reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Witam u mnie slonko ale zimno,choc i tak sie nigdzie nie wybieramy,ja jestem slaba,wory pod oczami mam jak nie wiem a dziewczynki coraz lepiej,tylko Klaudia ciagle ten kaszel...
Kangurka nie otwiera sie strona.
Kwiateczek Vanesska ma ciemne brazowe oczy a Klaudia szare chyba.

reklama
Hej

Bardzo serdecznie dziękujemy za życzenia. Przyznam się, że zapomnialam, ze dziś Adaś kończy 8 mies. co ze mnie za matka.

U nas pelno śniegu napadalo ale polożylam teraz malego w ogrodzie chociaż pol godzinki niech pośpi na świeżym powietrzu.

Ja ogólnie ciągle się slabo czuję, mam dola non stop, mówią, że mam deprechę i kurcze boli mnie od 2 mies coś z lewej strony jakby pod żebrami. zadzwonię dziś i umówię się do lekarza.

Kangurka - to kiepsko, że mala nie chce jesć, może rzeczywiście jej nie smakuje no ale mleczko musi przecież pić

Dotkass - no nizla jesteś 10 pierogów:szok: ja bym tyle rady nie dala, ale mój brat to kiedyś zjadl 36 bo wyścigi robiliśmy:-)

witam:-) u nas dzisiaj przepiękna pogoda!słoneczko świeci,ani jednej chmurki nie widać:tak: ale...będziemy siedzieć w domu bo po wczorajszym wypadzie A.zapomniał wyjąć wózek z auta:wściekła/y: chyba,że zerwie się na chwile i mi go podrzuci,oby bo szkoda takiego dzionka:-)

My już po spacerku, słoneczko ślicznie świeciło, teraz zaczęło się chmurzyć, ale chłodno jest niestety. A już myślałam, że wiosna idzie :sorry2:

Jestem, zdałam i teraz tylko zapisać się na państwowy:sorry2:. Zrobiłam tylko jednego, ale za to strasznego byka:baffled:;-).

Zaraz przyjedzie M i jedziemy po Domiś, bo dziecko zapomni jak rodzice wyglądają:no::zawstydzona/y:

hej dziewczyny
ja juz po pierwszysm dniu w pracy dla mnie rewelacja...

ale jestem troche padnieta i nogi mnie bola...

zajrze woieczorem pa

my już po spacerze. robię obiad, a siostra usypia mi małą.
nie wiem co się dzieje. marudzi potwornie. wstała po 1szej drzemce o 12. już 16 a ta spać nie chce. :confused:

reklama
u mnie był taki okres,ok miesiąca,że mały spał mi tylko raz dziennie ok 14 tak przez 1,5 do 2 godz.ale teraz znowu ok 12tej i 16tej:-)

Do góry