iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć dawno nas nie było
właśnie staram się nadrobić zaległości
nasz dziadzio pomieszkuje ostatnio u nas i dzisiaj od Szymka dostał laurkę - co prawda kupioną ale podpisał ją własnym odciskiem dłoni. Nie wiedziałam że farbki plakatowe tak trudno zmyć,;-( no a teraz aniłek śpi a mama zaczyna uczyć się do egzaminów
Ja też wam tych zakupów zazdroszczę. Jak w końcu dostanę jakąś kasę, idę coś sobie kupić. Jak na razie od dwóch tygodni na koncie mam dokładnie 4,90 zł, z karty kredytowej nie chcę korzystać, dopóki się nie rozwiąże kwestia wynagrodzenia (chodzę od początku tygodnia do pracy a te dziady jeszcze mi nie dały aneksu do umowy z podwyżką, która mi się należy za staż pracy i ostatnią półroczną ocenę pracowniczą )
Keyko, a tą maść cholesterolową można w aptece kupić bez recepty? Może i ja wypróbuję na to uczulenie na "niewiadomoco"
W DDTVN w "misji mama" będzie o problemach z kręgosłupem po porodzie!