reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Aniusia80
A ja byłam mile zaskoczona trójkołowcem, nigdy na takie wózki nie zwracałam uwagi, ale gdy poprowadziłam sobie troszke jestem mile zaskoczona. A Twisterem czterokołowym było okropnie prowadzić.
Nigdy w życiu bym sie nie spodziewała że moge sie zdecydwac na ten wózek.:-)

reklama
wiecie co ja napewno tez nie chce jakiegos nie wiadomo jakiego wozka chce taki welofunkcyjny poprostu bo nawet nie podobaja mi sie trojkolowe wogole musze miec wozek z ktorym sama sobie poradze zaraz wam wysle podobny do tego co chce

No u mnie to by nie przeszło. ja potrzebuję wózka który jest lekki, łatwo się składa i mieści sie do bagaznika, w którym u mnie i tak duzo miejsca nie ma. A ten który sobie upatrzyłam w sobotę ma te 3 zalety.

ja ten co wybralam jest lekki samochod mam spory i zmiesci sie w bagazniku wozek i lozeczko a mieszkam w bloku z winda i nie ma problemu dlaego wybralam taki a tym bardziej ze musze miec wozek na paskach...:tak:

Atlantic tez jest ciekawy, musze jeszcze pojechac do innej hurtowni, może akurat mi przypadnie do gustu, bo jest o wiele tańszy niz te które wybrałam.:-)

Witajcie mamusie, ja też już mam kilka rzeczy dla bąbelka, śpioszki, body i kaftaniki. Mam też już pieluszki i kocyk. Wszystko w uniwersalnych kolorach, bo nie wiem jeszcze, kto w brzuszku mieszka. Prawdopodobnie dowiemy się dopiero po nowym roku, na usg połówkowym :tak:.
A co do wózków, to ja trójkołowców nawet nie oglądam, dla mnie to jakaś pomyłka. Koleżanka miała i jak miala nim wjechać do autobusu, to była dopiero sztuka, był niestabilny i huśtał się na obie strony przy wjeżdzaniu pod krawęznik.
Mi się podobają klasycze, głębokie wózki, z któych można potem zrobić spacerówkę. A że jestem wysoka to i musi być regulowana rączka koniecznie, pąpowane koła, i na paskach.
Mam nadzieje, że taki znajdę we Wrocku:-):-).

reklama
Do góry