reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Ola mi czasem wydaje się, że reinkarnacja istnieje, zresztą w wiele nieudowndnionych rzeczy wierzę, pewnie dlatego, że uwielbiam czytać tego typu książki

Iwonka, sama nie wiem co miałoby to zmienić- pewnie tyle, że będzie tego mniej na pierwszy rzut oka, zresztą już się w to nie mieszam, nie przeszkadzało mi jak było, nie będzie mi przeszkadzać jak będzie :tak:, ja ugodowa jestem ;-):-)

reklama
Odnośnie podziału wątków, to ja się podporządkuję. I tak z trudem obrabiam główny i pare najświeższych. Zrobicie, jak uważacie;-).

Kinia ale sa takie watki...i masz racje.

A taki podzial to by jeszcze bardzie zwiekszyl ilosc nowych watkow,oprocz naszego Maja 08 sa tez na bb takie dzialy i tam tez mozna dowiedziec sie o skazie ,o diecie i ladnej mamie ,o niemowlakach itd.....Dla mnie to robienie wlasnego forum w istniejacym juz forum.Ja tego pisac nie bede do admina.Jak ktos chce niech napisze.

Ostatnia edycja:
dziewczyny, proszę mi tutaj z wiekiem nie wyskakiwać!!!!! Każdy ma tyle na ile się czuje- zapamiętać!!!;-)
popieram :-)
kurka trzydziecha mi niedługo na kark wskoczy .. :baffled:

Odnośnie podziału wątków, to ja się podporządkuję. I tak z trudem obrabiam główny i pare najświeższych. Zrobicie, jak uważacie;-).
ja w gruncie rzeczy też :tak:

Ja w takim razie źle zrozumiałam kangurkę, myślałam, że Ona nie proponuje robienia "podforów", a zrobienie kilka tematów, w których poprostu będziemy poruszać te wątki, ale w jednym nie w kilku :tak:

a Ami teraz powyciągała mi po całym pokoju swoje ciuszki z kupki do prasowania

Kinia ale sa takie watki...

A taki podzial to by jeszcze bardzie zwiekszyl ilosc nowych watkow,oprocz naszego Maja 08 sa tez na bb takie dzialy i tam tez mozna dowiedziec sie o skazie ,o diecie i ladnej mamie itd.....Dla mnie to robienie wlasnego forum w istniejsacym juz forum.Ja tego pisac nie bede do admina.Jak ktos chce niech napisze.
zgadzam sie jak dla mnie wszystko jest w pozadku...
bo bedzie tak ze bedziemy pisac jednego posta na kilku watkach
moje dziecko jadl spagetti ( rozwijamy dieta naszych dzieciaczkow) ale bolal go brzuszek (zdrowie naszych dzieci) i ma jakas wysypke ( skaza bialkowa )

jak dla mnie tak jest wszystko czytelne i powiem wam ze zadko wracam do nie ktorchych stron a jesli juz co szkodzi zapytac jeszcze raz :baffled:

komunikat dla warszawianek:
między 12-13 zagrożone rejony to bemowo, żoliborz, nowa praga. jak ognia unikać samochodu - nie wiem jakiej marki, ani jakiego koloru - z literą "L" i z babą w okularach za kierownicą ;-)
No Praga to moje rejony ale i tak nie wybieram sie nigdzie ,bosmy jeszcze pod chorowane :-pPowodzenia:tak:
Witam po krótkiej przerwie. Jakoś nie mogę się tu wpasować i nawiązać z Wami kontaktu. Może to dlatego, że jestem najmłodsza?
No nic, poczytałam Was i spróbuje cos napisać.

