szopek
Mama Kniazia Burubara
shanta- przykra sprawa. Ciagle mówia, piszą o tym, zeby mieć siłę odejść/postawić sie, ale gdzie te biedne kobiety mają iść, co mają robić.
Z banalnych, przyziemnych spraw:
Jako posiadaczka dwóch jesienno- zimowych płaszczy w kolorze czerwonym przyznaję,że nie zakładam do nich już nic czerwonego.
Mam czerwone balerinki lakierki i też nigdy nie zakładam do nich nic czerwonego nawet torebki (co najwyżej czerwone kolczyki).itd, itd bo mam mnóstwo rzeczy w tym kolorze czy modny czy nie modny.
Kolor piękny - polecam. Choćby z ciemnymi jeansami wygląda dobrze.
Kinia- Prochowiec mam, tylko ... czarny
to nie wiem czy prochowiec ( z taką ładna podszewką ,zeby mi się majtała z pod spodu). Grubo w nim wygladam :-(.( jeszcze bardziej grubo)wiec nie noszę. Ale to wynurzenia na dział zakupowy.
Z banalnych, przyziemnych spraw:
Jako posiadaczka dwóch jesienno- zimowych płaszczy w kolorze czerwonym przyznaję,że nie zakładam do nich już nic czerwonego.
Mam czerwone balerinki lakierki i też nigdy nie zakładam do nich nic czerwonego nawet torebki (co najwyżej czerwone kolczyki).itd, itd bo mam mnóstwo rzeczy w tym kolorze czy modny czy nie modny.
Kolor piękny - polecam. Choćby z ciemnymi jeansami wygląda dobrze.
Kinia- Prochowiec mam, tylko ... czarny
![Dry :dry: :dry:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/dry.gif)