reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Keyko gratuluje jeszczetylko dwa i bedziesz jezdzic:-):-)

A Konrado wlasnie usypia,z tata:wink:
My juz po obiedzie,dzis bylo chinskie z sosem czosnkowym:-p:-p
lece polezec po obiadku.papa:-)

reklama
Wszystkiego najlepszego dla Nelci i Adasia
Ja też ja też się dołanczam do życzeń, ups obudziłam małą klikaniem, już zmykam;-)

Widzę że otworzyła oczko i śpi dalej.
Mąż mnie chyba zabije bo pobuszowałam na allegro i troszkę poszalałam hehehe. Muszę ładnie wyglądać bo szykuję się na imprezę urodzinową którą wyprawiam w sobotę, ludziów będzie mnóstwo, tylko kto wszytsko przygotuje hmmm...

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny

a u mojego Adasia znow nawrot choroby katar kaszel i to taki mokry odrywajacy sie... dzis jak odkaslal flegme mojej mamie na reke to mowi ze omalo sama sie nie zwymiotowala:-D:-D:-D:-D ale szkoda mi go bardzo sie w nocy meczy dzis wstal w nocy z takim pplaczem jakby go ze skory obdzierali....

teraz juz usnal ale poplakuje co rusz... :-:)-:)-(

ja jutro mam na 13 do pracy dzis jak taka p. Malgosia dowiedziala sie ze mam dziecko to sie za glowe zlapala bo myslala ze mam 17-18 lat:-D:-D:-D:-D heh milo ze wygladam na mlodsza

wogole fajnie atmosfera mila... wszystko ok a najlepsze ze ronie bede pracowac raz 7 godz raz 6 nieraz 4 heh podoba mi sie

Ostatnia edycja:
Kamilka gratuluje pracy,fajne godziny:tak:
Zdrowka dla szkraba,oby przeszlo szybko:wink:
A moj szkrab spi ale nie zjadl:no:rozzalil sie i poplakal tak ze juz nie chcial:no:musze mu dac jak sie obudzi:baffled:nerwus maly:angry:
lece cos obejzec:-)

Ale tu pustki dzisiaj... gdzie się podziewacie dziołchy??:-)

Keyko, gratuluje zdanego egzaminu!;-)

Kamilka, świetnie, że jesteś zadowolona z pracy :-)

Hannah, no Ty akurat nie musisz się stroić, żeby ładnie wyglądać. Myślę, że i w worku na ziemniaki byś zrobiła wrażenie :happy:

Hannah, no Ty akurat nie musisz się stroić, żeby ładnie wyglądać. Myślę, że i w worku na ziemniaki byś zrobiła wrażenie :happy:
No ładnie chyba się czerwienię:-D:-p
Ale gafę strzeliłam. Ustaliłam sobie że w sobotę będę wyprawiać urodziny (moje ćwierćwiecze swoją drogą), no i tego planu się uczepiłam już 2 tygodnie temu. Dzwonię do koleżanki żeby ją zaprosić, a ona mi oznajmia że w sobotę są WANENTYNKI:szok::szok: wooow zapomniałam i niektórzy moi goście mają pewne plany. :baffled: Ale wtopa.
Ale cóż już tych których wcześniej uprzedziłam nastawiają się na ten termin i nie ma już odwrotu.:sorry2:

Ostatnia edycja:
Ale gafę strzeliłam. Ustaliłam sobie że w sobotę będę wyprawiać urodziny (moje ćwierćwiecze swoją drogą), no i tego planu się uczepiłam już 2 tygodnie temu. Dzwonię do koleżanki żeby ją zaprosić, a ona mi oznajmia że w sobotę są WANENTYNKI:szok::szok: wooow zapomniałam i niektórzy moi goście mają pewne plany. :baffled: Ale wtopa.
no nie... co ważniejsze: jakieś tam walentynki czy urodziny koleżanki?

wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantów!!!!!!!!!!!!!!:-) dobrej nocki!!!!!!!!!!!!

No pusto rzeczywiscie,ja tez wpadlam tylko na momencik,bo i tak czekam do 24ej zeby dac Klaudi jedna dawke inhalacji.W srode idziemy na kontrol.Najwazniejsze ze jest poprawa!

Buziaczki..

reklama
Cześć kochane mamy i dzieciaczki!
Nie zdążę przeczytać, co wczoraj naskrobałyście, chciałam się tylko przywitać i życzyć wszystkiego najlepszego małym solenizantom
Kurde, jakiś taki dzisiaj dzień zwariowany. Mała wstała standardowo o 6, a i tak na wszystko brakuje mi czasu. Jak mi się uda później wpaść to wpadnę.
Buziaczki wielkie

Do góry