gdyby był watek np. żywienie i tam kolejne tematy. Ktoś o coś pyta to zakłada tam temat np. skaza białkowa.
No więc właśnie - tak byłoby idealnie.
Zebrac kilka podobnych tematów w jeden wątek.
Ja siedze na forum psiowym i tam własnie tak można podzielić do kupek podobną tematykę. Jest przejrzyściej, a jednak łatwo dotrzec do konkretnych - interesujących nas - postów.
Trzeba spytać administratorów BB. Bo zdaje się każde forum ma taką opcję, tylko trzeba ją uruchomić.
Albo najlepiej - zrobić rozpiskę jakby to miało wyglądac i to cos wysłac do Adminów z prośbą o uporzątkowanie wg wzoru. Myśle ze to jest do zrobienia.
Moja propozycja:
MAJÓWECZKI 2008
ROZWÓJ
Wychowanie naszych maluchów - zachowania, emocje...
Jak rozwijaja sie nasze maluszki?
pierwsze ząbki naszych maluchów
ZDROWIE i DIETA
Wzrost i waga naszych dzieci :-)
Wzbogacamy diete naszego malenstwa/wszystko o karmieniu
Zdrowie naszych dzieci/opieka nad maluszkami
ZAKUPY
Ciuszki , cudeńka , wózki , pierdołki dla skarbów i mam - allegro rządzi
Wózki
Pieluchy - która marka najlepsza??
Remonty i urządzanie wnętrz
Foteliki samochodowe
Chusty, noszenie
Łóżeczka dla naszych szkrabów
MY MAMUŚKI
GoToWaNiE na ekranie
Pracujące mamusie
kilogram po kilogramie-czyli jak idzie nam zrzucanie
Pora na wizytę u doktora;-)
ojciec chce kontaktu...
Urlop wychowawczy, niania czy żłobek??
Poznajmy sie
Dla Po Prawy Humorku
problemy studentek - przyszlych mam
CIĄŻA i PORÓD
Relacje z porodow.........
Przeterminowane, przenoszone, spóźnialskie... dzidzie
Kilogramy i centymetry na +
Jak uniknąć nacinania ......
Cesarskie cięcie od A do Z
PORÓD- i co nas czeka??
Sny w czasie ciąży
Nasze imionkowe typy
Torba do szpitala .......
Wyprawka dla majowego szkraba
Bezsenność ciążowa :/
Ciekawe rzeczy
GALERIE
Zdięcia naszych dzieciaczków
Foty majowych laseczek
Zdjęcia naszych brzuszków
USG piewrsze fotki naszych malenstw
INNE
Porady techniczne - cytowanie, wstawianie zdjęć itp...
Dostep do zamknietego watku
Zakladajac watek Jak rozwijaja sie nasze maluszki w pierwszym poscie napisalam tak
"Tu bedziemy sie nawzajem zachwalac coraz to nowymi zdolnosciami naszych kochanych sloneczekczyli pierwszym usmiechem,przekrecaniem sie z na brzuszek i odwrotnie,pierwszym siedzeniem,raczkowaniem,pierwszymi krokami czy pierwszym mamo ,tato a co najwazniejsze pierwszym mamo KOCHAM CIE
"
Juz polaczylam posty ,przepraszam jesli czujesz sie urazona.Poprostu zawsze jak ktos zakalada watek to sie pyta co inni o tym mysla.A jak widzisz nie tylko ja nie zauwazylam ze taki czy siaki watek istnieje,tak jest jak sie przeglada BB przez subskrycje tylko nie majac czasami czasu na zajrzenie w głab.....
Nikt tez nie mial na mysli zeby laczyc watku o wychowaniu z watkiem o rozwoju
Nie czuję się urażona ;-)
Po prostu wolałabym inaczej - stąd dyskusja z mojej strony. W końcu myślałam że poddajecie ten temat dyskusji, a nie z góry określonym wytycznym. Ja na prawdę nie mam nic przeciwko, jeżeli większość woli tak a nie inaczej
![Happy :happy: :happy:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/happy.gif)
Wyraziłam jedynie moje poglądy - w końcu to forum.
Powyższy post (z propozycją uporządkowania wątków w katalogi) modziłam przez kilka godzin, więc już go Wam wyśle
![Nerd :nerd: :nerd:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/nerd6bs.gif)
Porządki zrobisz Iwonko takie jak uważasz - uważam że to żaden powód żeby się obrażać ;-)
Ja narazie znikam, bo mimo moich starań znowu inni rozumieją mnie inaczej niż bym chciała...