Dziękujemy za życzonka:-)
Ja juz u mamy :-)Wcianam świeżutkie kołoczki:-)
Kathy Dominka Keyko ma dziś 8 miesiączków! [;-)/quote]
Aniusia co to sa koloczki??
Kangurka, sprawdzałam, nic jej nie jest.
A teraz to już na maksa się wkurzyłam. Dzwoniłam do męża, żeby się pożalić, że mała dopiero co zasnęła, a ten coś zapomniał, oddzwonił i ją obudził!!! Ale dostał zjebę za przeproszeniem. No nic, już nie zaśnie. Ja musze zmykać przygotować się do pracy. Buźki dla was :*
Do nas tez dzwonia rano bo nie maja czym jechac do pracy i dzis sie juz wkurzylam bo G kuzun przypomnial sobie rano ze nie ma czy jechac.Powiedzialam ze maja czas do godz 20 zeby dzwonic a pozniej spadac
teraz ja tez ide do pracy i jak sie obudzi to nawet nie zjem itd bo uspic trzeba
kurcze to mi żarłok w domu rośnie. wcina wszystko jak leci: dziś mi wparowała do kuchni i zanim ją zebrałam z podłogi dorwała się do kociej miski
znowu z NM śpią. Już 3ci raz dzisiaj. Jest aktywna ok. 1,5h i kima. Noc będę miała do d.. :-(
moj tez jest zarlok a ostatnio zaczal jest chrupki marchewkowe i ciasteczka z hippa :-):-)i nie zle radzi sobie,nie krztusi sie;-)
Ja zaraz małą kłade spać. Mam nadzieję że już nie będzie siadać w łóżeczku tylko ładni zaśnie. Nie da mi prasować a u nas niezła kupa ciuchów się nazbierała.
Kinia - ty to masz dobrze. ja jajecznicą się zapchałam na obiad
Jak dawno nie jadlam jajecznicy
musze zrobic z cebulka i boczusiem
Uff byli fachowcy i odepchali kanalizacje.
Moja Klaudia by spala dlugo ale Vanesska ja ciagle budzi
i tak sobie kima po pol godzinki
Iwonka i ile zaplacilas
Byłyśmy na spacerku ponad godzinę. Teraz jadłyśmy obiadek, ale to był dramat jakiś. Dałam małej schab z warzywami i suszonymi śliwkami gerbera po 8 m-cu. Grudy tam są takie w miarę, że tylko trochę ją szarpało. Ale nosz k...a za przeproszeniem znalazł się jakiś kawałek kostki i Iga ugryzła, chrupnęło i płacz taki był, że ledwo uspokoiłam
Skąd kurde w tych słoikach kości???
Mam nadzieję, że nic się jej nie stało, ząbki niby całe są. Mam nadzieję, że nigdzie sobie nie wbiła :-
-(
Ja tez bym nie przepusila,dzwon od razu
jest jakis kontakt na sloiczku???nie daja pol roczny zasob sloiczkow
co do zapalenia drog moczowych nie milam i oby tak bylo,choc czasem sie dziwie bo za gowniary sie lekko nosilam
Maly dzis gorzej ale klezanka mowi ze nadal kochany
:-)
lece bo juz obiadek jest
byle do konca tyg:-)