Kathy_24
Mamusia Neli i Oliwierka
To w razie skazy jakie mleko małej kupić ?????
Robie kopytka macie do nich jakieś ciekawe sosy???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zdrowka u nas niby temperatura a w dwa dni tak sie wyklulo ze szok normalnie ale chyba jest lepiej bo oddycha przez nosek i goraczke udaje sie zbic zeby tylko bez antybiotyku jak jutro tak bedzie wykupie go echU nas śliczne słonko ale siedzimy w domu żeby się nic nie przypałętało Zuzi. Mała nie ma gorączki, kataru i kaszlu. W ogóle już nic jej nie dolega. Nie wiem skąd ta gorączka u niej była. No mam nadzieję że nic się nie wykluje jescze.
Na 2 śniadanie robię małej waniliowe jabłszko. Ciekawa jestem czy jej posmakuje!!
Moj maly teraz tak dawal popalic bo i katar i wogole budzil sie kaszel go meczyl to ja sobie tez w duchu przeklne ale Ciebie podziwam i tez dlatego ze jeszcze nie odstawilas od piersi ja bym chyba nie wytrzymalaWitam kchane nie zapomniałam o was tylko nie mam czasu skrobnąć
Załatwiamy teraz sprawy papierkowe zwiazane z budową i masakra ile tego jest ,dochodzą też juz na poczatku nerwy na naszego wykonawce (który jeszce nie zaczął a juz ma u mnie przerypane)i chyba mu podziękujemy
Dotego zgubił nasz projekt i ma odkupić co za palant!!!!!!!!!!
Sorki ale muszę to napisac ,i dlatego nie miałam w sumie dla was czasu........
Moja Nela też strasznie daje popalić!!!!Od 2 tyg.co noc od 22 00- 5-6 00 rano drze sie w niebogłsy:--
-
-
-(wije sie z bólu i kopie nózkami -DZIEWCZYNY JA JUŻ NIE MAM SIŁY JESTEM CHODZIACYM STRZEPEM:-
-
-
-(A NIE MATKĄ!iLE MOŻNA to już 9 miesiąc a ona nadal ma te bóle
Dzis w nocy nie szcedziłam przekleństw no bo ile można nie spać.............
Ale co wy o tym wiecie.......
Ehhhhhhh ...Oddam wszytko za jakąkolwiek pomoc
Czy to mozliwe ,że te bóle brzucha mogć też po podaniu żelaza???Zaparcia i bóle brzucha są niby opisane w ulotce
I ja juz nie wiem czy kurcze stosować diete od nowa i zaczynać od marczewki i jabłka???????????????czy co bo juz nie wiem na moją pediatre nie mam co liczyc a pozatym nikt nam nie pomógł nie trafiliśmy na nikogo kompetentnego
Dobra laski już wam nie truje przepraszam..........Ale chciałam swój żal wyrzucuć -no bo gdzie jak nie na BB..........
chyba najmłodsze na BB:-):-):-)
No pusto rzeczywiscie,ja tez wpadlam tylko na momencik,bo i tak czekam do 24ej zeby dac Klaudi jedna dawke inhalacji.W srode idziemy na kontrol.Najwazniejsze ze jest poprawa!
Buziaczki..
Zgadzam sie.odstaw od piersi bo moze cos jest co nie pasuje NelciKathy dziekuje :-) A gdzie czytalam ze czasami lepiej odstawic od piersi,nawet jak sie trzyma diete i przejsc zupelnie na sztuczne mleko,wlasnie jak tak dlugo dziecko ma klopoty z brzuszkiem.
Kathy, a próbowałaś odstawić totalnie białko mleka krowiego? Może to akurat to
My mieliśmy kolkę tylko 3 miesiące, ale pamiętam jak wychodziłam już z siebie. No i nigdy w nocy, więc nie jestem nawet w stanie sobie wyobrazić co wszyscy przeżywacie, a przede wszystkim cierpiące dziecko![]()
ja robie normalny sos,z karkowki.MIECHO w kostke,podsmarzam,zalewam woda.Tak sie pogotuje z godz,zaprawiam i pychotkaTo w razie skazy jakie mleko małej kupić ?????
kwiateczek ale ja nie wprowadzam zadnych zmian pisalam do kathy ze ja bym ostawila chyba jak by takie historie byly tak mi sie wydaje ...
Cfcgirl przyjemnego lotu i udanego pobytu w Pl :-)
Kathy moze tu sie czegos dowiesz,poradzisz.... swietna stronka Forum Pediatryczne :: Pediatria, dziecko, niemowlę :: Grupa Medforum.pl
A mi maz przyniosl "ibuprom zatoki" i wreszcie skonczyla sie meczarnia,bol odszedl momentalnie.Uff jaka ulga.