reklama
panna_migotka
Mama Igusi/Majowe Mamy'08
Ja również dołączam się do życzeń dla Klaudynki :-)
Keyko, dzięki za odpowiedź. Kurcze, liczyłam na to że jest bez recepty, bo jak powiem lekarzycy żeby wypisała, to ta zaraz będzie a po co a na co a nic jej nie jest a nie potrzeba itd. Mam tak ze wszystkim. Jedyne co chętnie mi daje to kolejne skierowania na badania krwi i moczu.
Keyko, dzięki za odpowiedź. Kurcze, liczyłam na to że jest bez recepty, bo jak powiem lekarzycy żeby wypisała, to ta zaraz będzie a po co a na co a nic jej nie jest a nie potrzeba itd. Mam tak ze wszystkim. Jedyne co chętnie mi daje to kolejne skierowania na badania krwi i moczu.
_WiKtOriA_
Szczęśliwa mama
wiesz tez o tym mysle choc w kolo wszyscy kichaja smarkaja a Darek od urodzenia nic a nic .. chociaz lepiej dmuchac na zimne ale ja sie boje strasznie szcepionek :-(Kurcze tak trabia o tej grypie ze chyba nie bede jezdzic z dziecmi teraz do tych duzych sklepow i nigdy nie myslalam o szczepionce przeciw grypie ale moze dzieci choc zaszczepic? A wirus dopiero sie zbliza z zachodu.
MY tez troche zacisnelismy w tym mc ale to po swietach normalne dodatkowo prawo jazdy ech zawsze jakis ten poczatek roku wychodzi i tak co rok :-)Dotkass - zazdroszczę zakupów. My na razie zacisnęlismy pasa. Ech... no czekamy na podwyżkę cały czas
My po odwiedzinach u teściów. mala trochę amrudziła. Teraz smacznie śpi. Ciekawe jak długo. Dobranoc dziewczyny. Ja idę nacieszyć się mężem
Nie on jest poprostu troszke glupiutki nabil sobie guza nie jednego ale chyba za slabo bo nie boi sie jak stoi przy lawie czy czyms on nie upada on sie poprostu puszcza ... oszalec moznaWiktoria - gratulacje dla Twojego synka Zdolne Dziecko
ja niewiem co to znaczy ze dziecko sie samo bawi od jakiegos czasu mam koszmar poprostu chyba zeby na dobre ide bo nawet jak wlozylam miarke do buzi od nurofenu to jak zacisnol dziaslami to krzykDominika bawi sie w najlepsze abawkami na podłodze.
W DDTVN w "misji mama" będzie o problemach z kręgosłupem po porodzie!
Spijam zimna kawe maly spi chwila wytchnienia oszaleje przez te zeby jak jestem u rodzicow to inaczej albo jak jest M ale jak jestem sama koszmar na chwile sam nie posiedzi nic nawet pilot go nie interesuje jak wstanie pakuje sie i ide na mega dlugi spacer o ile pogoda pozwoli bo oszaleje z nim w domu
Jak myslicie jak juz jest tak mega marudnie bolesnie itd dlugo to moze trwac ? najgorsze ze ja nic nie widze
Jak myslicie jak juz jest tak mega marudnie bolesnie itd dlugo to moze trwac ? najgorsze ze ja nic nie widze
_WiKtOriA_
Szczęśliwa mama
8 buziaków dla Klaudynki:-)
To juz 16 BO my z Drausiem tez sie dołaczamy
Amelka 2008
Początkująca w BB
Witajcie...
Czy możemy do Was dołączyć...? To znaczy ja i moja córcia Amelka. Też urodziłam ją w 2008 roku w maju. Dokładnie 5 maja. Amelka urodziła się w Wałbrzychu, miała 56 cm, ważyła 3380 i dostała 10 punkcików.
Czy możemy do Was dołączyć...? To znaczy ja i moja córcia Amelka. Też urodziłam ją w 2008 roku w maju. Dokładnie 5 maja. Amelka urodziła się w Wałbrzychu, miała 56 cm, ważyła 3380 i dostała 10 punkcików.
ja niewiem co to znaczy ze dziecko sie samo bawi od jakiegos czasu mam koszmar poprostu chyba zeby na dobre ide bo nawet jak wlozylam miarke do buzi od nurofenu to jak zacisnol dziaslami to krzyk
No jestem wyjątkowo zdziwiona. Jest zajęta wyciąganiem zabawek z pudełka. Każdą pokolei ogląda, rzuca i bierze następną. Ciekawe jak to długo potrwa?
panna_migotka
Mama Igusi/Majowe Mamy'08
Witaj Amelka! Pewnie, że możesz dołączyć :-)
_WiKtOriA_
Szczęśliwa mama
Witam :-):-)Witajcie...
Super ja sie czasami zastanawiam po co aj wysypuje zabawki jak on je omija szerokim lukiem a w kuchni leza na podlodze miski przykrywki i durszlaki a i banki 5 litrowe bo wodzieNo jestem wyjątkowo zdziwiona. Jest zajęta wyciąganiem zabawek z pudełka. Każdą pokolei ogląda, rzuca i bierze następną. Ciekawe jak to długo potrwa?
Amelka 2008
Początkująca w BB
Dziękujemy...
Amelka niestety przeziębiona... Ma zapalenie gardła, krtani... Straszny katar i kaszelek. Dostała antybiotyk i syropki i mam nadzieję, ze jej szybciutko przejdzie.To w sumie pierwsze jej przeziębienie. Na szczęście teraz śpi, więc ja mam chwilkę spokoju. Zresztą mąż zaraził się od niej i mam szpital w domu... Na szczęście ja się jakoś trzymam...
Amelka niestety przeziębiona... Ma zapalenie gardła, krtani... Straszny katar i kaszelek. Dostała antybiotyk i syropki i mam nadzieję, ze jej szybciutko przejdzie.To w sumie pierwsze jej przeziębienie. Na szczęście teraz śpi, więc ja mam chwilkę spokoju. Zresztą mąż zaraził się od niej i mam szpital w domu... Na szczęście ja się jakoś trzymam...
reklama
_WiKtOriA_
Szczęśliwa mama
Amelka to zycze zdrowka dla Rodzinki ... oj chruja dzieci naprawde skad to badziewie sie bierze