reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

reklama
Słyszałyście otej opikunce co 2 miesięczne dziecko z 2 piętra wyrzuciła??:szok: Normalnie to jakaś kolezanka rodziny.

Kuzynka matki!

kangurka - Ja planuję jeszcze chociaż do końca zimy karmić piersią.
No ja planowałam do końca tego paskudnego okresu grypowego... No ale skoro i tak opuściłam karmienia 2 i nie odciągałam pokarmu to już niewiele bym miała dla Nikolki mleczka, a skoro chce wkrtótce odstawić, to nie będę teraz pobudzac laktacji na samą końcówkę przygody z cycem.

Kangurka - jeśli zmienia sie mleka to moze dziecko boleć brzuszek, mieć brzydkie kupki. Nie mozna wiec testowac do woli bez poważnego uzasadnienia niestety. Oczywiscie mozesz zmienić mleko na Bebiko ( nie zabraniam afkors :-p mieliśmy NAN i nie jestem jego fanką), ale miej w razie co pod uwagę, ze jeśli Nikolka zacznie cos kwękać to moze przez zmiane mleczka. Potem powinno sie unormować.

Masz absolutną rację.
Dzięki za cenne uwagi!:tak:

Ja zmieniłam nan na bebiko na samym początku przygody z mlekiem modyfikowanym i nic na szczescie Zuzce nie było Fakt trzeba obserwować

Dziubek, Ty szczęściaro!!
Moja śpi... Ale to popołudniowa drzemka :sorry2:
Więc wstanie za chwile i będziemy jeść kolacyjkę dopiero, bawić się i kąpiel pewnie ok 21 :baffled:
Łeeeee

Cosmo pewnie juz nie doczytasz ale powodzenia,jk cos to do mamy:tak::tak:;-)

Dziewczyny gdzie mowili o tej niance.Boshhh niech by dostala ja w swe rece:angry::angry:co z tym dzieckiem???

Ja tez ide kapac Konradka:tak nie spal popoludniu,na spacerze pol godz:baffled:i nie wyglada ze mu sie chce:no:

Kwiateczek, słyszałam tylko tak co nieco, bo skupiona byłam na czymś innym.

Podają raz ze dziecko 2miesięczne, innym razem ze 3miesieczne.
I ta opiekunka urodziła własne dziecko 1,5 miesiaca temu chyba - mają badać czy nie miało to wpływu na to co zrobiła.
Dziecko ma poważne obrażenia głowy.
Tyle słyszałam.

Paranoja co ludzie robią :no: A te maleństwa... takiez to bezbronne Chryste! :sad:

a ja trochę z innej beczki: nie jestem w stanie sobie wyobrazić, że kobieta przy zdrowych zmysłach wyrzuca dziecko z okna :no: musi być na bank chora.
my już jesteśmy umyte. mała zjadła kolację i za moment idziemy spać.
dziś było pierwsze bliższe spotkanie kot-dziecko. mała na szramkę na łapce. żeby nie NM to bym zatłukła kota :crazy:schował się gdzieś teraz i pewnie do jutra nie wyjdzie.

Kangurka skoro dajesz jej kaszki Bobovity to mleko bebiko dawaj bo na nich sa te kaszki o ktorych pisalas,kaszki Nestele sa z tej samej firmy co Nan

Ja mam jakiegos dola i wogole nie mam glowy do niczego,W dzien nie mam nawet czasu tu zajrzec bo trzeba sie dziecmi zajac a jak jest chwila spokoju to wtedy czas na gotowanie i sprzatanie,zreszta same wiecie he.

reklama
Kurcze,naprwde cos z glowa miala zeby tak zrobic:no:ja nic nie slyszalam:no::baffled:
Lece sie umyc i tez polezec troche.Nie wiem czy dam rade po nocce takiej:baffled:
Iwonka doskonale Cie rozumie:tak:
Milego wieczoru:-)

Do góry