reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

No, taki sport to pewnie ogromne obciążenie dla organizmu.

Idę spać, oczy mi sie zamykają. Głodna co prawda jestem, ale nie chce mi się iść do kuchni, potem znowu musiałabym myć zęby... Eeee, na głodniaka pójdę spać :-)
Dobranoc dziewczynki

reklama
Straszne.....
[*]

A z tym zdjeciem mnie nie podpuszczaj bo nie zasne poki go nie wyciagne z tego aparatu :wściekła/y:

Iwonka, spoko, ja tyko podejrzewam, że to musi być fajne zdjęcie, pamiętam jak wklejałaś zdjęcia śpiącej Vanesski, śmiałam się do łez, dlatego czekam.

Ale serio, idę spać, jutro rano do roboty. Kolorowych snów.

Shanta Dobranoc.
Ja tez spadam spac,zadzwonie tylko do meza jak mu idzie robienie paczkowe .he i klade sie.Dobranoc.Milej pracy pracujacym jutro :-)

Kamila Skolimowska nie żyje, jesooo, co się dzieje??

Wczoraj w ddtvn było o młodych zawałowcach i był jeden przed 30:szok:. Może ona też miała problemy z sercem, w końcu teraz sportowcy mają już takie osiągi na granicy możliwości organizmu.

A propo majonezu, to też uwielbiam, zle ze względu na wysoki cholesterol (275 z czego ldl- 200 ) nie powinnam go w ogóle jeść, bo miażdzyca się kłania:-:)baffled:. Więc tabletka na obniżenie cholesterolu już poszła i dobrze że przypomniałyście- furagin też, bo już 1,5 roku nic mnie nie nawiedzało:sorry2:.

A mój bąkol dopiero zasnął. Na razie śpi w swoim łóżeczku, ale pewnie w nocy wyląduje u nas:sorry2:

Ostatnia edycja:
uuuu... to widzę, że chyba sama tu zostanę i będe zmuszona iśc spać :p

Co do Kamili - wielka strata dla Polskiego sportu ale jeszcze większa dla jej rodziny. [*]

Ja jeszcze nie śpie. Kożystam z wolnej chaty, śpiącego dziecka (???:confused:) i wsojacza w szklance. Chyba przeglądne sobie allegro.

Witam:-)

Wiktoria, próbowałam, ale to nie były 3-4 razy tylko 15. W końcu po godzinie wycia pasuję i biorę ją z powrotem do salonu. Za jakiś czas, jak widzę, że się wywraca ze zmęczenia, jest powtórka z rozrywki.

Ja mam to samo. No i własnie zauważyłam że to moje maleństwo nauczyło się że w końcu ją z łóżka wyciągnę jak zaczyna wstawać w łóżku. Dzisiaj się nie daję i Ty też. nawet jakbysmy miały kłaść bąble po 100 razy;-)

No a ja się zastanwiam czy jechać dzisiaj w odwiedziny do mojej abbci. To wioska jest więc nie wiem czy ich tam na powaznie nie zasypało. Musze dryndnąć do nich:tak:

Ma któraś z Was w domku steper?/ Zastanawiam się nad kupieniem go za te pieniążki walentynkowe:tak: Nie mam jak na aerobik chodzić to przynajmniej w domku może bym poćwiczyła;-)

reklama
Cześć dziewczyny!

Ja też jestem w szoku w związku ze śmiercią Kamili :zawstydzona/y: Ona chyba z mojego rocznika była... Takie wydarzenia mi uzmysławiają, że naprawdę nie znamy dnia ani godziny i śmierć może przyjść w najmniej spodziewanym momencie..:baffled:

Odebrałam właśnie wyniki cytologii. Czy może któraś z Was wie, co to jest reakcja cytohormonalna i co oznacza, jak mi wyszła estrogenna z regresją? To znaczy, że się zaczynam cofać? :-p:-)

Dżizas mam tyle nauki, a akurat teraz nam zęby idą. Nie mogły sobie lepszego czasu na iście wymyślić?? :-):-p

I oczywiście WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO dla SZYMONKA i TYMKA na dziewięć miesięcy ORAZ uwaga, uwaga: 100 LAT dla NASZEGO PIERWSZEGO MAJOWEGO ROCZNIAKA KRZYSIA!!!!! :-):rofl2:

Do góry