reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

hej dziewczyny jestem od niedawna na forum i mam pytanko czy moge do was dołaczyć też jestem mamą majową córeczka urodziła się 25 maja waga 3990 58dł
Witam

No i nie wytrzymalam juz mu troche przeszlo a dzis od nowa ciagle na mnie wlazi ajk chodze to jak Cie moge ale jak usiade to zaraz jest kolo nogi ..
wzielam wsadzilam go do lozeczka wlaczylam radio dalam zabawki i wyszlam troche poplakal ale nie uronil ani jednej lzy !!! terrorysta maly wkoncu zaczol sie bawic a teraz Spi to chyba ze zlosci mu sie zasnelo :-D

panna migotka moja znajoma ma klaudie i tez na nia mowilsmy klaudynka
ktos pisal o Rozalce znam 3 letnia czy jakos tak fajna dziewuszka miala roczek jak zaczela wszystko gadac kazdy byl w :szok: ogolnie madralinska taka mala fajna

reklama
Iwonka, Amelia ma dziś tak samo- pospała tylko pół godziny, a wczoraj miała aż 3 drzemki po 1,5 do 2 godzin, ale cóż się dziwić taka pogoda paskudna, nam jest ciężko a co dopiero muszą odczuwać maluchy, przecież to chodzące "barometry" nie tylko naszych uczuć- odczuć, ale i dosłownie- pogodowe :tak:

Panistepelek wtrącać się- jak najbardziej, po to tu jesteśmy, by wymieniać swoje poglądy, odczucia i po to by się móc wyżalić jak jest taka potrzeba, oby była jak najrzadziej...myślę, że nie ze względu na Twój wiek (a ile masz lat???) ciężko Ci się "wkręcić", a ze względu na to, że większość z nas jest tu od czasów "2 w 1" i trochę dłużej się znamy :tak:

Bodzio witaj Majowa Mamo!!!

chyba mlodszej odemnie nie ma na BB ale ciiii ;-);-)

panistepelek Dotkass ma racje :tak:

panna migotka aaaa to o to Ci chodzilo heheh :sorry2:

Niechce mi sie w domu siedziec niech maly zdrowieje i niech bedzie piekna sloneczna pogoda blagaaaaaaaammmm bo zwariuje :baffled:

Qna ja nie mogę dziś...normalnie szlag mnie trafia, Amelia otwiera sobie klapkę od dekodera i próbuje kartę wyciągnąć...śmiejemy się, że nasza Córa jest bardzo techniczna...wczoraj włączyła sobie telefon R, który specjalnie wyłączył, nie mam pojęcia jak jej się to udało- no napewno przez przypadek, ale dość szybko- wspomnę, że to mały komputer HP-ka ten telefon i wcale łatwo nie jest go włączyć

Boszzzzz, ale mam dziś wenę na pisanie- przepraszam, że zawalam tyle miejsca :zawstydzona/y:

Dotkass- Razumiem, Wy piszecie tutaj juz długo i wogóle a ja od niedawna i musze sie jakoś bardzie wkręcić.
A mam 20 lat.

panna_migotka - Ogólnie Klaudia i Klaudyna to dwa różne imiona. Ja poprostu zdrobniale mówię na swoją Klaudynka i przepraszam jesli zrobiłam tym jakieś zamieszanie. :-)

reklama
Dotkass to chyba taki wiek Maly dzis wyrwal gniazdko ze sciany jest wysoko wiec nie zabezpieczalismy w jakis sposob ale jak sie ciagnie z calej sily za kabel od lodowki to nie dziwo a na marginesie zastawilam krzeslem a on wlazl pod nie i i dalej za kabel .
Druga sprawa to chodzi o drzwi nie dosc ze sobie je zamyka otwiera to jeszcze wklada paluchy w zawiasy i puzniej marze po podlodze scianie tym smarem :baffled:
Pocieszacie mnie takimi postami wiem ze nie jestem sama :tak:

panistepelek fakt dlugo ale nie ktore mialy przerwy ja np nie udzielalam sie przez 5mc jakies po porodzie bo bylam u tesciow a tam neta nie ma i myslalam ze sie nie wkrece ... chociaz nawet czasami wystarcza dwa dni i sie czlowiek z rytmu wybija ale uwazaj MY jestesmy nalogiem :-):-)

Do góry