reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

reklama
Iwonka, coś dziś wisi w powietrzu, bo mnie też głowa bolała cały dzień. Musiałam wziąć mocniejsze lekarstwo i przeszło, ale dostałam też @ i może dlatego łeb mi pękał.

Mozliwe...
A wiecie dzis ogladalam DDtvn i ryczalam normalnie jak byl program o kobietach ktore mimo raka decydowaly sie donosic ciaze i urodzic dziecko,byla jedna matka ktora walczyla z nowotworem piersi i dwoch tatusiow co sami juz niestety wychowuja male dzieci.Jeden to maz Agaty .....

Też to oglądałam i też wyłam...a widziałaś, że Dorota Welman też płakała? Kilka dni temu umarła jej Mama.

Moja Żabka też juz od godziny śpi i już raz się na chwilke przebudziła. Ciekawe jaka będzie noc, oby nie taka jak dzisiejsza :-/.

panna_migotka - Płaszczyk i mi sie podoba.

sylwia85 - Łatwo powiedzieć, trzepnąć... Do męża można mówic i mówić i prosić a on i tak nic. Praca to nie jedyny kłopot z Nim.

cfcgirl - Powodzenia w rzucaniu palenia no i życzę szybkiego powrotu do zdrowia.

iwonka - Nie oglądałam DDtvn dziś ale napewno też bym sie poryczała, bo ja bardzo łatwo się wzruszam.

Fajnie, że płaszczyk się Wam podoba :-) Obym ja wyglądała tak samo ładnie w płaszczyku, co raczej będzie trudne przy obecnym stanie rzeczy :baffled:

Cfcgirl, ja też życzę zdrówka i powodzenia w rzucaniu palenia :-) Mi udało się 5 lat temu ;-)

Iwonka, Aurelia - a można wiedzieć o jakiej książce mówili w ddtvn? Czyżby Mikołajkowi wyszedł pierwszy ząbek? :-)

Ostatnia edycja:
Migotka dzis bylo w Ddtvn akurat o wydaniu dvd czesc 3 ,to sa jakies porady chyba na przykladach rodzin...a tak o ksiazce to ogolnie pomyslalam ze warto moze przestudiowac.

reklama
Kwiateczek, dobrze, że się już wyjaśniło z tą Waszą pracą i dobrze, że jedno z Was ją ma...trzymam kciuki za dalszy pomyślny rozwój sytuacji :tak:

cfcgirl...zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka, kuruj się Kochana, a co do palenia w domu, też tego nie toleruję, sama do alko palę, ale nigdy w domu...nienawidze potem tego smrodu...bleeeeeeeee, a że teściówka zajarała nie myśląc o dziecku??? :szok::angry:

Mozliwe...
A wiecie dzis ogladalam DDtvn i ryczalam normalnie jak byl program o kobietach ktore mimo raka decydowaly sie donosic ciaze i urodzic dziecko,byla jedna matka ktora walczyla z nowotworem piersi i dwoch tatusiow co sami juz niestety wychowuja male dzieci.Jeden to maz Agaty .....

Też ryczałam jak bóbr, na dodatek tłumiłam płacz, żeby nie wyć głośno, bo akurat usypiałam Ami i miałam ją na rękach a nie chciałam obudzić

Buziaki, Dobrej Nocki

Do góry