reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

Ja na chwile ech amm nadzieje ze macie milsze wieczory

co do sprzedania to ja powiem tak ze watpie szczeze ze ktos kupi niechodzi o wiek cene ale o zaufanie ja bym nie kupila od nikogo szczepionki

reklama
Panistepelek dzieki ,na przyszlosc dobrze wiedziec ;-) tylko ja z Warszawy...

Po szperalam w swoich przepisach dla niemowlat i znalazlam tam ciekawe i latew potrawy,jutro sprobuje a na 2 sniadanko bedzie mleko z platkami kukurydzianymi :-)

Panna Migotka współczuję :-(

Wszystkiego najlepszego z okazji dziewięciu miesiączków dla Igusi Mikołajka i Martynki a dla Dominisi z okazji miesięczków :-):-)

Moje dziecko póki co śpi ale na naszym łóżku bo budzi się co chwilkę normalnie jej zęby których notabene nadal nie ma wykończą nas obie :dry::dry:

Zapomnialam napisac ze dostalam podwyzszke za mieszkanie(za metraz) w wysokosci 200%:szok::szok::szok: poje....ło ich chyba:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Kinia mam prosbe do Ciebie a raczej tesciow twoich bo chyba oni mieszkaja dluzej i znaja bardziej sasiadow ,czy wiedza o kims ktos jest zadluzony za mieskzanie i chcialby wymienic,alebo jakis pijak moze co tez nie placi .. tylko nie wlasnosciowe.Bo chce sie wymienic na mieszkanie.

Już mi trochę lepiej, przeczytałam że można albo zostawić ząbka w spokoju, albo spiłować, żeby ząbek nie był ostry. My zostawimy, powinien sam się stępić za jakiś czas. I to akurat na dziewiąty miesiąc się przytrafiło. Tylko dlaczego tak ugryzła, może jeszcze nie powinnam jej dawać jedzonka z kawałeczkami. Boję się żeby to znów się nie zdarzyło :no:

iwonka2006 - Do warszawy mam jakieś 90 km, no ale jak coś to oddasz za paliwo a robocizna to już gratis :p

Mogłabyś podac te przepisy. Nie mówię, że tu ale na jakims bardziej odpowiednim wąteczku :D

Już mi trochę lepiej, przeczytałam że można albo zostawić ząbka w spokoju, albo spiłować, żeby ząbek nie był ostry. My zostawimy, powinien sam się stępić za jakiś czas. I to akurat na dziewiąty miesiąc się przytrafiło. Tylko dlaczego tak ugryzła, może jeszcze nie powinnam jej dawać jedzonka z kawałeczkami. Boję się żeby to znów się nie zdarzyło :no:

wow, kurcze sama nie wiem co lepsze, czy kosc w słoiku czy biedny ząbek.
Bidula. Migotka, nie pękaj. Czytałam gdzieś w gazecie ze jak nie ułamał sie w większej części to nic nie trzeba robić.

Dziewczyny, strasznie się zdenerwowałam :no::no::-( To nie była kość. Iga zagryzła własne zęby dolne z górnymi i jedynka górna się ukruszyła :-:)-:)-( Co ja mam teraz zrobić? :zawstydzona/y:
Mam nadzieje ze bedzie wszystko w pozadku... chyba lepiej zglosic sie do stomatologa jak by Ci pomoglo to jak moj M wroci moge powiedziec zeby do chrzesnego malego zadzwonil on jest stomatologiem moze powie co zrobic :blink:a z drugiej strony sie boje maly czesto robi tak ze zaciska dziasla nie mazebow ale tak jakby chcial zgrzytac dziaslami

Kurcze dziewczyny, nie chcę Was dobijać, ale jak nikol usnęła o 11 tak śpi do teraz :sorry2:
Oj, damy mamusi czadu do nocy...:baffled:
.
Jak tam nocka ? no wesz co bys za duzo sobie nie odpowczela juz dzieciaczki sie na tym znaja jak trzeba zeby dac w kosc my dazis po klutni z rana bo Maly od piatej walczy :szok: nie wiadomo co jest zrobi kupe i juz zasnac nie moze i tak dzien w dzien ....a jak to facet moj M takie teorie wali czasami ze go chyba na kanape wygonie niech spi i nie draznni chociaz :wściekła/y:

Uff byli fachowcy i odepchali kanalizacje.
Moja Klaudia by spala dlugo ale Vanesska ja ciagle budzi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i tak sobie kima po pol godzinki:sorry2:
no wlasnie mialam kiedys pytac Vanesska spi w ciagu dnia ? to chyba klaudia taka marudna jak sie nie wyspi ... chociaz do wszytskiego sie mozna przyzwyczaic moze ja swojego bede tez tak budzic to moze w nocy bedzie ladnie spal ;-)

kwiateczek a jak tam z praca chyba ze czego nie doczytalam.

Dzis kupuje te czopki ciekawe czy bedzie spal ech teraz si ide zrobic sobie kawe bo padam na twarz normalnie koszmar jakis. Jutro mam egzamin dzis M mnie tak wnerwil ze szok chyba sie spakuje i pojade do roszicow i tam mialam jechac dzis ale zrobie na zlosc i pojade jak bedzie w pracy :-p

reklama
No to witam się i ja.

Wiktoria - witaj w klubie niwyspanych mam. Moja co 1,2,3 godziny się budziła:wściekła/y: Niby zęby już się przebiły więc nie wiem skąd jeszcze to wstawanie. Normalnie jak zabi jestem.

Iwonka- strasznie wysoka ta podwyżka. Może coś im się pomyliło. Musicie się z innymi lokatorami zmówić i iśc do nich na skargę. Koniecznie. 200% co za swinie:wściekła/y:

Do góry