat temu ;-)
Iwonka, Aurelia - a można wiedzieć o jakiej książce mówili w ddtvn? Czyżby Mikołajkowi wyszedł pierwszy ząbek? :-)
Cfcgirl, ja też życzę zdrówka i powodzenia w rzucaniu palenia :-) Mi udało się 5 lat temu ;-)
Iwonka, Aurelia - a można wiedzieć o jakiej książce mówili w ddtvn? Czyżby Mikołajkowi wyszedł pierwszy ząbek? :-)
Ostatnia edycja:
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Migotka dzis bylo w Ddtvn akurat o wydaniu dvd czesc 3 ,to sa jakies porady chyba na przykladach rodzin...a tak o ksiazce to ogolnie pomyslalam ze warto moze przestudiowac.
reklama
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
Kwiateczek, dobrze, że się już wyjaśniło z tą Waszą pracą i dobrze, że jedno z Was ją ma...trzymam kciuki za dalszy pomyślny rozwój sytuacji
cfcgirl...zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka, kuruj się Kochana, a co do palenia w domu, też tego nie toleruję, sama do alko palę, ale nigdy w domu...nienawidze potem tego smrodu...bleeeeeeeee, a że teściówka zajarała nie myśląc o dziecku???
cfcgirl...zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka, kuruj się Kochana, a co do palenia w domu, też tego nie toleruję, sama do alko palę, ale nigdy w domu...nienawidze potem tego smrodu...bleeeeeeeee, a że teściówka zajarała nie myśląc o dziecku???
Mozliwe...
Też ryczałam jak bóbr, na dodatek tłumiłam płacz, żeby nie wyć głośno, bo akurat usypiałam Ami i miałam ją na rękach a nie chciałam obudzić
Buziaki, Dobrej Nocki
Buziaki, Dobrej Nocki