reklama
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
Witam,
Na początek dołączam się do życzeń dla Maluchów
Kathy- współczuję, jak coś się wali to wszystko na raz- skąd ja to znam, ale wiem też, ża jak jest już tragicznie to zaraz potem zaczyna się poprawiać
Iwonka i inne chorowitki- wracać do zdrówka!!!
Ja mam dziś denny dzień, nienawidzę takiej pogody, w lato lubię jak pada, ale teraz...brrrrrr...nieeeeeee...JA CHCĘ JUŻ WIOSNĘ!!! Mam dość wszystkiego, siedzenia w Warszawie, pogody, ogólnie siedzenia...chyba się umówię z kimś na piątek, albo sobotę (nie uznaję Walentynek- wychodzę z założenia, że przez cały rok należy wyznawać sobie miłość, a nie od święta).
Buziaki, Miłego Dnia...mam nadzieję, że Was nie dopadnie zimowo-wiosenna (nie wiem jak to nazwać) depresja
Na początek dołączam się do życzeń dla Maluchów
Kathy- współczuję, jak coś się wali to wszystko na raz- skąd ja to znam, ale wiem też, ża jak jest już tragicznie to zaraz potem zaczyna się poprawiać
Iwonka i inne chorowitki- wracać do zdrówka!!!
Ja mam dziś denny dzień, nienawidzę takiej pogody, w lato lubię jak pada, ale teraz...brrrrrr...nieeeeeee...JA CHCĘ JUŻ WIOSNĘ!!! Mam dość wszystkiego, siedzenia w Warszawie, pogody, ogólnie siedzenia...chyba się umówię z kimś na piątek, albo sobotę (nie uznaję Walentynek- wychodzę z założenia, że przez cały rok należy wyznawać sobie miłość, a nie od święta).
Buziaki, Miłego Dnia...mam nadzieję, że Was nie dopadnie zimowo-wiosenna (nie wiem jak to nazwać) depresja
Kinia mama smoka
Fanka BB :)
ja od samego rana mam doła, ale..."administracyjnego".Buziaki, Miłego Dnia...mam nadzieję, że Was nie dopadnie zimowo-wiosenna (nie wiem jak to nazwać) depresja
znowu o czymś zapomniałam. gubię się w tych wszystkich papierach.
miałam wrócić do pracy, ale odpuszczę to sobie na razie.
Dzień dobry!!
Życzę Wam wszystkim udanego dnia i ładnej pogody! U mnie pada deszczyk brzydki i chyba dzieci dziś zostaną w domu. Mam nadzieję, że uda mi się dziś szybko skończyć pracę i odprawić nianię do domu.
Pozdrawiam wszystkie mamy, dzieciaczki, i składam serdeczne życzenia dla wszystkich jubilatów!!
Życzę Wam wszystkim udanego dnia i ładnej pogody! U mnie pada deszczyk brzydki i chyba dzieci dziś zostaną w domu. Mam nadzieję, że uda mi się dziś szybko skończyć pracę i odprawić nianię do domu.
Pozdrawiam wszystkie mamy, dzieciaczki, i składam serdeczne życzenia dla wszystkich jubilatów!!
kwiateczek
majowa mama `08
A ja tradycyjnie z rana składam życzenia dla naszych dziewięciomiesięczniaków: Maksia i Darusia :-)
Ja tez sie dolanczam:-):-):-):-):-):-):-):-):-)
ja od samego rana mam doła, ale..."administracyjnego".
znowu o czymś zapomniałam. gubię się w tych wszystkich papierach.
miałam wrócić do pracy, ale odpuszczę to sobie na razie.
Kinia ja tez myslama ze wroce do pracy,tzn bede miec szanse ale wlasnieG zadzwonil i zamykaja za 2 tyg a ja mam urlop jeszcze 3,5 tygcoz teraz czas na bezrobocie
MIlego dnia zycze wszystkim;-);-);-)
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
A ja tradycyjnie z rana składam życzenia dla naszych dziewięciomiesięczniaków: Maksia i Darusia :-)
I my tez slemy najlepsze zyczenia!
