reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

Dziubek a wiesz co najgorsze ze mnie tez nerwy nosza ale nie pokazuje tego a M wybucha i zaraz w nerwach gada glupoty a mi jes przykro ...:wściekła/y: wiem ze zaluje ale to trzeba panowac nad emocjami

reklama
Wiktoria - no wiem o co chodzi. A mi czasami nerwy puszczają wczesniej. Najbardziej mnie wkurza jak mój mąż próbuje podważyć moje zdanie przy dziecku. teraz mala nie rozumie ale już niedługo będzie wykorzystywać to że się dogadać nie umiemy.

hej dziewczyny
my juz nie spimy
maly w sumie zdrowy poza tym ze bardzo kaszle:-:)-(
ja juz po sniadanku i rozmyslam nad kawa..

mam pytanie czy jak wam dziecie zabkuja to ile dajecie np ibumu... albo innego przeciwbolowego bo ja mu daje 3x0,5 lyzeczki i wteduy w ciagu dnia jest wmiare normalny..:sorry2::sorry2::sorry2: no i staje na kolana pomalu ale nadal mu sie nogi rozjezdzaja jej jak ja chce zeby juz raczkowal:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

mam pytanie czy jak wam dziecie zabkuja to ile dajecie np ibumu... albo innego przeciwbolowego bo ja mu daje 3x0,5 lyzeczki i wteduy w ciagu dnia jest wmiare normalny..:sorry2::sorry2::sorry2:
Kamilka ja daje nurofen dla dzieci to prawie to samo ale tam byla zalaczona taka miareczka ala strzykawka do dawkowania:-) o ile dobrze pamietam to 2.5 ml 3-4 razy na dzien! Ale ja tylko na noc dawalam:-)

No własnie na Nurofenie jest napisane że dzieci do 9 kg (7-12m-ęcy) po 2,5ml a powyżej 10kg (od 12męcy) too po 5ml. No i co mam zrobić. Mała waży ponad 10 ale nie ma 12 miesięcy. Do tej pory dawałam jej dawkę 2,5ml no ale nie wiem czy ona jej pomaga. Ja Wy byście dawały??

A wogole to sie nie przywiatam! Wiec CZESC! :-) No i skaladam zyczonka dla dzisiejszej solenizantki:-) Majeczko wszystkiego naj z okazji Twoich dziewieciu miesiaczkow na tym swiecie:-) Buziaki od cioteczki i kuzyneczki :-)

reklama
Do góry