reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

To dobrze, wiecej takich zaraz powinno być :tak:;-):-)

A u mnie jest to samo, ale jeżeli chodzi o kompa, to w sypialni stoi stacjonarny w przeźroczystej obudowie i z wiatrakami na wierzchu, więc jak R coś robi to Amelia musi być baaaaaardzo pilnowana, bo ręcę wędrują do odblaskowych wiatraczków...masakra

reklama
Wy tu o jedzeniu, a ja zupełnie nie jestem głodna, tzn coś bym zjadła, ale nie wiem co :sorry:, w zamrażalniku mamy 16 bułek i 16 parówek, tych z IKEA mój R uwielbia te hot-dogi a w sklepie w IKEA można je kupić, może to sobie zjem...hmmmm, ale robić mi się nie chce...o wiem, a może sushi zamówię :tak::-)

Ja tez lubie te hot dogi,ale takich pak nie kupowalam,zawsze tylko na miejscu jadam o ile tam jestem.
Smazylam nalesniki tez bo Vanessce sie zachcialo a Klaudia poszla spac na druga drzemke.Maz zaraz wraca do domku wiec pewnie bedzie mnie wyganial z kompa.
Vanesska to juz wogole komputerowiec sie zrobila,sama sobie otwiera przegladarke,wyszukuje w zakladkach swoje strony z zabawami dla dzieci.sa takie fajne ,uczace dla dzieci od dwoch lat Ciufcia.pl tam moze wytrzepac dywan,umyc okno,pomalowac paznokcie,zlozyc rower ,pobawic sie w dentyste.Multum zabaw. Lubi tez minimini.pl lub Disney czy Ulica sezamkowa

zgadzam sie jak dla mnie wszystko jest w pozadku...
bo bedzie tak ze bedziemy pisac jednego posta na kilku watkach
moje dziecko jadl spagetti ( rozwijamy dieta naszych dzieciaczkow) ale bolal go
No, jak dostał uczulenie na spaghetti to albo na pomidora albo na gluten z makaronu a nie skaza białkowa :-p;-).
Mi chodziło o ogólny wygląd/strukturę forum forum, którego już nie zmienimy.

Natomiast jeśli chodzi o zgrupowanie wątków w działy tematyczne to jak tam kto woli, nie wiem czy coś to zmieni. Mi nie przeszkadza, że są ząbki, pierwsze słowa czy rozwój oddzielnie. Dużo wątków ale jak ktoś nie chce to nie wchodzi. Tematy jedzeniowe - teraz gdy mało która mama jeszcze karmi piersią -nieco mi się mylą.
Subskrypcji nie mam bo nie lubię jak mi zawala skrzynkę a przy dzisiejszej produkcji to bym chyba szału dostała. Wchodzę z zakładek na dzieci urodzone w maju - stąd wiem , że są nowe watki.
Poczułam jednak jakby kangurka dostała reprymendę a przecież po prostu dyskutuje na temat wątków a o to prosiła właśnie Iwonka, o zgłaszanie uwag na głównym
Panistepelek- zwrócenie uwagi, ze ktoś jest młody to nic takiego, jakbyś była najstarsza i ktoś ci wyjechał z tekstem " to takie próchna jeszcze dzieci rodzą?" mogłabyś się czuć wyobcowana. My nie z takich.

Szopek,ja nie mam subskrycji na meila,wylaczylam je,tylko na samym forum i jak wchodze przez nie to odrazu widze gdzie sa posty nowe w watkach na ktorych sie udzielalam.

Tak mi się wydaje że technicznie nie przejdzie, bo wszytsko i tak układa się zgodnie z wątkiem który aktualnie jest poruszany, chodzi o to że najstarsze na których się nie udzielałyśmy są daleko daleko gdzieś na x stronie i chyba tak jest dobrze.

Acha zmowilam kubusiowa firanke:-):-):-):-) ale sie ciesze
w sumie moj synus lubi ulice sezamkowa ale nie ma takiej firanki ale jesli zobacze jakies rzeczy to polacze wystroj pokoika Kubusia i Emo:-)
Tutaj masz duzo rzeczy z ELMO :tak::-) swojego czasu Vanesska tez miala jazde na niego,ale od kad nie mamy juz programu mini mini to troche o nim zapomniala....:sorry2:

A po wczorajszym ochłodzeniu między mną i M, to nie wiem kiedy jaśnie pan zjawi się w domu. Nie dzwonił dzisiaj ani razu, a obiadu i tak nie ma, bo nie chciało mi się z małą wychodzić z domu jak śnieg sypie. Może go jakiś koega poratuje zaproszeniem na kolacje, jak czasami się zdarza:baffled::-p

reklama
Wiktoria, Dotkass - Takie uzaleznienie mi nie przeszkadza. Tym bardziej, że fajnie z Kims pogadać mimo, że tylko wirtualnie. No i zawsze mozna sie o cos spytac i poczytac o innych Dzieciach.

Wiktoria - Dla mnie przez te 9 miesięcy ciąży wszystko było tragedią ale od momentu kiedy ujrzałam swoją córcię zmieniłam zdanie i nastawienie.

OlaK. - Ok. Będe pisać jak najwięcej.

iwonka - Braciszek był wcześniakiem, złapał zapalnie płuc, potem doszło zapalenie opon mózgowych i po 6 tygodniach zmarł. Ale to było 14 lat temu.
Co do kłopotów tak łatwo rodzice się nie uporają. A wszystko przez ten pieprz**y alkohol.
Od teraz będe pisać o mojej córci Klaudia by potem niejasności nie było.

Do góry