reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

Zasnęła w końcu :tak: Ufffffff.... Ale co chwilę płacze przez sen :dry: Ja dopiero teraz jem, wcześniej nie miałam czasu. A na 14 znowu do pracy :no: Padam na ryj
WSZYSTKIM MAMOM, KTÓRE URODZIŁY CZWORO ALBO PIĘCIORACZKI OGROMNY SZACUN!!!!
Wczoraj kupiłam małej na te jej plamy na skórze Oilatum Soft - wierzcie lub nie ale już po pierwszym użyciu widać poprawę. Poczekam jeszcze z ziajką, najpierw małą muszę doprowadzić do porządku.

Noo, same dobre wieści Shanta!!! Teraz się zrelaksuj, bo nie wiadomo ile tak pośpi skoro niespokojny ma sen.

reklama
Kangurka, sprawdzałam, nic jej nie jest.
A teraz to już na maksa się wkurzyłam. Dzwoniłam do męża, żeby się pożalić, że mała dopiero co zasnęła, a ten coś zapomniał, oddzwonił i ją obudził!!! Ale dostał zjebę za przeproszeniem. No nic, już nie zaśnie. Ja musze zmykać przygotować się do pracy. Buźki dla was :*

Widzę, że wszystkie Dzieciaczki coś takie marudne się zrobiły.

Dla Igusia, Mikołajka i Martynki przesyłam życzonka dużo zdrówka i słonka na 9 miesięcy a dla Dominiki te same życzenia tylko na 8 miesiąćc :)

anusia80 - Osmioraczki? Matko, współczuję...

Ale to nic!! Dziś w Californi urodziły sie ośmioraczki!!!:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
Boszzz, mi cięzko z jednym dzieckiem sobie poradzić a co mówić z takim stadkiem:szok:

Moja też maruda.... Spała zaledwie 40 min przed południem więc jak dla niej to mało bo czasami sobie 2 godzinne drzemki robila o tej porze. No nic najwyżej dzisiaj będą 3 a nie 2 drzemki:tak:

My po spacerze. Paskudnie. Zmarzłam więc byłysmy tylko godzinę. Mam dylemat co na obiad zrobić...

Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantow! Igusi Dominiki i Mikolajka! Rosnijcie zdrowo Skarby! :-)
I my rowniez tego zyczymy :tak::-):-):-):-)

A ja od wczoraj chodze pod miniwana,do tego kanalizacja zatkala sie juz calkiem :angry::angry::angry::angry::wściekła/y::crazy: kur......:wściekła/y: a fachowcy z odpowiednim sprzetem chca od 250-350zl za przyjazd:szok::szok::szok::szok::szok: nie mam sily na nic,jedzenie od mamusi Klaudii tez nie smakuje:no:zreszta mi tez nie,sloiczkowe o niebo lepsze.:sorry2:

:szok: nie mam sily na nic,jedzenie od mamusi Klaudii tez nie smakuje:no:zreszta mi tez nie,sloiczkowe o niebo lepsze.:sorry2:
Dołanczam się do nic nie mających siły :sorry2:
Zrobiłam zupkę sama pierwszy raz małej, no i marudziła pierwszy raz przy jedzeniu, a mi zupka smakowała w odróżnieniu do słoiczkowych. No cóż, zniechęciłam się do gotowania, chociaż pewnie to marudzenie spowodowane jest jej chorobą.:sorry2:

kurcze to mi żarłok w domu rośnie. wcina wszystko jak leci: dziś mi wparowała do kuchni i zanim ją zebrałam z podłogi dorwała się do kociej miski :-D
znowu z NM śpią. Już 3ci raz dzisiaj. Jest aktywna ok. 1,5h i kima. Noc będę miała do d.. :-(

Ja zaraz małą kłade spać. Mam nadzieję że już nie będzie siadać w łóżeczku tylko ładni zaśnie. Nie da mi prasować a u nas niezła kupa ciuchów się nazbierała.

Kinia - ty to masz dobrze. ja jajecznicą się zapchałam na obiad :):tak:

reklama
Kangurka, sprawdzałam, nic jej nie jest.
A teraz to już na maksa się wkurzyłam. Dzwoniłam do męża, żeby się pożalić, że mała dopiero co zasnęła, a ten coś zapomniał, oddzwonił i ją obudził!!! Ale dostał zjebę za przeproszeniem. No nic, już nie zaśnie. Ja musze zmykać przygotować się do pracy. Buźki dla was :*
oj wspolczuje ja mialam tak dwa dni ale dzis juz nie

Dołanczam się do nic nie mających siły :sorry2:
Zrobiłam zupkę sama pierwszy raz małej, no i marudziła pierwszy raz przy jedzeniu, a mi zupka smakowała w odróżnieniu do słoiczkowych. No cóż, zniechęciłam się do gotowania, chociaż pewnie to marudzenie spowodowane jest jej chorobą.:sorry2:
ja dwa dni mialam wrecz dola a dzis tryskam energia bylismy na spacerze slonko pieknie swieci moze dlatego :tak::tak::tak::-Di wogole bez wiaterku ech az mi sie zyc zachcialo teraz moje malenstwo spi a ja pije kawke :sorry2:

Ja zaraz małą kłade spać. Mam nadzieję że już nie będzie siadać w łóżeczku tylko ładni zaśnie. Nie da mi prasować a u nas niezła kupa ciuchów się nazbierała.

Kinia - ty to masz dobrze. ja jajecznicą się zapchałam na obiad :):tak:
hmmm ja do kawy wcinam bulki z wedlina :baffled: jakos bezobiadowo moze jak maly wstanie zjem z nim zupe .. co do prasowania mam cala suszarke stoi chyba od trzech dni

Do góry