Witam.Ja sie czuje jeszcze gorzej,chyba poszlo mi na uszy,boli mnie glowa tez.Ja sie zastrzele.Na 13:20 idziemy do lekarza na kontrol z dziewczynkami.Nadal kaszla i katar maja ale juz mniejszy o wiele mniejszy
Ja tez nie uznaje walentynek,moze gdybym byla nastolatka i miala chlopaka to wtedy tak ale teraz? A najlepszy jest moj malzonek,ktory zaproponowal mi kilka dni temu ze zawieziemy dzieciaki do tesciow a my sobie skoczymy w soboite na zakupy i ja sie rozerwe Nie dosc ze jak zwykle nie mysli ze nie mam zamiaru jeszcze z dziecmi nigdzie wychodzic,sa chore to bede cala w skowronkach jak milo spedze dzien w walentynki na zakupach
A i Avast dal komunikat ze zlapalismy wirusa komputerowego ROBAKA
Ha-NN-aH
BB fan
Maksio, Daruś buziaczków 150 na 9 miesięcy :-):-):-)A ja tradycyjnie z rana składam życzenia dla naszych dziewięciomiesięczniaków: Maksia i Darusia :-)
Idę ćwiczyć brzuszki, jak tylko zaczynam liczyć to Hania polewa ze mnie i tak ćwiczę dodatkowe partie brzucha bo ćwicząc jeszcze się śmieję hahah
Kinia mama smoka
Fanka BB :)
mała śpi a ja czekam na info z centrum podpisów..
zaczęło chyba kropić znowu, więc nie idziemy na spacer :-(
ochodzę je jednak - w pewnym sensie - bo mam wtedy urodziny:-)
ja w walentynki będę grasowała po warszawie w samochodzie, więc chować się dziewczyny
no niech już ten mejl przyjdzie :-)
zaczęło chyba kropić znowu, więc nie idziemy na spacer :-(
my też nie lubimy walentynek, bo to komercja.Ja tez nie uznaje walentynek,moze gdybym byla nastolatka i miala chlopaka to wtedy tak ale teraz? A najlepszy jest moj malzonek,ktory zaproponowal mi kilka dni temu ze zawieziemy dzieciaki do tesciow a my sobie skoczymy w soboite na zakupy i ja sie rozerwe Nie dosc ze jak zwykle nie mysli ze nie mam zamiaru jeszcze z dziecmi nigdzie wychodzic,sa chore to bede cala w skowronkach jak milo spedze dzien w walentynki na zakupach
ochodzę je jednak - w pewnym sensie - bo mam wtedy urodziny:-)
ja w walentynki będę grasowała po warszawie w samochodzie, więc chować się dziewczyny
dobrze, że mi przypomniałaś, bo ja tez muszę. a i jeszcze powinnam wyprac spodnie na siłownię..
Idę ćwiczyć brzuszki, jak tylko zaczynam liczyć to Hania polewa ze mnie i tak ćwiczę dodatkowe partie brzucha bo ćwicząc jeszcze się śmieję hahah
no niech już ten mejl przyjdzie :-)
kwiateczek
majowa mama `08
A ja lubie Walentynki choc do tej pory nie obchodzilam jakos specjanie tego dniazawsze albo bylam sama w tym okresie to moj byly tez romantykiem nie bylja to mam pecha chybateraz tez G romantykiem nie jestjakos zawsze bylismy w pracy,jakies kwaity tylko i tyleNa urodziny kwiatyzawsze na latwizne idziewiecie ze nawet nie bylam na takiej typowej randce,jakies kino czy cos innego:---(i chyba juz ni bedeTeraz 18go G ma urodziny i jakos zawsze do tej pory tego dnia byly klotniejuz mu powiedzialam ze o chyba jakas tradycjateraz beda 4,zobaczymy tym razem
Rozmarzylam sie
Iwonka zdrowiejcie juz,biedne jestescie.Juz trzyma Was troche
ide robic obiadek.dzis sosik pieczarkowy i jeszcze nie zdecydowalam czy ziemniaki czy kopytkazobaczymy na co Konrad pozwoli
Rozmarzylam sie
Iwonka zdrowiejcie juz,biedne jestescie.Juz trzyma Was troche
ide robic obiadek.dzis sosik pieczarkowy i jeszcze nie zdecydowalam czy ziemniaki czy kopytkazobaczymy na co Konrad pozwoli
reklama
Dołączam się dozyczeń oczywiścieA ja tradycyjnie z rana składam życzenia dla naszych dziewięciomiesięczniaków: Maksia i Darusia :-)
A my w walentynki do kina idziemy. Ale mówiąc szczrze to był mój pomysł. Nie wiem czy mój mąz wpadłby na niego chcociaż zdarza mu się to;-) Przypominałyście mmi ze muszę zarezerwować bilet. Jeszcze nie wiem nawet co graja.
ha-NN-aH - a ja tez brzuszki robię. Ale ja to co 2 dzień bo ponoć tak powinno się robić, że niby lepsze efekty są