1. Ja przyjełam nazwisko męża i w sumie było mi to obojętne ale fajnie by było nadal miec swoje.

2. Co do imion to u mnie miała być Diana, ale moja teściowa przekabaciła męża, że to niby staromodne itd. no i nagle zmienił zdanie i jest Klaudia. Wywalczyłam na pocieszenie na drugie Diana.
A gdyby był chłopczyk to miałby na imię Filipek, Krzyś (To drugie to po moim braciszku
[*] )

3. Fajnie, że niektóre wątki został połączone, bo jak dla mnie za duzo ich było.

4. Wszystkiego dobrego dla Ani, Nataniela i Krzysia.

Na koniec napisze, że chyba zaczynam wierzyc w piatek 13 - mój tata wpakował się w niezłe kłopoty. Nie wiem co teraz będzie i tak bardzo współczuje mamie.
Pisz,pisz.Czasami tak jest ze nie nadazy sie za wszystkimi i do tego zeby jeszcze kazdemu z osobna odpisac:baffled:Tak jak dzis to tu maraton postow normalnie :-p
Przykro mi z powodu braciszka:-(a co sie stalo jesli mozna wiedziec:confused: Wspolczuje twojemu tacie i mamie,mam nadzieje ze z klopotow szybko sie wyplacze:tak:

hej dziewczyny jestem od niedawna na forum i mam pytanko czy moge do was dołaczyć też jestem mamą majową córeczka urodziła się 25 maja waga 3990 58dł

Witaj potrojna mamo! :-):-):-):-):-)

Panistepelek, myślałam że Klaudynka, bo na początku tak pisałaś.:-) W spisie dzieciaczków też jest Klaudynka.
Ja tez tak myslalam,bo to sa dwa rozne imiona chyba.Ja mowie na swoja Klaudisek:-p albo Duśka :-D:-D:-D:-D

No Praga to moje rejony ale i tak nie wybieram sie nigdzie ,bosmy jeszcze pod chorowane :-pPowodzenia:tak:
dziękuję.

co zrobicie będzie dobrze.
ja generalnie jestem za jak najmniejszą liczbą wątków.
a jak ktoś się o coś zapyta na głównym to zawsze można go potem odesłać do pobocznego. przykład: nie wiem co na obiad. ktoś rzuca propozycję i mówi, że był przepis na gotowaniu. z mojej strony sprawa podziałów wyczerpana. już się nie będę wtrącała :tak:

a teraz coś o jedzeniu. kwiateczek narobiła mi smaku na śląskie z sosem grzybowym. sos wyszedł pierwsza klasa, ale kluchy mi się rozwaliły. buuuu :baffled:

dziewczyny, proszę mi tutaj z wiekiem nie wyskakiwać!!!!! Każdy ma tyle na ile się czuje- zapamiętać!!!;-)
No wlasnie,ja sie czuje na mniej ale nie ukrywam ze chcialabym miec teraz tak ze 25 lat,:-p
Qna ja nie mogę dziś...normalnie szlag mnie trafia, Amelia otwiera sobie klapkę od dekodera i próbuje kartę wyciągnąć...śmiejemy się, że nasza Córa jest bardzo techniczna...wczoraj włączyła sobie telefon R, który specjalnie wyłączył, nie mam pojęcia jak jej się to udało- no napewno przez przypadek, ale dość szybko- wspomnę, że to mały komputer HP-ka ten telefon i wcale łatwo nie jest go włączyć

Boszzzzz, ale mam dziś wenę na pisanie- przepraszam, że zawalam tyle miejsca :zawstydzona/y:
Klaudia tez za karte z dekodera sie zabiera,majsterkuje tez przy dvd ,starym video.W dekoderze przelacza sama programy naciskajac te guziczki:sorry2:Jak ktos tylko siada do kompa to ona pierwsza leci i chce na klawiaturze pykac,lub stoi na lozku ktore jest obok biurka i majsterkuje przy monitorze,a wogole to patrzy w niego co sie tam dzieje,szczegolnie jak tatus gra w jakies gry:-DTelefon kom chowam przed nia bo gryzie mi ekran:sorry2:

A chyba zarazilas dzis wszystkie dziewczyny wena na pisanie :tak:

reklama
wideze że poruszyłyście temat latrk ja mam (31) iwonko2006 to my jeden rocznik ale ja sie na tyle lat nie czuje

Do góry