reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Cześć Dziewczynki,

U nas słoneczko świeci, ale strasznie zimno...brrrrrrrrr...zobaczymy czy do 12 się pogoda poprawi, jak nie to siedzimy dziś w domciu

Jestem, zdałam i teraz tylko zapisać się na państwowy:sorry2:. Zrobiłam tylko jednego, ale za to strasznego byka:baffled:;-).

GRATULACJE!!!

my już po spacerze. robię obiad, a siostra usypia mi małą.
nie wiem co się dzieje. marudzi potwornie. wstała po 1szej drzemce o 12. już 16 a ta spać nie chce. :confused:

U nas było tak jakiś czas temu- normalnie koszmar, noce nie przespane w ciągu dnia też...teraz się poprawiło i Ami śpi około godziny koło 10:00, potem na spacerku koło 13, 14 też koło godziny do dwóch, no i ostatnia drzemka koło 16:00 wtedy śpimy razem- koło godziny :-):tak:

No ładnie chyba się czerwienię:-D:-p
Ale gafę strzeliłam. Ustaliłam sobie że w sobotę będę wyprawiać urodziny (moje ćwierćwiecze swoją drogą), no i tego planu się uczepiłam już 2 tygodnie temu. Dzwonię do koleżanki żeby ją zaprosić, a ona mi oznajmia że w sobotę są WANENTYNKI:szok::szok: wooow zapomniałam i niektórzy moi goście mają pewne plany. :baffled: Ale wtopa.
Ale cóż już tych których wcześniej uprzedziłam nastawiają się na ten termin i nie ma już odwrotu.:sorry2:

Nie ważne ile będzie osób, ważne, by było fajnie, a napewno będzie. Ha-NN-aH jesteś zodiakalnym wodnikiem??? to zupełnie jak ja :tak:

Uciekam, bo Ami maszeruje do siebie do pokoju rozrabiać

reklama
U nas śliczne słonko ale siedzimy w domu żeby się nic nie przypałętało Zuzi. Mała nie ma gorączki, kataru i kaszlu. W ogóle już nic jej nie dolega. Nie wiem skąd ta gorączka u niej była. No mam nadzieję że nic się nie wykluje jescze.
Na 2 śniadanie robię małej waniliowe jabłszko. Ciekawa jestem czy jej posmakuje:-)

Jestem, zdałam i teraz tylko zapisać się na państwowy:sorry2:. Zrobiłam tylko jednego, ale za to strasznego byka:baffled:;-).

Zaraz przyjedzie M i jedziemy po Domiś, bo dziecko zapomni jak rodzice wyglądają:no::zawstydzona/y:

Gratuluję !!!!

Witam,no zimno i w nocy nadaja 15 stopniowe mrozy...kiedy bedzie ta wiosna ?
A ja coraz gorzej sie czuje,zaatakowaly mnie zatoki z lewej strony, i boli mnie pol twarzy normalnie,cala noc nie moglam spac.

keyko gratulacje! A co za byka zrobiLas/? ;-)

Dzień dobry!
Witam po przerwie.

U nas dziś wietrznie i pochmurno, jadę ok. 12 do gina, potem małe zakupki i wracam do domu. Po ostatnich miesiącach, kiedy ciągle pracowałam, czuję się trochę głupio, gdy trafia się dzień bez pracy albo z małą ilością pracy :zawstydzona/y: Ale fajnie, będzie więcej czasu dla dzieci, wreszcie!!

Dużo zdrówka wszystkim zyczę i miłego dnia.

Witam kchane nie zapomniałam o was tylko nie mam czasu skrobnąć:sorry2::sorry2::sorry2:
Załatwiamy teraz sprawy papierkowe zwiazane z budową i masakra ile tego jest ,dochodzą też juz na poczatku nerwy na naszego wykonawce (który jeszce nie zaczął a juz ma u mnie przerypane:wściekła/y:)i chyba mu podziękujemy:angry:
Dotego zgubił nasz projekt i ma odkupić co za palant!!!!!!!!!!
Sorki ale muszę to napisac ,i dlatego nie miałam w sumie dla was czasu........
Moja Nela też strasznie daje popalić!!!!Od 2 tyg.co noc od 22 00- 5-6 00 rano drze sie w niebogłsy:-:)-:)-:)-:)-(wije sie z bólu i kopie nózkami -DZIEWCZYNY JA JUŻ NIE MAM SIŁY JESTEM CHODZIACYM STRZEPEM:-:)-:)-:)-(A NIE MATKĄ!iLE MOŻNA to już 9 miesiąc a ona nadal ma te bóle
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dzis w nocy nie szcedziłam przekleństw no bo ile można nie spać.............
Ale co wy o tym wiecie.......
Ehhhhhhh ...Oddam wszytko za jakąkolwiek pomoc:blink:
Czy to mozliwe ,że te bóle brzucha mogć też po podaniu żelaza???Zaparcia i bóle brzucha są niby opisane w ulotce:szok::szok:
I ja juz nie wiem czy kurcze stosować diete od nowa i zaczynać od marczewki i jabłka???????????????:confused::confused::confused:czy co bo juz nie wiem na moją pediatre nie mam co liczyc a pozatym nikt nam nie pomógł nie trafiliśmy na nikogo kompetentnego:angry::angry::angry:
Dobra laski już wam nie truje przepraszam..........Ale chciałam swój żal wyrzucuć -no bo gdzie jak nie na BB..........

