reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

no to żeście się rozpisały dzisiaj majóweczki:tak::tak:
ja mam pytanko takie malusie bo mnie w nocy pomęczyły kilka razy jakies skurczyki ale od rana cisza mam tylko czasem takie uczucie pulsowania brzuszka przez chwilkę a potem sobie mija a po nospie to już totalnie idzie precz zastanaiwam się czy już taka przewrażliwiona jestem że za bardzo wsłu****e się w moje ciało czy u Was tez może coś takie się przydarzyło a te skurczyki w nocy to może po przytulanku bo jakoś tak wczoraj wyszło a te pulsowania to parę razy wcześniej i zaczynam podejrzewać siebie o jakąś paranoję :baffled:

reklama
Ja jutro sie wybiorę tam na Sztabową, do Askotu, podobno mają bardzo duży wybór, a łóżeczka tez oglądałam tam w Hurtowni na Tęczowej, najchętniej bym sama w nich spała ;-) sa takie słodziutkie.

My wczoraj się za bardzo chyba rozbrykalismy w czasie ten tego. Powiedzcie mi czy nie zaszkodzi nic jak mój M kończy we mnie, podobno jest w nasieniu taki sładnik który przyśpiesza poród. Nie wiem czy możemy dalej tak robic, czy po prostu sie wycofywać w porę.:baffled:

Magda z tego co wiem to i owszem sperma może przyspieszyć poród ale dopiero wtedy kiedy dziecko jest juz na to gotowe ale jak masz wątpliwości to przy najbliższej wizycie zapytaj swojego ginka napewno udzieli najpełniejszej informacji:tak::tak:

Witam popołudniu :-)
Jak zwykle kilka stron do czytania ;-)

Madzia - Najlepiej zapytaj Gina, wiem, że przed porodem zaleca się przytulanki na maxa aby przyspieszyć he he Sperma faktycznie przyczynia się do skurczy macicy ale czy aż tak groźnych, nie wiem...

Puchatko - Wiesz, na pewno nie masz paranoi, a to że się wsłu****esz w swój organizm jest normalne, czytałam ze od 16 tygodnia mogą się pojawiać takie skurczyki, wejdź sobie w kalendarz ciąży na babyboom strona główna, tam nawet o tym piszą, jeżeli nie są regularne to luzik, a sexik, no podczas orgazmu skurcze macicy sa ;-):-)

no jak gadacie to trudno za Wami nadążyć jak umilkniecie to na całego :tak::tak: ja dzisiaj przez całe popołudnie umierałam z powodu bólu głowy może bólu to za mąło powiedziane po prostu głowę mi rozsadzało :confused::confused: teraz przeszło na tyle że mogę funkcjonowac i próbuje robić cokolwiek żeby odwrócić swoją uwagę ale coś czuję że ciężka noc przede mną :baffled:
Anula dzięki za info czytałam o tych skurczykach ale jakoś mi to umknęło zresztą jak się człowiek martwić zaczyna to rozsądek jakoś umyka :tak::tak:
Trzymajcie się brzuchatki i spokojnej nocki:tak::tak:

No tak tak Puchatka teraz bloga cisza:tak:Mnie tez ostatnio ciagle boli glowa a szczegolnie w skroniach.Nie wiem co jest ale rano wstaje jest ok dopiero pozniej mnie lapie......:dry:
Dobranoc ja jeszcze troszke po bb sobie po latam bo wlasnie wcinam kanapeczki przy okazji:-)

Ooooo co tak cicho i pusto ale to dobrze bo nie trzeba nic nadrabiac:tak:Hej majoweczki meldowac sie! Dwie juz sa a gdzie reszta:confused:Milego dnia:-)

reklama
Iwonka2006 napisz nam jeszcze ile czego zabrac do szpitala na odpowiednim wątku, ja wiem ze jeszcze do tego daleko, ale potem bedzie jak znalazł :-)
Uzywalas takie cos jak jednorazowe majtki poporodowe? sprawdzaja sie? I ile tego srednio sie uzywa?

Do góry