reklama
mm81
Majowe mamy'08
Aniusia moje dziecko juz od co najmniej od 3 miesiecy dostaje mleko na kranowie .Kiedys dostawala na zywcu ale w zasadzie jak miala juz 2 mce to na wyjezdzie awaryjnie dostala gotowana kranowe i tez jej nic ne bylo
Odkad Ania spedza czas na podlodze i pije wode z basenu przestalam wyparzac butelki i smoczki bo bylo to bez sensu. Ania caly czas zyje bez plesniawek, biegunek i innych syfow :-)
Kwiateczek zycze powodzenai w szukaniu nowej pracy. A Wy zostajecie w UK na stale???Czy tylko na kilka lat pojechaliscie??
Oczywiscie zycze wszystkiego najlepszego dla Klaudii
Odkad Ania spedza czas na podlodze i pije wode z basenu przestalam wyparzac butelki i smoczki bo bylo to bez sensu. Ania caly czas zyje bez plesniawek, biegunek i innych syfow :-)
Kwiateczek zycze powodzenai w szukaniu nowej pracy. A Wy zostajecie w UK na stale???Czy tylko na kilka lat pojechaliscie??
kwiateczek
majowa mama `08
Kwiateczek, bez obaw. Ponad miesiąc temu ja szłam do pracy i też miałam rozterki. Teraz już jest dobrze, w pracy trochę myślę o synku, ale zadzwonię i wiem, że jest ok, wtedy jestem spokojna. Oby u Ciebie było tak samo.
Aurelia ja wiem ze to tylko tydzien ale jak pomysle to ryczec mi sie chce:--(jutro bedzie lazawy dzien a poniedzialek.....ech...
dziubek82 - Ja przeważnie sama jadam mintaja więc i Klaudynce będe go dawać. Może dziś kupie i jutro na obiadek Jej zrobię.
iwonka2006 - Wszystkiego dobrego dla Klaudynki
Ja kupuje w tesko albo innym markecie fileta bez oscizawsze sie pytam o takiego;-):-)nie wiem w sumie co to ale maja dwa rodzaje ryb bez osci i jeden pamietam ze nazywa sie cod filetwrzucam normalnie do zupki na koniec,pogotuje sie i tyle.Nic mu sie nie dzieje.Nie gotowalam nigdy na parzeani nam ani jemu
Nie wiem co zrobimy.Chcialam chociaz skonczyc remont bo nie bardzo jak mamy wrocic ale G stwierdzil ze jak nie znajdzie pracy przez 3-4tyg to wracamy tylko ze do niegonic z tegoja do niego nie pojadewystarczy mi juz spotkan z tesciowa wiec nie bede teraz udawac ze nic sie nie stalosam pojedzie sobie
lece uspic malego i wykapac sie w koncu.Ja oczywiscie na koncu a tez chcialam obejzec filmniestety jak zwykle mi zostaje ogladanie od polowydoranoc;-);-)
_WiKtOriA_
Szczęśliwa mama
Ucze sie testow
Co do wyparzania nie robie tego ewentualnie przeleje smoczek wrzatkiem ... nie wiem nawet jak plesniawki wygladaja a jak slowo daje pomyslicie jak dziecko pilnuje ale nie raz u nas w buzi laduje czyjsc ..... kapec
A kranowa od poczatku
kwiateczek dasz rade trzymam kciuki bedzie dobrze musi Byc a chciala bys wracac to macie swoje M w polsce ktore remontujecie ? sory za wsibskosc
kangurka wiesz on w pewnym momencie wstal do niego jak plakalam w drugim pokoju i go probowal uspic .. co do dorsza musze tak zrobic tylko trzeba sie przejsc do portu
Co do wyparzania nie robie tego ewentualnie przeleje smoczek wrzatkiem ... nie wiem nawet jak plesniawki wygladaja a jak slowo daje pomyslicie jak dziecko pilnuje ale nie raz u nas w buzi laduje czyjsc ..... kapec
A kranowa od poczatku
kwiateczek dasz rade trzymam kciuki bedzie dobrze musi Byc a chciala bys wracac to macie swoje M w polsce ktore remontujecie ? sory za wsibskosc
kangurka wiesz on w pewnym momencie wstal do niego jak plakalam w drugim pokoju i go probowal uspic .. co do dorsza musze tak zrobic tylko trzeba sie przejsc do portu
Iwonko dla Twojej corci WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
Wszystkiego najlepego i duze caluski dla Klaudusi
Oczywiście dołączmy się z zuzią dożyczeń!!!!!!!!!!!!!!:-)
Ucze sie testow
A kranowa od poczatku
Hahhaha, ale się z tego kapcia uśmiałam. U nas też oprócz pilota i komórki chętnie są brane kapcie do buźki
A u nas mała nie chciała spać jak ją wieczorem kładłam. Siadała w łóżeczku i zadowolona z siebie gadała do siebie. Po którymś razie kładzenia w końcu wzięłam ją do naszego pokoju żeby się zmęczyła i poszła spać. Jeszcze godzinę czasu chulała po podłodze
Teraz już czmycham spać. Może tej nocy si ę wyśpię.....?
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Dziekuje jeszcze raz cioteczki :-)
Natanek witaj :-) Napisz cos o sobie :-)
Natanek witaj :-) Napisz cos o sobie :-)
szopek
Mama Kniazia Burubara
Witam.
Nie dam rady nadrobić wszystkiego co napisałyście ostatnimi dniami.
Widzę, ze są nowe majóweczki- witam na forum.
Składam życzenia kolejnym 8 miesieczniakom tym z ostatnich dni i dzisiejsze Klaudii
.
Nie mam co pisać, muszę chyba przewertować co napisałyście to się zacznę mądrzyć;-)
Nie dam rady nadrobić wszystkiego co napisałyście ostatnimi dniami.
Widzę, ze są nowe majóweczki- witam na forum.
Składam życzenia kolejnym 8 miesieczniakom tym z ostatnich dni i dzisiejsze Klaudii
.
Nie mam co pisać, muszę chyba przewertować co napisałyście to się zacznę mądrzyć;-)
reklama
Puchatka
Majowe mamy'08
Wszystkiego najlepszego dla Iwonkowej Klaudusi i zaległe dla Mikołajka
co do wyparzania czy sterylizacji to butelki sterylizowałam przez jakieś 6-7 tygodni a teraz to bez sensu bo Majka je czasem jedno ciastko na spółkę z psem albo bawią się jedną zabawką no i od początku używam tylko kranówki ale po przefiltrowaniu przez brite
Dziubek może to jakaś zmowa maluchów bo moja córcia za nic nie chciała iść dzisiaj spać
Szopek się odnalazła :-)
Miłej nocki majóweczki
co do wyparzania czy sterylizacji to butelki sterylizowałam przez jakieś 6-7 tygodni a teraz to bez sensu bo Majka je czasem jedno ciastko na spółkę z psem albo bawią się jedną zabawką no i od początku używam tylko kranówki ale po przefiltrowaniu przez brite
Dziubek może to jakaś zmowa maluchów bo moja córcia za nic nie chciała iść dzisiaj spać
Szopek się odnalazła :-)
Miłej nocki majóweczki