reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Skomentowalam po swojemu na czxerwono te liste torby do szpitala.A jak jest z torba dla cc to nie wiem.Mysle ze bardzo podobnie no ale jak cos tylko znajde to odrazu wkleje.
Ewunia ja biore czasami apap.ogolnie tylko paracetamol jest dozwolony zadny inny!
Agusiaa syper ze jest wszystko ok! Na kolejnym usg napewno juz poznasz plec dzidzi :)
Polka super ze wyniki ok!

reklama
Aniusia, dobrze że mi mówisz właśnie dzwonię się zapisać, a tam ciągle zajęte.
Madamagdo, może skonsultuj sie ze swoim ginem, ja nie mam żadnych bóli

Madamgdo, może od tej infekcji masz takie bóle? jak jest to możliwe to zadzwoń do niego dziś i skonsultuj sie z nim im szybciej tym lepiej co masz czekać i cierpieć?

Polka
Infekcja złapała mnie w okolicy intymnej, bede brała pewnie jakieś globulki, jutro mam wizyte u gin, musze sobie chyba zapisać pytania do niego bo jak znam życie wszystkiego zapomnnę.

Madamagdo, dokładnie tak zrób pozapisuj sobie, ja też tak robie.
wizyta na 3D umówiona idę 27.12. na 18:30 :-) mam nadzieję, że mój szkrabek pokaże co ma:-D

Magda - u mnie kartka z pytaniami do ginka, czy do pediatry jak ide z Mieszkiem to podstawa. A jak idzie za mnie mama z małym to ona daje te kartke naszej Pani doktor i ona mi pisze odpowiedzi, żeby babcia czasem nie zapomniała :-D

reklama
Witajcie dziweczyny
Ja też zacznę sobie robić listę z pytaniami do gin bo zawsze po wyjsciu przypomina mi się o co chciałam zapytać. Co do bólów głowy na szczęście nie mam ale moja kuzynka bierze apap bo też często ją boli głowa

Do góry