reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Natanek,ja wlasnie sciagnelam sobie program do skanowania ktory niby tez usuwa te robale,zobaczymy.Na razie komp jest skanowany i czekam na wyniki....

reklama
Szopek mysle ze nic mu nie bedzie.Konrad miesiac temu wypil mi odswierzacz powietrza:szok:troszke ale tez nie wiedzialm co robic.Wyrzygal to,sam zapach:no:obserwowalam go a on byl w lepszym humorze niz zwykle:baffled:

Teraz nie moge go uspic,spal dzis godzine:baffled:nie mialam sily juz go bujac wiec poozylam go do lozeczka a on sobie tam spiewa:sorry:kochany mojh niedobrelec:-)
Do tego ciagle wlacza sie komus alarm,szlg mnie trafi zaraz:angry::angry:

Iwonka, ja to jakieś 100, 150 na raz- i tak kiepsko, kiedyś potrafiłam robić na okrągło...hmmmm...czy są efekty, no są, ale nie takie jak bym chciała, ale cóż wymagać, gdy nie udaje mi się robić codziennie...teraz jestem przed @, więc i tak jestem napuchnięta.

Wczoraj się wkurzyłam na R, mówi do mnie, że schudłam, a ja na niego warknęłam, żeby mnie nie wkurzał, bo wiem, że nie schudłam, a ona na to, że chciał mi powiedzieć coś miłego...qwa, a jak naprawdę chudłam to nie usłyszałam nic miłego, tylko, że mogłabym jeszcze...wrrrrrrrrrrr

Dotkass to mily ten Twoj maz:sorry:ale oni chyba tacy sa juz.Ja bylam chuda strasznie i wiecznie wszyscy mowili mi ze jak smierc wygladam:angry: G tez sie smial ze mu kosci sie wbijaja:-D:sorry:teraz mowi ze mam wielka dupe a ja nie wiem z ktorej strony bo jej nie mam:no:to juz normalne:baffled:teraz waga drastycznie leci w dol:szok:juz tylko 5 kilo mi zostalo do bycia anorektyczka z lekkim brzuchem:baffled::baffled:

G dzis wroci ok 8ej wiec nadal nie mam oiadu tzn sos jest ale teraz nie wiem czy kopytka czy slaskie:-p:-p

G dzis wroci ok 8ej wiec nadal nie mam oiadu tzn sos jest ale teraz nie wiem czy kopytka czy slaskie:-p:-p
śląskie :-)

jak wy to robicie, że wam waga leci w dół :szok:
mi w autobusie ludzie miejsca ustępują, bo myślą, ze w ciąży jestem.
ćwiczę, unikam słodyczy, prawie w ogóle nie piję alkoholu, piję ziółka na trawienie i kicha.. jak była tłusta, tak jestem :-(

Cześć Wam.

Szopek, mam nadzieję, że Dominikowi nic nie będzie. Ach te nasze dzieciaki, zawsze coś wykombinują :sorry2:

Ja właśnie wróciłam z małą od lekarza. Byłyśmy prywatnie z polecenia. Facet ma specjalizację alergologa, a jak wiecie cały czas mnie niepokoją te strupy na nóżkach. Lekarka w przychodni zbagatelizowała, dermatolog też nie wiedział. W końcu byłam u kogoś, kto powiedział mi coś konkretnego. Otóż Iga ma alergię na białko mleka krowiego. Mamy przepisany Nutramigen, a jakby nie chciała to Bebilon Pepti. Kiedyś robiłam eksperyment z Pepti i nie było poprawy, bo dawałam też małej cielęcinę, a tego też nie wolno. Tak więc jadłospis bardzo ograniczony + obrzydliwe mleko (nie wiem, jak ona się do tego przyzwyczai :no:). Mamy też przepisaną maść leczniczą i Zyrtec. Facet stwierdził, że przy tak późno zaczętej diecie może ona trwać nawet do 2 lat.:-( Ale przynajmniej wiem, na czym stoję.

Zapomniałam napisać, że pan doktor stwierdził, że Iga ma bardzo bystre i badawcze spojrzenie jak na takie małe dziecko i że patrzy jak dwulatek :tak:

Ostatnia edycja:
śląskie :-)

jak wy to robicie, że wam waga leci w dół :szok:
mi w autobusie ludzie miejsca ustępują, bo myślą, ze w ciąży jestem.
ćwiczę, unikam słodyczy, prawie w ogóle nie piję alkoholu, piję ziółka na trawienie i kicha.. jak była tłusta, tak jestem :-(

No i zrobilam slaskie:-p:-p

Kinia ja juz jestem takiej budowy:sorry2:mialam nadzieje ze jednak utrzymam te 55kg ale juz mam 53kg:szok:z 60 spadlam juz:baffled:w ciagu 1,5 mies:dry:boshhh ja juz jestem skazana na bycie chudzielcem:blink:lekki wiatr mnie porywal:sorry2:

Mam pytanie do mam dzieci ktore maja samochodziki,auta itd.Moj Konrado jest zafascynowany kolami:sorry2:oglada je caly czas ale do tego jeszcze z drugiej strony:baffled:i przelatuje przez auto.teraz jest wiekszy wiec spoko ale wczesniej to prosto na glowe:baffled:

chciałabym tak mieć z wagą :-(

z tymi kołami, to chyba dzieci są zafascynowane nie tym co trzeba.
jak pisałam na wątku o umiejętnościach dzieci, to moja córka w zabawkach edukacyjny ogląda wszelki przyciski, śrubki i wyciąga "napęd" ze środka zabawki (szczeniaczka potrafi w 3 sekundy rozebrać) :-)

Ja tez jestem znow chuda,tzn wedlug mnie chuda bo przy wzroscie 176 waze 71 kilo.Przed ciaza wazylam 75nawet i mi to pasowalo.Przy takim wzroscie czuje sie chudo,chcialabym miec grubsze nogi chociaz...dupcia tez jak 5 minut juz wyglada.Brzuch obwisly,rozciagniety i wystajacy sporo.W zaden obcisly stroj nie da rady sie ubrac.......A nie odchudzalam sie wcale,jem wszytsko na co mam ochote,slodycze itd...Widocznie tez taka moja natura.Moja mama jak byla w moim wieku tez byla szczupla,dopiero kolo 40tki zaczela nabierac ciala....

Klaudia spi juz od dawna,padla jak bitka :-) Tylko starsza jeszcze grasuje.

Kwiateczek moja uwielbia w samochodziku,jezdziku siedziec,nawet sie umie ladnie odpychac nozkami:-)

Dotkass 150 brzuszkow? Ja piernicze,myslalam ze z 10-20 wystarczy a Ty piszesz ze i tak nie ma takich rezultatow....

reklama
To ja hej:-)
Poczytałam tak co mi tam wczoraj podałyscie te linki odnosnie mojego małego wrzaskuna i jutro lub w pt.udam sie do naszej niesczesnej pediatry i nie wyjde z gabinetu dopuki nie dostanę jakiegoś skierowania do specjalisty w tych sprawach.
Jak wyczytałam jest nam potrzebny alergolog i gastrolog bo to EWIDENTNIE(jak podejrzewałam)JEST ALERGIA POKARMOWA!!!!!!!!!
Zopisu wynika wsztkie objawy co wam wczesnie napisałam zostały na tym forum opisane i jestem w szoku ,że wczesniej si ę nie domysliłam.
Dobrze,że w sprawie Migotki się wyjaśniło:-)wkońcu!!!Znalazł się ktoś taki!!!
Laski mówie wam DOBREJ NOCKI i robię myk na jakis filmik a co należy się:-)!!!!!

Do góry