Kathy wspolczuje ,biedna Nelcia,a ty nadal karmisz piersia? Moze to w twojej diecie jest cos nie tak?
Ola troszke odpoczynku dobrze ci zrobi ;-)

Witajcie. Ja tradycyjnie zacznę od życzeń:

Wszystkiego najlepszego dla Neli na 9 i Adasia na 8 miesiączków!!

I chyba na życzeniach skończę póki co :-)

Wszystkiego najlepszego dla Nelci i Adasia :-)

Kangurka tak teraz otworzylo mi sie przez windowsa .:-)

No ładnie chyba się czerwienię:-D:-p
Ale gafę strzeliłam. Ustaliłam sobie że w sobotę będę wyprawiać urodziny (moje ćwierćwiecze swoją drogą), no i tego planu się uczepiłam już 2 tygodnie temu. Dzwonię do koleżanki żeby ją zaprosić, a ona mi oznajmia że w sobotę są WANENTYNKI:szok::szok: wooow zapomniałam i niektórzy moi goście mają pewne plany. :baffled: Ale wtopa.
Ale cóż już tych których wcześniej uprzedziłam nastawiają się na ten termin i nie ma już odwrotu.:sorry2:

Dzieki za wczorajsze życzenia dla Neli!!!!!!!Nie chcemy juz tych kolek!!!!!!!!!!
Boszzzzzzzzz mały miał 3 miesiace jak przeszły a ta ....Inne dziecko zupełnie....

Ha-NN-aH kochana a my w ty samym wieku jesteśmy chyba najmłodsze na BB:-):-):-)Ja obchodziłam 14 stycznia ćwierćwiecze:-D:-D:-DTo równo miesiąc jestm starsza:tak::-D:-D:-):-):-)
Jakby mnie nie było w sobote to ŻYCZĘ CI SPEŁNIENIA MARZEŃ I DOZYCIA PIĘKNEJ STROŚCI Z TYM JEDYNYM :-):-):-)

Nadal karmie juz tylko rano,wieczorem i nocą i myslę,że juz chyba pora aby mała się przyzwycziła powoli do mojego jedzenia bo czas najwyższy a ja np.żadnych ostrych i wzdymajaćych nie jadam :no:
Podaję jej też NAN HA1 (tak mi ta druga pediatra poleciła)a pozatym uważam na produkty uczulace w zupkach itp(choć może ale wcale bym tego nie chciała)to całkiem co innego:szok::szok::szok:A mojej pediatrze nie chce sie mysleć i zwala na kolki:angry::angry::angry:Ja nie umiem nic powiedziec lekarzem nie jestem!!!!!!!!!!!1
Oby to nie było nic strasznego ale kolka tyle czasu to jedynie moim zdaniem wskazuje na alergię pokarmową lub skazę białkową lub może nietolerancję cukru w mleku (jest takie coś) lub cholera wie co to jest za dziadostwo które nie daje spać nam i naszej córci:-:)-:)-:)-(

Iwonka bardzo ładne zdjecie masz dziewczynek super!!!!

Kathy dziekuje :-) A gdzie czytalam ze czasami lepiej odstawic od piersi,nawet jak sie trzyma diete i przejsc zupelnie na sztuczne mleko,wlasnie jak tak dlugo dziecko ma klopoty z brzuszkiem.

reklama
Kathy, a próbowałaś odstawić totalnie białko mleka krowiego? Może to akurat to :baffled:
My mieliśmy kolkę tylko 3 miesiące, ale pamiętam jak wychodziłam już z siebie. No i nigdy w nocy, więc nie jestem nawet w stanie sobie wyobrazić co wszyscy przeżywacie, a przede wszystkim cierpiące dziecko :zawstydzona/y:

Do góry