reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
Hehe pani sklepikowa, fajnie napisalaś.
Ja już przygotowałam liste pytań do lekarza, ale wciąż mi sie wydaję że czegoś zapomniałam, ech może do jutra sobie przypomnę.:-)

A ja mam wizyte dopiero na 21 grudnia, ale niestety bez usg:-(. Usg połówkowe po nowym roku i wtedy już musi byc widac płeć!!:wściekła/y:

Ja tez mam polowkowe usg po nowym roku ale obiecal mi ze jak tak chce to w ramach wizyty po szukamy tej plci zeby miec taki prezent swiateczny :)

A pytania do ginka tez ciagle zapominam i mimo ze nie trwa 5 minut wizyta to i tak czlowiek zapomina.Ja tez sobie zrobie liste pytan za wczasu.

Witam dziewczyny dawno nie klikałam ,byłam wczoraj u lekarza i ...mieszka u mnie dziewczynka jestem strasznie szczesliwa :-) Mam tylko pytanie do was czy też macie problemy niską hemoglobine mam teraz 10,4 biorre cały czas tabletki żelaza co mam jesc jeszcze staram sie pić sok z buraków marchwi zielone warzywa ?:confused:

reklama
widze ze wszystke podminowane sa czekaniem na ta plec ja tak samo ale teraz to chyba mniej mi zalezy bo jak sie nastawiam ze sie dowiem to i tak nic z tego.....:no: i dlatego staram sie tyle o tym nie myslec moze jutro bede miala usg A jesli nie to 21 grudnia sie dowiem pewnie.....bo to bedzie akurat 20 tydz.... :sorry2:

Do góry