reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Hej dziewczyny
my dzis tez cala noc prawie przespalismy tylko mielismy przerwy z mezem jak sie przebudzilismy to tylko buszowalismy pod kalderka:-D:-D:-D:-D

Adas mi teraz spi a jak wstanie zje to idziemy do mojej szkoly a potem jade do babci i mamay....

moj mezus robi sie chory pomalu lapie go gardlo katar kaszel chyba zaraziol sie od Adama a ja juz przed tym sie chronie bo jak ja sie rozchoruje to juz nikt nic nie zrobi...

co do serialu brzydula to bardzo go z mezem lubimy a ie ogladalam orginalu to nie mam porownania:dry::dry::dry:

reklama
No to witam się i ja. My już po śniadanku, co kilka dni robię racuszku drożdżowe, którymi mi się opychamy razem z Oliwką. Ciekawe, kiedy nam zbrzydną :-D.
Michałek wędruje mi po pokoju po swojemu, pełzając ale robi to już perfekcyjnie, a jego ulubione miejsce jest pod biurkiem wśród kabli :baffled:. Zaraz trzeba się zabrać za porządki, bo wstyd kogoś do domu wpuścić.
Iwonka zdrówka życzę dla Klaudii. U nas też dzieci jakieś nie doleczone i to też przez mojego przedszkolaka.
Panna_migotka jasnego umysłu życzę przy nauce rachunkowości .:tak:
Miłego dnia dziewczynki;-)

Hej Majówki! Odmeldowuję swoja obecność ;-)
U nas noca jak zwykle - przespana do rana, z kilkoma pobudkami typu " podanie smoczka" czy przykrycie wiercipięty.
Nie mam pojęcia ostatnio o której Nikolka się budzi, bo najpierw się bawi, a dopiero potem (dzisiaj o 8:30) woła mama i zaczyna domagać się współtowarzyszy zabawy lub śniadania :-)

A ja póki co nic innego nie robię (oczywiście poza opieką nad maluchem, co jest moim głównym zajęciem) tylko siedzę nad rachunkowością. Strasznie dużo tego materiału, ale nareszcie skapowałam odchylenia od cen ewidencyjnych. Ale przypuszczam że samemu trzeba mieć odchylenia żeby to pojąć.:happy:

Dla mnie rachunkowośc to zawsze była magia... Nie nawidzę jej. Ale podejrzewam że tylko dlatego, że miałam złego nauczyciela. Bo jak zrozumialam pewne rzeczy to to wszystko dosyc logiczne, tylko niestety ktos musi miec pojęcie jak to wytłumaczyc innym tak żeby bylo jasne.
Ja jednak i tak zdecydowanie umysł marketingowy jestem - nie rachunkowy :-p

Witam:-)
Kamilka zycze zdrowka mezusiowi;tak:

a my jak zwykle ostatnio o 6ej pobudka i o 9 juz spanko:dry:nie podoba mi sie ta zmiana bo przewrocila caly dzien do gory nogami:baffled::rofl2:przetrzymuje go juz godz dluzej wieczorem a mimo to i tak 6.10:eek::oo::oo:
Ja juz jedno pranko zrobilam,teraz drugie:-)posprzatalam wczoraj;-)
juz po kawusi jestem:tak:

Czesc

Mam pytanie.
Zuzia ładnie juz siedzi, ladnie stoi na nozkach. Wspina sie i potrafi sama wstac. Jednak nie wiedziec czemu nie potrafi sama z pozycji lezacej przejsc do siedzacej. Nie wiem czy to normalne. Co mam robic, jak probowac ja uczyc. Jak podam jej raczki to sie podciagnie ale zeby sama to nie da rady. Bedzie sie drzec az ktos jej nie pomoze.

Prosze o rady :)

Pozrawiam

Czesc

Mam pytanie.
Zuzia ładnie juz siedzi, ladnie stoi na nozkach. Wspina sie i potrafi sama wstac. Jednak nie wiedziec czemu nie potrafi sama z pozycji lezacej przejsc do siedzacej. Nie wiem czy to normalne. Co mam robic, jak probowac ja uczyc. Jak podam jej raczki to sie podciagnie ale zeby sama to nie da rady. Bedzie sie drzec az ktos jej nie pomoze.

Pozrawiam

spokojnie. znam osobę która najpierw stanęła, a potem dopiero sama usiadła.
dzieci z pozycji leżącej siadają chyba dopiero ok roku.
moja mała siada z pozycji czworakowej.
jak się martwisz to najlepiej zapytaj się o to lekarza:-)

Witam.Ja tez w miare wyspana,choc Klaudia w nocy zrobila sobie przerwe w spaniu bo zatkany nosek miala,a nie da sobie nic przy tym nosie zrobic.

Co do oryginalnego serialu ta sa dwie czesci
Brzydula Betty i Eco Moda(kontynuacja kiedy to brzydula z Armandem sa juz po slubie maja dziecko....)

EDIT:
a tu jest wideo z tego serialu dla przypomnienia :-)

Ostatnia edycja:
juz po kawusi jestem:tak:
A ja właśnie raczę się kawką :blink:
Brakuje tylko ciasteczka :-p
Dzidziołek położony spac, ale jęczy co chwila :dry:
Kot siedzi mi pod nogami i patrzy błagalnym wzrokiem, hihi
Chyba dam mu jeść...:nerd:

Czesc

Mam pytanie.

Pozrawiam

hej, dawno Cię nie było ;-)
Ja bym się nie martwiła. Chociaż mówię tak teraz, bo wcześniej tez sie zastanawiałam dlaczego juz tak długo siedzi sama, wstaje, ale nie SIADA.
Ale przyszedł i ten moment :-)
Zgaduję że w lutym na bank nauczycie się siadac. Zaryzykuję stwierdzenie, że jeszcze przed walentynkami ;-)
Jak zgadnę to postawisz mi wirtualnego drinka :-D

Nikolka siedziała sama już od chyba 2 miesiecy, a dopiero od dnia babci sama siada :tak:

reklama
Witam -melduje,że żyje ale jestem padnieta....
Nela zno spi po nocach i już nie mam siły marze o normalnie przespanej nocy!
Nie wiem czy was nadrobię nawet nie starcza mi czasu ,mała raczkeje jest dosłownie wszedzie ,wstaje juz na nóżki i nie można oczu spuscić:szok::no:
Ale jakiś post Iwonki mi przemkną o jakiejsc liscie Iwonko co za lista?

Do góry